Sommerhus ved Lild Strand til leje

Nordjylland er et populært område for sommerhusudlejning i Danmark. Den dejlige natur og de mange oplevelser danner rammen om skønne ferier med afveksling og mange nye indtryk, hvor der er plads til både afslapning og aktivitet. Lild Strand er et sommerhusområde mellem Jammerbugten og Vigsø Bugt ved en af de særligt gode badestrande langs Vesterhavet. Området har i over hundrede år været en fiskeriby og selv idag, kan man se kutterne blive trukket op på stranden, hvilket er et besøg værd! Drømmer du og familien om en ferie i et sommerhus i Nordjylland? Så vil Lild strad være et godt sted for jer. Her er der rig mulighed for at hold en afslappende ferie i det dejlige sommerhus, men også have en aktiv ferie med cykling, vandreture og meget mere. Og så ligger Vesterhavet jo lige om hjørnet, hvis en badetur og solrig dag på stranden kunne friste?

Sommerhus Lild Strand

Populære feriehuse i Lild Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lild Strand

Loading...

Feriehuse med sauna i Lild Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lild Strand

Loading...

Udflugtsmuligheder fra sommerhus ved Lild Strand

Lild Strand ligger som et idyl i Nordjylland, men er alligevel ikke langt fra Vestkystens charmerende fiskeri- og surfbyer. Endvidere ligger det midt mellem nogle af Jyllands flotteste naturreservater. Blot 5km mod øst finder I Bulbjerg, som er en fredet 47 m høj kalkstensknude, hvor en lang række sjældne fugle yngler. Her vil I også komme forbi Bunkermuseet ved Bulbjerg, som står åbent i dagstimerne. Bag selve Lild Strand ligger Nordeuropas største fuglereservat, Vejlerne. Endnu et oplagt område til en vandre- eller cykeltur. Ved Lild Strand er der også rige udflugtsmuligheder for børnefamilier. I kan f.eks. tage en dagstur til Nordsøen Oceanarium, hvor I kan tage med helt ned på bunden af havet og se alle mulige fisk og andre havdyr. Lejer I sommerhus ved Lild Strand, er I heller ikke langt fra Fårup Sommerland som børnene vil elske, hvor I som NOVASOL gæster får rabat på entréen. Der er mulighed for indkøb i nærområdet og ellers er en tur til Aalborg oplagt, hvor I også kan tage i den velkendte Aalborg Zoo.

sommerhus Lild Strand - ferie ved havet

Oplev den dejlige nordjyske natur fra dit sommerhus ved Lild Strand

Trænger I til et afbræk fra hverdagen og al dens stres og jag, er Lild Strand helt perfekt for jer. Her kan I slappe helt af og nyde den skønneste, vilde natur med masser af hede, klitter, søer og skov. I kan blandt andet besøge Lild Klitplantage, hvor i kan strække benene mens I nyder de flotte, fredede hede og klirområder. I kan vælge mellem 7 vandrestier, som bringer jer rundt i området. I må også gerne hoppe på cyklen og benytte de mange små grusveje i plantagen. Området er helt oplagt til en rask tur på mountainbiken.

Sommerhus Lild Strand leje

Strand og badeferie ved Vesterhavet

Når vejret er til det, vil de fleste gerne slappe af ved havet og det er der rig mulighed for ved Lild Strand. Den ca. 30 km lange sandstrand er godt skærmet af klitterne og har dejligt klart badevand. Bevæger I jer nord for Lild Strand finder I to bunkere, og I vil også kunne opleve når fiskekutterne trækkes i land, direkte op på stranden. I kan købe frisk fisk direkte fra rælingen - bedre afttensmad findes nærmest ikke. Hvis ikke den helt igennem fantastiske og fredede natur ved Lild Strand, kan få jer ned i gear, så er der stadig den høje himmel, det brusende hav og det helt særlige lys, som I bare må overgive jer til. For slet ikke at tale om nordjydernes rolige temperament og charmerende lune. Lej et af vores sommerhuse i Nordjylland og få en fantastisk ferie!

Sommerhusudlejning ved Lild Strand

Vi tilbyder mange forskellige sommerhuse i Danmark. Vil I bo i anden klitrække eller med skoven som nabo? Vil I have udpræget luksus med indendørs pool, eller sætter I mere pris på de klassiske sommerhuse, med masser af nostalgi, så kan I finde det hos NOVASOL sommerhusudlejning og ved Lild Strand. De mange forskellige sommerhuse passer godt ind i det smukke landskab, som om de altid har været der. Noget som også er med til at gøre dette sommerhusområde rigtig hyggeligt. Er I faldet for den nordjyske charme, så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige sommerhus ved Jammerbugten, til den ferie I ønsker jer.