Sommerhuse i Hals til leje

NOVASOL udlejer mange skønne sommerhuse i Nordjylland og Hals er bestemt et sted I bør overveje når I vil på ferie i denne skønne region. Med et af vores sommerhuse i Hals kan I glæde jer til et hav af spændende oplevelser for hele familien, blandt Nordjyllands forlystelsesparker, storbyer, naturskønne områder og selvfølgelig de fantastiske badestrande I kommer til at bo lige ved siden af. Uanset årstid kan I få en oplevelsesrig ferie i Hals og med sommerhusudlejning som jeres ferieform får I friheden til helt selv at bestemme præcis hvordan jeres ferie skal forløbe.

Sommerhus Hals en ferie for hele familien ved havet

Populære feriehuse i Hals

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hals

Loading...

Feriehuse med pool i Hals

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hals

Loading...

Attraktioner og aktiviteter tæt på dit sommerhus i Hals

Hals befinder sig lige der hvor Limfjorden munder ud i Kattegat og ligger nær en masse spændende attraktioner og aktiviteter i Nordjylland. I hals finder I et livligt centrum med et hyggeligt havnemiljø. Om sommeren holdes der flere byfester, markeder, sporttræf og udstillinger i byen. Når I bevæger jer rundt i byen vil I garanteret komme forbi Hals Museum, krudttårnet og tøjhuset, der idag er indrettet som et museum. I byen finder I også golfbaner og Hals Golf Klub lidt udenfor byen. Langs kysten er der fantastiske forudsætninger for lystfiskere, såvel som I områdets mange Put&Take søer. Bevæger I jer lidt ind i landet langs limfjordens udmunding kommer I direkte ind til Aalborg, som er kendt som Nordjyllands hovedstad. Her venter bl.a. kunst, kultur, en charmerende bymidte, hyggelige gågader og en masse fantastiske spisesteder. Aalborg Zoo byder på leg, læring og underholdning med nye vilde aktiviteter hele året rundt. Hvis de små ønsker endnu mere action kan I nå Fårup Sommerland på under en time, hvor der venter fart og spænding for hele familien. Her finder I vilde og sjove rutsjebaner samt Danmarks største vandland! Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Nordjylland, så vil et sommerhus i Hals danne en skøn base for jeres ophold.

sommerhus Hals ved havet

Sommerhuse i Hals - ferie ved børnevenlige strande

Når I lejer et sommerhus i Hals vil I være omgivet af nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. Her er sandet lyst og fint, bølgerne er små og vandet rent. Den lave vanddybde fortsætter langt ud i havet, så I kan roligt lade børnene leje i vandekanten og i klitterne. Grundet det rolige Kattegat og tilstrømningen af sand betyder det at små bade-øer former sig langs kysten. Vandet er lavt nok til at både børn og voksne kan bevæge sig ud på disse små øer, som varierer i størrelse døgnet igennem. Hvis I vil bo endnu tættere på denne kysttrækning kan det anbefales at leje et sommerhus i Hou, hvor I altså kan bo lige ved en særdeles børnevenlig sandstrand med små klitter og det Blå Flag der garanterer gode badeforhold. Bag strandområderne strækker store skovområder sig langt ind i landet og inviterer til vandre- eller cykelture i naturskønne omgivelser. I kan også besøge badelandet ved Feriecenter Øster Hurup, hvis strandene ikke tilfredsstiller jeres behov. Her kan I prøve en 50 meter lang vandrutsjebane, leje i bassinerne eller nyde en afslappende stund i spabadet, hvor der er en skøn udsigt til havet.

NOVASOLs sommerhusudlejning i Hals

Når I kigger på NOVASOLs udvalg af sommerhuse i Hals vil I komme forbi et bredt udvalg af huse i forskellige størrelser og prisklasser. Uanset hvor I ønsker at leje sommerhus i Nordjylland, kan I forvente en bred vifte af feriehuse hos NOVASOL. I Hals kan I leje luksus sommerhuse med præcis de faciliteter hjertet begærer. Lej f.eks. et feriehus med eget spa, sauna, pejs og endda egen pool! I kan også leje en mere enkel udgave med de essentielle faciliteter, hvor der virkelig er plads til afslapning og samvær med de nærmeste. Flere af NOVASOLs sommerhuse velkommer også husdyr, så I kan tage jeres hund med på ferien helt uden ekstra omkostninger. Se nærmere på vores udvalg af sommerhuse i Hals og tilegn jeres resultater med de mange søgekriterier, så I kan finde den helt perfekte base til jeres ferie i Danmark!