Sommerhus i Kettrup Bjerge

Elsker I at vandre? Så er et sommerhus i Kettrup Bjerge helt ideelt for jer. Naturområdet tårner sig nemlig op på den jyske vestkyst med højdemeter, der giver jer den bedste udsigt ud over egnen. Netop derfor tiltrækker området hvert år masser af turister, der elsker at gå på opdagelse til fods. For at imødekomme efterspørgslen har vi således os et solidt udvalg af sommerhuse i Kettrup Bjerge. Alle ligger de idyllisk placeret i bakkelandskabet i rimelig afstand til Vesterhavet. Sommerhusene rummer både jer som par, jeres lille familie, mens I også sagtens kan rejse som en større gruppe venner. Rejser I gerne med jeres firbenede familiemedlem, er de også velkomne i langt de fleste af vores sommerhuse. Hvis I gerne vil forsøde jeres ophold med spa, sauna og pool er det også en mulighed, da vi har flere huse i Kettrup Bjerge med disse faciliteter. 

Når I lejer et sommerhus I Kettrup Bjerge i Nordjylland, stempler I ind til en ferie med frihed som fortegn. I bestemmer selv, hvordan jeres dage skal udfyldes og i hvilket tempo de skal foregå. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark; I er herrer i eget sommerhus!

Ferienhaus Kettrup Bjerge

Populære feriehuse i Kettrup Bjerge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kettrup Bjerge

Loading...

Feriehuse med spa i Kettrup Bjerge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kettrup Bjerge

Loading...

Ferie langs Vesterhavet

Lyset, stemningen og tempoet er bare helt unikt på disse kanter af Nordjylland, og placeringen midt i bakkerne tæt på Vesterhavet kalder på udforskning. I kan fx vandre op ad Ørnbjerg, der - med sine 43 meter over havoverfladen - giver et godt udkig over havet og hvor I kan spejde Hanstholm og Rubjerg Knude i horisonten. 

Naturen indtræder i en helt naturlig hovedrolle på disse kanter og udover at vandre, kan I selvfølgelig også cykle og dyrke alle former for vandsport langs strandene. Netop strandene er også noget for sig - de er brede og rå, og I skal passe på jer selv, når I kaster jer ud i bølgerne. Når det er sagt, er det at bade ved Vesterhavet helt unikt, og bestemt noget I skal gøre. 

Når I ferierer i Kettrup Bjerge er I ligeledes ganske tæt på en anden populær ferieby, nemlig Løkken. Her kan I opleve vaskeægte badebys-stemning, nyde maden på gode restauranter, besøge små, lokale gallerier, shoppe og deltage i forskellige arrangementer.

Aktiviteter og seværdigheder ved Kettrup Bjerge

Nordjylland er et sandt ferieparadis, der bugner med oplevelser for jer alle. Det bliver derfor ikke svært at få tiden til at gå på disse kanter, og lige netop omkring Kettrup Bjerge anbefaler vi jer at besøge følgende: 

  • Fårup Sommerland

Jubelskrig og hvin - Fårup Sommerland er et must, når I rejser med børn og andre barnlige sjæle. Her kan I få flere dage til at gå, så overvej om I ikke skal have 2-dags-billetter. Når I lejer et sommerhus gennem NOVASOL, får I rabat på jeres billetter til Fårup Sommerland. 

  • Nordsøen Oceanarium

Opdag mere end 2000 fisk på jeres sommerhustur til Kettrup Bjerge. Lidt nord for Løkken finder I Nordeuropas største akvarium, hvor I alle kan blive lidt klogere på livet under havoverfladen.

  • Kunstbygningen i Vrå

Forsød jeres øjne og sind med god kunst. Kunstbygningen i Vrå har gennem årene positioneret sig som et af landets absolutte omdrejningspunkter for moderne kunst her i landet, så museet er bestemt et besøg værd.  

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.