Sommerhus Frederikshavn

Nordjylland er et sandt ferieparadis og Frederikshavn er et rigtig smørhul, når I vil opleve alle Nordjyllands herligheder. Når I vælger et sommerhus i Frederikshavn som base, kan I gå på opdagelse i den hyggelige gamle bydel, fiskerklyngen, shoppe igennem i gågadens mange fine butikker og nyde solen på den fantastiske Palme-strand. I et sommerhus i Frederikshavn er I samtidig kun en kort køretur væk fra Skagen samt den enestående, vilde natur i Nordjylland. Her vil alle kunne få opfyldt deres ønsker til en tur i sommerhus i Danmark.

Lej sommerhus i Frederikshavn til en familieferie

Populære feriehuse i Frederikshavn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Frederikshavn

Loading...

Feriehuse med pejs i Frederikshavn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Frederikshavn

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Frederikshavn?

 • Det emmer af idyl i de brostensbelagte gader med gule huse og stokroser

 • I har både strand og et livligt byliv inden for rækkevidde

 • I kan besøge Danmarks eneste Palme- strand med hvidt sand og masser af aktivitet

 • I er tæt på alle Nordjyllands mest ikoniske seværdigheder

 • Der findes et hav af aktiviteter for store og små

Det kan I opleve når I lejer sommerhus i Frederikshavn

Gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor de gule fiskerhuse med røde tage kanter de brostensbelagte gader. Den romantiske stemning understreges af et væld af stokroser og en idyllisk atmosfære. I Frederikshavns gågade er der et livligt atmosfære med et stort udvalg at spændende butikker og en bred vifte af restauranter og cafeer. På stranden kan I tilbringe masser af solskinstimer i det fine, hvide sand eller i klitterne. Stranden er børnevenlig og der hersker en ægte sydlandsk stemning med palmerne og det fine sand. Der er gode parkeringsforhold ved Frederikshavn strand, som også blåt badeflag, beachvolleybane og en rampe til barnevogne og kørestole.

TOP-oplevelser I bør opleve når I lejer sommerhus i Frederikshavn

 • Skagen: Danmarks nordligste by med et helt utroligt lys og masser af spændende seværdigheder. Gå en tur på Grenen, hvor havene mødes. Nyd en frokost på havnen eller på Brøndums Hotel, hvor det emmer af historie. Besøg Skagen museum og se de berømte Skagen malerier eller tag på fiskeauktion en tidlig morgen.

 • Læsø: Når I holder ferie i Frederikshavn, kan I tage en dagstur til fantastiske Læsø. På øen venter der helt unikke naturoplevelser, de historiske tanghuse, gårdbutikker, Læsø Saltsyderi og masser af gallerier og kunsthåndværkbutikker. I kan også mæske jer i friskfangede hummere og andre lokale lækkerier – Læsø er et mekka for madelskere.

 • Ørnereservatet i Tværsted: I Ørnereservatet kommer I helt tæt himmelrummets ubestridte konge – ørnen! Se falkoneren træne med ørnene, både til fods og fra hesteryg. Der findes også en cafe i reservatet, hvor I kan nyde en forfriskning.

 • Hirsholmene: Tag på en dagstur til den fredede Ø-gruppe Hirsholmene og udforsk den uberørte natur og det rige fugleliv. Øerne minder lidt om den svenske skærgård og den daglige drift varetages i dag af naturstyrelsen.

 • Strandby: Vil I opleve et oprindeligt fiskerleje med maritim stemning og en autentisk fiskeauktion, er Strandby et must. Den hyggelige by med de gamle fiskerhuse og en populær lystbådehavn er en lille idyllisk perle.

Vil I være aktive i Frederikshavn?

Når I vælger et sommerhus i Nordjylland, har I rig mulighed for at holde en aktiv ferie. Området er spækket med vandre- og løberuter i naturen, samt masser af afmærkede cykelstier og ridestier. For lystfiskerne er der mulighed for at få bid, både ved molefiskeri, havfiskeri samt i ”put and take” søer i området. I kan spille tennis, dyrke yoga eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Lej sommerhus i Frederikshavn til en ferie i børnehøjde

Nordjylland er et fantastisk sted at holde sommerhusferie med børn. Små vandhunde og badenymfer vil elske Palmestranden i Frederikshavn og de hyggelige, brostensbelagte gader. En tur til Skagen med besøg på Bamsemuseet, er helt sikkert også et hit, især hvis I slutter af med at besøge den lækre is-cafe ved siden af. På Rønnerhavnens legeplads kan familiens yngste boltre sig og møde nye venner. I Frederikhavns Svømmehal kan I plaske og bade i timevis. Derudover bør I ikke gå glip af disse oplevelser.

 • Fårup Sommerland: Et sandt paradis for børn og barnlige sjæle. Prøv de mange sjove forlystelser og det vilde badeland. I får rabat på entreen gennem NOVASOL.

 • Bangsbo Dyrepark: Tag på skovtur i Bangsbo Dyrepark og se de fritgående dådyr og Kronhjorte. I Dyrehaven kan I udforske det rige dyreliv, lege på naturlegepladsen og holde picnic i skovbunden eller i madpakkehytten.

 • FunHouse Frederikshavn: Kæmpe legeland med masser af sjove aktiviteter og action for børn i alle aldre. I kan købe drikkevarer i Funhouse og I må gerne medbringe jeres egen mad.

Sommerhusudlejning i Frederikshavn

På vores lokalkontor i Jerup, kan I få tips og gode råd samt hjælp hvis I skulle få brug for det under jeres ferien. Personalet på alle NOVASOL lokalkontorere kan også vejlede jer til at finde præcis det sommerhus der passer til jer. Der findes nemlig sommerhuse i alle størrelser og prislejer i og omkring Frederikshavn og i resten af Danmark.

Sommerhus med egen pool: Få ubegrænset adgang til jeres helt egen pool, hvor store og små kan boltre sig og plaske løs.

Sommerhus med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie  - helt gratis. I skal blot vælge et sommerhus hvor kæledyr er tilladt.

Aktivitetshuse: Et aktivitetshus er det perfekte valg året rundt. Uanset vejret, er der masser af mulighed for leg og hygge.

Store sommerhuse: Er I flere generationer der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til hele familien.

Sommerhuse med spa:  Både store og små vil elske en tur i det lune, boblende vand. Få jeres helt egen wellness ophold i sommerhus med spa.

Sommerhus i Frederikshavn – hele året

Et sommerhus i Frederikshavn er ideelt til en god ferie hele året. Om efteråret og vinteren er det skønt med en travetur i naturen, eller i Frederikshavns hyggelige gader. Hjemme i sommerhuset, kan i lægge fødderne op foran brændeovnen, finde brætspil frem og hygge jer med varm kakao. Om foråret, når alting springer ud, er det fantastisk at vågne i et sommerhus og tage sin morgenkaffe med ud på terrassen til lyden af fuglesang. Har I ikke mulighed for en hel uges ferie, kan I tage en miniferie i sommerhus. En forlænget weekend med total afslapning er nok til at få ladet batterierne op og få hverdagen lidt på afstand.

I skal vælge en sommerhusferie i Frederikshavn, hvis I vil have både byliv, badeferie, enestående natur og seværdigheder i verdensklasse indenfor rækkevidde.