Sommerhus Agger

Omgivet af hav, fjord og Nationalpark Thy, ligger den lille Vesterhavsperle Agger. Når I lader et sommerhus i Agger danne rammen om jeres ferie, bor I midt i naturen. Den brede sandstrand med klitter indbyder til både solbadning, en svalende dukker og skønne traveture. Agger er en hyggelig fiske- og ferieby med en livlig atmosfære. Her findes flere små butikker, en restaurant og et badehotel. Der arrangeres løbende events og aktiviteter for hele familien i Agger og omegn. En skøn destination for sommerhusudlejning i Danmark.

Lej sommerhus i Agger midt i den smukke natur

Populære feriehuse i Agger

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Agger

Loading...

Feriehuse med spa i Agger

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Agger

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Agger

 • Vidunderlig Vesterhavsstrand med klitter

 • Enestående natur i Nationalpark Thy og på Agger Tange

 • Kort afstand til spændende attraktioner

 • Masser af udendørs aktiviteter

 • Idyllisk Vesterhavsstemning

Stranden ved jeres sommerhus i Agger

Den lange, brede sandstrand er ideel for strandløver og badenymfer. Her finder I let jeres helt egen plet i det hvide sand eller i klitterne. Det klare vand bliver relativt hurtigt dybt og her kan være strøm og bølger, så børn bør bade sammen med en voksen. Ved stranden findes toiletter, en kiosk og fine parkeringsmuligheder. Der er også en rampe til kørestolsbrugere og barnevogne. Agger strand har blåt badeflag.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Agger

Den unikke natur i Nordjylland indbyder til masser af udendørs aktiviteter. Den unikke og afvekslende natur er klart en af årsagerne til, at der er så stor efterspørgsel på leje af sommerhus i Nordjylland. Året rundt vil I kunne hente smukke og spændende oplevelser med hjem fra naturen i Nordjylland. 

Thy er blandt andet kendt for at være et af de bedste steder i Norden at surfe og windsurfe. Agger er da også en del af Cold Hawaii, nordens mest kendte surferparadis. I Nationalpark Thy findes der utallige vandre- og cykelstier, som bringer jer helt tæt på den enestående natur. Tag en madpakke med og begiv jer ud i det blå på opdagelse.

For lystfiskere er alle muligheder åbne. Der findes flere gode fiskepladser i Agger, ved Limfjorden og ferskvandsøerne Ørum Sø og Flade Sø. I kan også tage med en havfiskekutter på havet og få bid på krogen. Derudover er der mulighed for at spille golf eller tage med på guidede rideture.

5 fede attraktioner tæt på Agger

 • Fårup Sommerland for børn og barnlige sjæle

 • Jyllandsakvariet i Thyborøn hvor I kan klappe en haj

 • Hjerl Hede, leg bonde som i de gode gamle dage 

 • Hanstholm Fyr og bunkermuseum hvor I lærer om 2. verdenskrig

 • Nationalpark Thy med et hav af aktiviteter

Udflugter fra jeres sommerhus i Agger

I selve Agger bør I besøge ”De Sorte Huse”. De smukke gamle huse rummer i dag en udstilling, der fortæller om den livsnødvendige kystsikring i området. Lad også turen gå forbi det gamle fiskerhus og se hvordan fiskerne levede i gamle dage. Et besøg i Nationalpark Thy er et must. Start i Svanholmhus, som er parkens besøgscenter. Her finder I masser af lærerig information om det unikke område. Tag forbi Lodbjerg klitter og oplev Lodbjerg fyr med den mest storslåede udsigt. Fyret er åbent for besøgende fra 7:00 – 21:00 hver dag.

Lej sommerhus i Agger til ferie i børnehøjde

Et sommerhus i Danmark er den perfekte ferieform for børnefamilien og Agger er ingen undtagelse. Den brede sandstrand er perfekt til sjov og leg hele året. Sop, byg sandslotte og få fregner på næsen om sommeren. Udenfor højsæsonen kan I gå på ravjagt, flyve med drage og samle sjove sten og skaller. I Nationalpark Thy arrangeres specielle børneevents som f.eks. skattejagt og rideture. Der findes også flere fantastiske naturlegepladser, der får jeres indre Tarzan frem. En tur i Fårup Sommerland eller Jyllands Akvariet vil helt sikkert vække begejstring hos familiens yngste.

Sommerhusudlejning i Agger med noget for alle

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Agger, så I finder let et sommerhus, der passer til jer.  

 • Sommerhus med egen pool: Her har I ubegrænset adgang til jeres helt egen pool, hvor store og små kan boltre sig.

 • Sommerhus med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie  - helt gratis. I vælger blot  et sommerhus hvor kæledyr er tilladt.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa:  Både store og små vil elske en tur i spa, hvor I kan slappe af i de lune bobler.

Sommerhus i Agger - hele året

Det er ikke kun om sommeren I kan nyde en sommerhusferie i Agger. Den betagende natur lokker hele året med skønne vandreture og masser af frisk luft. Sig farvel til hverdagen og nyd en rask travetur efterår eller vinter. Slut af med ild i brændeovnen, varme drikke og en god bog. Tag dit hjertes udkårne med på en miniferie i et sommerhus, hvor I kan være helt jer selv og sætte romantikken i højsædet. Påske, pinse, jule- og efterårsferier egner sig perfekt til en tur i sommerhus. I behøver ikke leje en hel uge, men kan nøjes med en forlænget weekend eller en miniferie.

Velkommen til sommerhus i Agger