Sommerhus i Løkken til leje

NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark, og er naturligvis også repræsenteret med mange dejlige sommerhuse i Løkken og i resten af Nordjylland. De nordjyske sommerhuse er blandt dem, som tidligst får bookinger, når den næste ferie skal planlægges, og blandt de mest populære sommerhusområder er området ved Løkken. Her kan vi tilbyde hele familien de perfekte rammer, for en vellykket ferie - en ferie her er bare Løkken. Med NOVASOL sommerhusudlejning er jeres ferieplanlægning i Løkken i gode hænder. Vi har mange års erfaring i branchen, og har et stort udvalg af skønne sommerhuse i hele Danmark. Med andre ord; vi har noget for enhver smag og feriedrømme.

Sommerhus Løkken ved fantastiske sandstrande

Populære feriehuse i Løkken

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Løkken

Loading...

Feriehuse med spa i Løkken

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Løkken

Loading...

Hvad kan man lave i Løkken?

Det er meget forskelligt hvad man gerne vil lave i løbet af sin ferie. Nogle vil gerne dase og slappe af i og ved sommerhuset, mens andre elsker at tage på ture hver dag og opleve så meget som muligt. Vælger I at leje et sommerhus i Løkken, så vil vi anbefale at I kiger nærmere på disse oplevelser og attraktioner nær Løkken. 

  • Tag en tur på Løkken Strand og se de klassiske badehuse, mens I nyder solen og havet 

  • Oplev naturen og det store fyrtårn ved Råbjerg Knude

  • Tag på cafebesøg og shopping i Løkkens hyggelig gågader

  • Mærk historiens vingesus i det 1000 år gamle Børglum Kloster

  • Tag hele familien med i Fårup Sommerland eller til Nordsøen Oceanium 

Læs mere om attraktioner i Løkken herunder.

Oplevelser i hele Nordjylland fra dit sommerhus i Løkken

Løkken har gennem 100 år tiltrukket feriegæster fra Danmark og resten af Europa. De lange, brede strande og det smukke landskab er utroligt populært, og det samme er byens velassorterede butiksliv.  På de store strandområder er det tilladt, at køre bil og en tur mod syd til Blokhus eller Rødhus kan anbefales. Det er en ret speciel oplevelse, at køre bilen ud i sandet og tanken: bare vi nu ikke sætter os fast - dukker nok op. Men kører man stille og roligt og holder øje med blødt sand og de våde områder, så er turen langs de flotte klitter på den ene side og det smukke hav på den anden, en skøn oplevelse. 

I kan naturligvis også tage en cykeltur langs havet, og på de gode gåture, kan I kigge efter gylden rav i vandkanten. På stranden ved Løkken står der også en række gamle badehuse, der vidner om den gamle danske badekultur. I kan også opleve det gamle fiskerleje, iagttage fiskerne fra afstand eller købe frisk rødspætter og sikre aftensmaden. 

NOVASOL har gennem mange år udlejet sommerhuse i Løkken, og byen bliver ved med at være en af vores mest populære destinationer. Vi har generelt et stort udvalg af sommerhuse i Nordjylland, regionen som børn og voksne fra hele Danmark valfarter til for at holde ferie. Her er der oplevelser, natur og aktiviteter hele året rundt og I vil aldrig kede jer.

Sommerhus i Løkken - sommerferie for fuld udblæsning

Der er dømt sommerferie for fuld udblæsning, når man lejer sommerhus i Løkken. Mange af byens butikker holder åbent alle ugens dage, og hele byen er præget af beliggenheden tæt på vandet. Her kan man snuppe sig en is eller pølse på en café og to minutter efter dyppe sig i bølgen blå. Der findes mange forskellige butikker med alt fra de mest hippe designere og unikke kunstværker i specialbutikker. På byens torv er der hyggeligt og fyldt med spændende restauranter og cafeer. I klitterne rundt om byen, finder man mange ugenerede oaser, hvor man kan nyde frokosten i fred og ro, inden man tager en dukkert - eller måske en soppetur med familiens yngste. I kan også booke sommerhus i Rødhus eller ved Blokhus Strand, hvis I bare ikke kan få nok af at holde ferie i Nordjylland.

Lej sommerhus i Løkken og oplev den smukke natur

På hele nordvestkysten fra Hirtshals i nord til Rødhus i syd, er der højt til himlen, frisk havluft, skøn natur og brede strande ved et hav, der naturligvis har fået tildelt det blå flag. Med et af vores sommerhuse i Danmark kan I året rundt udforske utallige muligheder i Nordjylland som f.eks. kunst, kultur, sport og friluftsliv. Dertil kommer det særprægede landskab i form af de meget stejle skrænter og klitter, der bl.a. kan opleves i Nr. Lyngby og Lønstrup. Det maleriske sommerhusområde ved Lønstrup, har på trods af turismen, bevaret sin oprindelige og charmerende blanding af fiskeri- og badeby. Byens bilfri strand summer af liv i sommerperioden og på kølige dage i efteråret, indbyder den til friske vandreture. Syd for byen rejser Rubjerg Knudes gigantiske sandklit sig med det nedlagte fyr. Længere mod syd ligger Blokhus med et stort aktivitetscenter for hele familien. De brede strande ved Løkken danner også rammen om den årlige Blokhus-Løkken Wind Festivall. Her danser farverige drager på himlen ved de to kystbyer og der er mange forskellige aktiviteter, I kan tage del i. Prøv f.eks. at bygge jeres egen drage - det er super sjovt og noget for hele familien.

Lej sommerhus ved Løkken Strand - ferie i vandkanten

Der er ingen tvivl om at nærhed til hav og strand er et kæmpe hit, når vi vælger at leje et sommerhus i Danmark. Hvis vi kunne, ville vi alle helst bo et stenkast fra havet. Heldigvis udlejes der mange sommerhuse, som ligger helt tæt på havet - nogle med en imponerende panoramaudsigt over bølgen blå. Blandt sommerhusene i Løkken finder I også flere, som ligger helt tæt på havet og den skønne strand. Fra disse sommerhuse kan I starte med en frisk morgendukkert, inden I nyder dagens første kop kaffe på terrassen til lyden af bølger og duften af det salte havvand. På solskinsdage er det på stranden der slappes af og leges, inden turen går hjem til jeres sommerhus i Løkken til en omgang god mad på grillen. Drømmer I også om sommerferie i vandkants Danmark, måske i Løkken, så husk, at det netop er disse sommerhus, som der er mest rift om.

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusdlejning vil vi gerne være med til, at skabe en dejlig ferie i et sommerhus i Løkken eller et sted, I har valgt som feriemål. Vi har egne servicekontorer placeret i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. I er altid velkomne til at kigge ind på kontorene, uanset om det er for at bestille et sommerhus, få et godt tip til oplevelser i området eller for at få et sommerhuskatalog med hjem.