Sommerhuse i Hou til leje

Vælger I at leje et sommerhus i Hou, så kommer I til et af de klassiske, danske fiskerlejer langs kysten. Her finder mange den særlige stemning, som mange af søger, når vi gerne vil holde ferie i Danmark. De varme sommerdage, kombineret med slentreture i byen, forbi de mange gamle fiskerhuse og en pause med solen i ansigtet, er for mange essensen af sommerhusudlejning i Danmark.

Sommerhus Hou

Populære feriehuse i Hou, Nordjylland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hou, Nordjylland

Loading...

Feriehuse med pool i Hou, Nordjylland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hou, Nordjylland

Loading...

Sommerhuse i Hou for hele familien!

Selve sommerhusområdet ved Hou strækker sig rundt om selve Hou by, i et fredet skovareal. En rask gåtur eller tur på cyklen og I kan sætte tæerne i det dejlige sand ved Hou Strand. Stranden uden til Kattegat, er perfekt for alle, store som små, der gerne vil hygge sig i og ved vandet. I finder gode strandarealer på begge sider af Hou, som også inkluderer områder med træer, som strækker sig nærmest ned til vandkanten. Elsker I dage på stranden, både om sommeren og i efteråret, så kan I også tag et smut til stranden ved byen Hals. Hals finder I ca. 9 km fra Hou. Stranden ved Hals er ligeledes børnevenlig og fin. Vandet er lavt og bølgerne små. Her er flere små øer og laguner, som er perfekte til vandleg med en spand og skovl.

sommerhus i hou - tag en aftentur på stranden

Oplev havnens charme fra et sommerhus i Hou

Mange lystsejlere kommer til den hyggelige havn, med plads til over 200 både. Om sommeren vil der derfor altid være masser af liv på lystbådehavnen.  Havnens vartegn er vindharpeskulpturen, som er skabt af to forender fra ophuggede fiskekuttere fra Hirtshals Bedding. Skulpturen står forenden af molen, og er mere end ”blot” en skulptur man kan kigge på. Skulpturen har navnet ”Vindharpen”, fordi den, når vinden blæser ind gennem skulpturen og frembringer toner i varierende styrke. I kan sætte jer ind i selve skulpturen og lytte til vindens musik, mens I nyder udsigten over hav og havn. Oplev denne smukke havn, fra et sommerhus i Nordjylland.

Attraktioner nær Hou

4 Top attraktioner nær Hou

  • Fårup Sommerland: Tager I turen tværs over det nrodjyske, kan I besøge den super gode forlystelsespark Fårup Sommerland. I parken er der mere end 60 forlystelser - lige fra de vildeste rutsjebaner til børnetivoli for de mindste. Det kæmpestore vandland er for badegalde gæster i alle aldre. Fårup Sommerland ligger i dejlige grønne omgivelser, hvor I altid kan finde en hyggelig plet i solen. 

  • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum: Dette museu holder til i historiske bygninger fra tiden omkring 2. Verdenskrig. Dette er det eneste sted i Danmark, hvor Totalforsvarets historie og besættelsestiden 1940 - 1945 er udstillet samlet. I de forskellige udstillinger kommer I helt tæt på bl.a. uniformer, jagerfly, kanoner og meget andet udstyr, som har været brugt i f.eks. Flyvevåbenet, Jægerkorpset og Hjemmeværnet. Mange af de udstillede genstande må gerne berøres. Der er også en udstilling om modstandskampen samt besættelsestiden i Danmark fra 1940-1945. 

  • Lille Vildmosecentret: Tag en tur til Storevorde og besøge det spændende Lille Vildmosecenter. På centret kan I gennem udstillinger og aktiviteter blive meget klogere på det særlige naturområde. Kom bl.a. og oplev det innovative og spændende udstillingsområde "Nordens Kæmper", hvor ørne, traner, vildsvin, krondyr og elge er hovedpersonerne. Tag også på tur med Tørvetoget, hyg jer på den gode legeplads eller sæt jer godt tilrette i biografen, hvor der vises forskellige naturfilm. Lille Vildmosecentret er en attraktion for hele familien. 

  • Aalborg Zoo: En rigtig fin zoologisk have med dyr af alle slags. Her er bl.a. sjove chimpanser, nuttede grise, smukke giraffer, tiger og løver og legesyge lemurer. Der er masser at opleve Aalborg Zoo, hvor I også kan opleve dyrefodringer samt forskellige aktiviteter samt underholdning på zoofari-scenen i løbet af året.

Ferieoplevelser ved dit sommerhus i Hou

I selve Hou by er der flere spisesteder og dagligvarebutikker, som kan dække ferien behov, når det handler om mad og drikke. Derudover er der et galleri med en hyggelig butik. Her kunne I godt finde en god souvenir, til minde om en dejlig ferie i sommerhus i Nordjylland. Ved Hou´s sydstrand kan I opleve det velbevarede batteri fra Englandskrigen. Batteriet blev oprindeligt anlagt helt ude ved kysten, men blev senere flyttet, da der skulle anlægges en ny vej langs kysten. I 1940´erne tog den lokale borgerforening fat på anlægget og fik det rekonstrueret. Tager I turen ud af Hou Engvej kommer I til Hou Skov. En helt uspoleret skov, som byder på smukke rammer for gode gåture året rundt.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning er det ikke svært, at finde sommerhuse i Danmark, for udvalget er bredt og inkludere flere tusinde valgmuligheder. Har I bestemt jer for, at Hou skal danne ramme om jeres næste ferie, så kan I godt glæde jer til, at opleve den hyggelige steming i det gamle fiskerleje. Vi hjælper gerne med at finde det helt rette sommerhus for jer.