Sommerhus i Tversted

Lej sommerhus i Tversted nær den flotte strand

Sommerhus i Tversted

Vil I gerne holde ferie i mindre by, som har bevaret sin særlige stemning og samtidig være tæt på den smukke kyststrækning i Nordjylland samt utallige gode attraktioner? Så overvej et sommerhus i Tversted.

Populære feriehuse i Tversted

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tversted

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tversted

Loading...

Lej sommerhus ved Tversted Strand

Ingen ferie i Nordjylland uden ture til stranden. De smukke, hvide sandstrand med det bløde sand og det endeløse blik over havet, er absolut noget af det, som former en tur i et sommerhus i Tversted.

Hele dagen, og aften med, kan I nyde strandlivets mange glæder. Start feriedagen med udsigt over havet, mens dagens første kop kaffe nydes. Snup en forfriskende svømmetur i sommerens varme middagstimer og slut dagen af med udsigt til den smukkeste solnedgang, mens dagens oplevelser vendes og morgendagens nye eventyr planlægges. 

Ved Tversted Strand må I besøge Det Blå Ishus. Siden 1920 er der blevet solgt lækre is fra det fine blå hus. Ishuset er især kendt for den lækre guf og et stort udvalg, som kan gøre alle is-elskere yderst tilfredse. Mange tager turen til Det Blå Ishus i Tversted, når de lejer sommerhus i Nordjylland.

Lej sommerhus i Tversted og besøg det Blå Ishus

Seværdigheder nær jeres sommerhus i Tversted

En af fordelene ved at leje et sommerhus i Danmark er, at vi har rigtig mange sjove, spændende og topklasse attraktioner i hele landet. Når basen for jeres ferie er Tversted, så kommer I bestemt heller ikke til at mangle gode udflugtsmål, som tiltaler hele familien. 

4 gode familieattraktioner nær Tversted: 

Blandt de mange attraktioner i området omkring jeres sommerhus i Tversted, finder I bl.a. disse 4. Her kan I blive klogere på dyrelivet i området, lærer den smukke nordjyske natur bedre at kende og få de store smil frem i sjove forlystelser. 

  • Nordsøen Oceanarium

  • Faarup Sommerland 

  • Ørnereservatet i Bindslev 

  • Skagen Odde Naturcenter 

I og nær Tversted er der også masser af smuk natur, som venter på jeres besøg. Lej f.eks. en kano og sejl ud på Uggerby Å. Hop på cyklerne og sus ud af de mange gode ruter i området. Der er ruter af forskellig længde, som alle vil tage jer med rundt i den smukke natur. En frokost i det grønne ved Tversted Søerne er også mega hyggeligt. Nær søerne er der også en fin naturlegeplads.

Lej sommerhus i Tversted og besøg Faarup Sommerland

Lej sommerhus i Tversted til en ferie fuld af frihed

Vi mener, at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden findes I muligheden for, selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning og beliggenhed af sommerhuset. Det store udvalg af sommerhuse i hele Danmark, gør at, der er et sommerhus til ethvert behov og ønske. 

Friheden ligger også i, at I selv kan planlægge selve sommerhusopholdet, og bruge feriedagene på netop det, I har lyst til. Hvordan I vælger at holde ferie i et sommerhus i Tversted er helt op til jer. Det er også helt op til jer, som I vil holde sommer, vinter eller efterårsferie i Tversted. Hos NOVASOL finder I nemt sommerhus, som kan matche alle årstider samt jeres ønsker til en god ferie - kort som lang.