Sommerhusudlejning i Lønstrup

Blandt de meget populære feriesteder i Danmark, finder I Lønstrup i Nordjylland. Lejer I et af NOVASOLs sommerhuse i Lønstrup, får I et godt udgangspunkt for, at udforske Lønstrup og de dejlige naturlige omgivelser omkring byen. For mange er denne del af Danmark synonymt med det at leje sommerhus og Nordjylland har også en lang tradition som værende et udsøgt feriemål. Alle ingredienser og rammerne herfor er også tilstede i området, hvilket giver jer en spændende og dejlig ferie. Natur, hav, strand, mange attraktioner og spændende seværdigheder, krydret med gode restauranter og specialbutikker. Lej et af vores sommerhuse i Nordjylland og få en fantastisk ferie med familien.

sommerhus lønstrup med familien på stranden

Populære feriehuse i Lønstrup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lønstrup

Loading...

Feriehuse med spa i Lønstrup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lønstrup

Loading...

Hvad kan man lave i Lønstrup?

  • Se det imponerende fyr ved Rudbjerg Knude

  • Tag hele familien med til en skøn dag i solen på den brede Lønstrup Strand

  • Brug en dag i Lønstrup med hyggelige cafebesøg på torvet eller tag på shopping

  • Tag hele familien med på en tur i Nordsøen Oceanium og opleve havets dyr helt tæt på

  • Gå på opdagelse hos de mange kunsthåndværkeres og kunstneres butikker, fyldt med glas, keramik og malerier

Se flere attraktioner i Lønstrup her.

Ferie i Lønstrup

Sommerhuse i Lønstrup tæt på strand og spændende historier

Lønstrup tilbyder, foruden de dejlige strande, også flere historiske interessante attraktioner. Mårup Kirke er blandt disse. Kirken blev bygget i 1200-tallet, hvor der var et par kilometer til kysten. I dag ser det helt anderledes ud. I takt med at kysten er blevet spist af vinden og havet, er der nu kun få meter til kanten af skrænten. En del af kirkegården er allerede forsvundet og i 2015 valgte man at fjerne resten af kirken. På stedet er der stadig informationer om kirken samt en flot udsigt over havet og de stejle skrænter. Det er både dybt fascinerende og skræmmende på én og samme gang, når I står tæt på kanten og kan fornemme naturens kræfter. Lønstrup er også kendt som Kunstens By grundet de mange glaspustere, smykke- og billedkunstere, keramikere og gallerier langs strandvejen, som ikke findes på samme måde andre steder i landet. Her bliver I højest sandsynligt inviteret indenfor til et kig ind i det kunstneriske. En forfriskende dukkert i havet er også garanteret, da Hjørring kommunes 52 kilometer lange kyststrækning består af 11 enesående strande. Stranden i Lønstrup er blandt de bedste i landet og her kan man sagtens nyde flere dage i solen - hele familen samlet.

Liv og glade badedage ved sommerhuset i Lønstrup

Vi har mange sommerhuse i Danmark der indgyder til badeferie, men Lønstrup er stedet hvis I ønsker at holde en rigtig dejlige badeferie i Danmark. Vores sommerhuse i Lønstrup er virkelig tæt på nogle af de smukkeste badeområder. Som perler på en snor ligger de langs den nordjyske kyst. Her er strandlivet i fokus, og med den smukke natur og blå himmel som kulisse, er alle forudsætninger tilstede for en vellykket badeferie. På stranden er der mulighed for at surfe i vinden eller flyve med drager. Vesterhavet kan være barskt og det er derfor vigtigt, at I altid holder øje med hinanden uanset om I hopper i bølgerne eller sopper i vandkanten.

Sjove aktiviteter ved dit sommerhus i Lønstrup

Lønstrup byder også på masser af anden ferieunderholdning. Se med fra sidelinjen når fiskerne trække deres både op på stranden, fulde af dagens fangst. Benyt lejligheden til at prøve lykken selv og kast snøren i vandet efter en fisk. Fisk smager bare bedst, når man selv har stået for fangsten. Husk også at se vores lystfiskerhuse, hvor der både er renseplads og tilstrækkelig frysekapacitet. Der er ikke langt til Fårup Sommerland, hvor hele familien kan hygge sig sammen og boltre sig i over 60 forlystelser - I får yderligere rabat på entréen som gæster hos NOVASOL. I kan også tage en tur til Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium og en garanti på nye spændende oplevelser.

Sommerhusudlejning i Lønstrup - Oplev Nordjylland

Der er naturligvis også mulighed for at udforske resten af det skønne Nordjylland, fra jeres sommerhus i Lønstrup. Særligt om sommeren summer denne region af liv og glade dage. Af andre dejlige kystbyer kan nævnes; Blokhus, Løkken og Bratten. Falder I pladask for et af disse tre områder, så kan I glæde jer over, at vi også har mange sommerhuse til udlejning i de områder. Og I kan sagtens vende tilbage på ferie i Nordjylland, for her er så skønt og meget at opleve.

Sommerhuse i Lønstrup for enhver smag

Vores mange sommerhuse i Nordjylland er år efter år et hit, så særligt i højsæsonugerne og henover sommeren, er det en god ide at være tidlig ud og få bestilt lige præcis det sommerhus I gerne vil have. Udvalget af forskellige typer sommerhuse, gør det nemt at finde et sommerhus, som passer godt til jer. Vi har alle forskellige ønsker, når ferien skal planlægges og netop derfor har vi sommerhuse af alle slags.

Find nemt jeres sommerhus i Lønstrup:

  • Sommerhus med hund tilladt: Rigtig mange vil gerne holde ferie sammen med deres hund, eller et andet kæledyr. Her er sommerhusudlejning et helt oplagt valg. I Lønstrup kan der lejes mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe to kæledyr. I et ferehus vil hele familien kunne holde en dejlig ferie sammen og I slipper for bekymringer, når hunden skal passes, mens I er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores sommerhuse med hund tilladt, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co.

  • Sommerhus med indendørs pool: Blandt udlejningssommerhusene i Lønstrup finder I flere gode sommerhus med indendørs pool. Her er der plads til sjov og leg i det varme vand, fra morgen til aften. Her kan familiens mindst tage de første svømmetag i trygge rammer, sammen med mor og far. Sommerhus med indendørs pool er især meget populære til ferierne i de kolde måneder. Her bliver den koldeste vinterdag til en lun feriedag i poolen. 

  • Sommerhus med spabad: En tur i en spabad er velvære for krop og sjæl. De varme bobler får hurtigt kroppen til at slappe af. Forestil dig en frisk gåtur langs vandet og derefter en tur i det boblende, varme vand. I Lønstrup er udvalget af sommerhus med spa stort og ofte vil der også være en sauna i tilknytning til spabadet.   

  • Sommerhus med panoramaudsigt: Rigtig mange vil gerne kunne nyde de smukke udsigter over havet eller landskabet i Nordjylland. Det er altid rart og meget afstressende at kigge over det blanke vand eller se gule rapsmarker, der bølger i vinden. Blandt vores sommerhuse i Lønstrup er der flere med panoramaudsigt, enten til vand eller et smukt landskab.