Sommerhus Tranum Strand

Ægte vesterhavsstemning, i enestående natur, det er hvad I får, når I lejer et sommerhus ved Tranum Strand. Sommerhusene ligger ugenert i det uspolerede klitlandskab og her er der i sandhed højt til himlen. Tranum Strand ligger ud til Jammerbugten og nøgleordene er ro, fred og natur. På den skønne, brede sandstrand med klitter, er der altid god plads til at nyde solen og havet. Tranum by ligger ca. 2 kilometer væk fra sommerhusområdet og her kan I købe dagligvarer. Vil I handle stort ind, er der ca. 10 min. kørsel til de mange indkøbsmuligheder i Brovst. Med havet på den ene side og Tranum Klitplantage på den anden, er denne lille perle et perfekt valg for alle naturelskere.

Lej sommerhus ved Tranum Strand og nyd Vesterhavet

Populære feriehuse i Tranum Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tranum Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tranum Strand

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus ved Tranum strand

  • Skøn sandstrand med klitter

  • Uspoleret natur

  • Roligt sommerhusområde

  • Vesterhavsidyl

  • Masser af outdoor aktiviteter

Lej sommerhus ved Tranum Strand midt i hedelandskabet

Stranden og naturen nær jeres sommerhus ved Tranum Strand

Den fantastiske Tranum Strand er en rigtig vesterhavsstrand. Den brede sandstrand er afskærmet af klitter, hvor I let kan finde jeres egen lille ”gryde”. Ved Tranum Strand findes der toiletter, parkering og en kiosk. På strandens nordlige del ligger der 2 bunkere fra 2. verdenskrig. I kan også nyde en helt vidunderlig solnedgang fra stranden.

Når I lader et sommerhus i Nordjylland danne rammen om jeres ferie, bor I midt i noget af Danmarks mest spektakulære natur. Lige bag Tranum Strand ligger den fredede plantage med vandreruter og alsidig natur. Fosdalen og Langdalen er to vidunderlige naturområder med enestående flora og fauna. I er heller ikke langt fra Svinkløv Klitplantage, som også byder på betagende naturoplevelser og udsigt til Svinklovene.

Lej sommerhus ved Tranum Strand og besøg Thorup Strand

Lej sommerhus ved Tranum Strand til en aktiv ferie

Et sommerhus i Nordjylland er generelt et hit, hvis I godt kan lide at være aktive i naturen. Med utallige klit- og plantageområder lige uden for døren, er der mulighed for at dyrke mange outdoor aktiviteter fra f.eks. et sommerhus ved Tranum Strand. Området er spækket med gode vandre- og cykelstier samt et MTB trail på 21 km. Tranum Strand er et rigtig lystfiskerparadis. I kan endda komme med på havfiskeri med MS-Nordsøen. Der findes også flere golfbaner i området, ligesom I kan ride på islænderheste og spille minigolf i Blokhus.

5 forskellige attraktioner tæt på Tranum Strand

  • Fårup Sommerland

  • Fiskekutterne på Thorup strand

  • Badebyen Blokhus

  • Jesperhus Blomsterpark

  • Skagen med seværdigheder i særklasse

Et sommerhus i Nordjylland er det ideelle valg for børnefamilien. Her er plads til hygge og leg, både ude og inde. Når I vælger sommerhus ved Tranum Strand, kan I besøge Fårup Sommerland, som er et hit blandt børn og barnlige sjæle. Når I har betalt entreen, er alle forlystelserne gratis og der er nok at vælge imellem. Som NOVASOL gæster, får I rabat på entreen til Fårup Sommerland. Jesperhus Blomsterpark er også altid et hit for familiens yngste, men skønne, dovne dage ved stranden med spand og skovl er måske den allerbedste aktivitet for børn  – og det er ganske gratis.  

Når I tager på udflugt i området omkring jeres sommerhus i Tranum, kommer I automatisk forbi masser af små kunsthåndværkbutikker, lysstøberier og gallerier. Gå ikke glip af en fantastisk oplevelse på Thorup Strand, når fiskekutterne trækkes op på stranden, som man har gjort det i generationer. Vil I opleve ægte badebystemning med restauranter, cafeer samt små, sjove butikker, er en tur til Blokhus det perfekte valg. Endelig ligger Skagen ikke længere væk, end at I kan tage en dagstur dertil og opleve Skagen Museum, Brøndums Hotel, Havnen, Grenen og meget andet.

Tag i sommerhus ved Tranum Strand året rundt

I kan leje sommerhus i Danmark hele året. Hver årstid har sin egen charme og en travetur i den friske havluft ved stranden, er balsam for sjælen, både sommer og vinter. Har I udset et sommerhus ved Tranum Strand, som næste feriemål, så vil i altid kunne få en god og spændende ferie - året rundt. Med Ålborg og Skagen så tæt på, har I mulighed for at opleve ikoniske seværdigheder hele året rundt. Naturen og havet er også altid leveringsdygtige i dejlige oplevelser. 

I et sommerhus har I også masser af tid til hyggeligt samvær. Giv familien en pause fra hverdagen, eller hvad med et romantisk get a way for to, hvor romantikken er i højsædet? I kan leje sommerhus på ugebasis, bare for et par dage eller til en forlænget weekend i nye rammer – det er helt op til jer.