Sommerhus i Vesløs

En lille, søvnig landsby med en ekstraordinær beliggenhed. Ja, det er måske den mest præcise beskrivelse af Vesløs, der ligger i smørhullet mellem Limfjorden, Vejlerne, Østerild Klitplantage og Vesterhavet i et af Danmarks mest naturskønne områder, Han Herred. Her er der noget nært optimale betingelser for at komme helt ned i gear og indfange essensen af dansk sommerhusidyl, tæt på alt hvad feriehjertet måtte begære og langt væk fra hverdagen. Oplevelser, særligt de naturlige, står i kø her i det sydvestlige hjørne af Nordjylland

Tag på eventyr i Nationalpark Thy, oplev tusindvis af trækfugle, der tager et velfortjent pitstop i Vejlerne, smag på Limfjordens spisekammer eller spring ud i Vesterhavets vilde, vidunderlige bølger. Der er mange gode grunde til at sætte GPS’en mod den her lidt oversete del af det danske ferieland, der også er meget mere og andet end storslået og varieret natur. Lidt længere nede langs Limfjordens bredder ligger Thy’s ‘hovedstad’, Thisted, der er klar til at agere omvendt pusterum, når I trænger til en pause fra nationalparker, naturreservater og strandture.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Vesløs

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vesløs

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vesløs

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Vesløs

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Vesløs, der alle ligger i naturskønne omgivelser mellem hav og fjord. Book dit sommerhus i dag, og oplev alt, hvad Limfjorden har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Vesløs

1. Unik beliggenhed mellem hav og fjord

2.  Skjult perle i ferielandskabet 

3. Tæt på populære feriebyer og attraktioner

3 populære attraktioner i nærheden af Vesløs

1. Vejlernes Naturcenter

2. Nationalpark Thy

3. Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.