Sommerhus i Løgstør

Ferie med fjordudsigt! Når I lejer et sommerhus i Løgstør venter  både er gode strande, hyggelige landsbyer og smuk natur.

Området omkring Limfjorden er oplagt ferieland, og tiltrækker hvert år mange nye besøgende. Netop derfor har vi også et solidt udvalg af sommerhuse i Løgstør og omegn. Alle er de indbegrebet af dansk sommerhusidyl og rummer både jer som par, den lille familie og udvidede familie samt gruppen, der elsker at rejse sammen. Vil I gerne holde ferie med jeres hund eller kat, er de også velkomne i mange af husene. Elsker I vand i alle afskygninger, så er vores sommerhuse her ideelle. Mange af dem ligger dem, så de har panoramaudsigt ud over fjorden, mens nogle af dem også har pool, sauna og spa. 

Når I holder ferie i et sommerhus i Løgstør venter en dejlig ferie i Nordjylland, og I er de eneste, der bestemmer hvordan jeres dage skal forvaltes. Det er det skønne ved et sommerhusophold i Danmark - det er ferie med frihed som fortegn!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Løgstør

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Løgstør

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Løgstør

Loading...

Hold ferie i Muslingebyen

Løgstør ligger lige ud til Limfjorden, hvor der findes et væld af muslinger. Netop derfor kaldes byen også for Muslingebyen, og det er i særdeleshed også den maritime stemning, der præger livet her; gastronomisk, historisk og kulturelt. Havnen udgør byens hjerte og i sommerhalvåret bugner det af turistliv fyldt med events som jazzkoncerter og den dur. 

Samtidig ligger byen smukt - med havet foran sig og med det grønneste, bølgende opland. Alt sammen kan I udforske på cykel eller to ben på nogle af egnens mange tilpassede ruter. Er I yndede golfspillere, kan I også bruge ferien på at forbedre handicappet på den lokale golfbane med udsigt over fjorden.

Attraktioner og seværdigheder i Løgstør

Ingen ferie uden nye oplevelser! Når I holder ferie i et sommerhus i Løgstør, anbefaler vi jer bestemt at aflægge nedenstående et besøg: 

  • Aggersborg

Rejs tilbage til vikingetiden for en stund. Lige nord for Limfjorden ligger Aggersborg, der både er Danmarks og Skandinaviens største vikingeborg. Tag med på en guidet rundvisning og nyd den flotte udsigt ud over Limfjorden. 

  • Limfjordsmuseet

Snorkelsafari, guidede cykelture og snapse-smagsprøver. Det er bare lidt af det, I kan opleve henover sommeren på Limfjordens eget museum. Udstillingen, der rummer diverse skibe og blotlægger områdets maritime historie, kan selvfølgelig besøges året rundt. 

  • Vitskøl Kloster

De hvide klostermure knejser stolt med udsigt ud over Limfjorden. Vitskøl Kloster er et af de ældste klosteranlæg i Europa, og besøger i det mens, når de afholder middelalderdage, er der oplevelser for hele familien. Samtidig er klostrets berømte urtehave også en særlig oplevelse for alle med grønne fingre. Det er muligt at købe planter med hjem til egen have. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.