Sommerhus i Øster Assels

Ude midt i Limfjorden ligger Mors, og på sydspidsen af Mors ligger den lille landsby, Øster Assels. Her er der i sandhed tale om at være langt væk fra det meste, og finder I ikke fred og ro i her, så gør i det næppe nogen steder. Byen ligger ud til den del af Limfjorden, der hedder Kås Bredning, og det er også her, at I finder Sillerslev Strand, der både er områdets bedste og eneste badestrand. Drømmer I om en ferie, hvor I kan dyrke det simple liv, så er Øster Assels kke noget dårligt bud. 

Med sine 367 kvadratkilometer er Mors er den største ø i Limfjorden, og selvom det måske i det store hele ikke er alverden, så er den fyldt med oplevelser, både store og små. Den mest åbenlyse er naturligvis fjorden, og derfor er det oplagt at gå på opdagelse både langs, i og på den, hvor især hummer-, muslinge., og østersafari med de lokale eksperter er en lokal disciplin. En ting er sikkert; der er dømt slow living på Mors.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Øster Assels

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Øster Assels

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Øster Assels

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Øster Assels

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Øster Assels. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Limfjorden har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Øster Assels

1. Fred & ro på idylliske Mors

2. Tæt på Nordjyllands mange seværdigheder

3. Smukt indrammet af Limfjorden

3 populære attraktioner i nærheden af Øster Assels

1. Nationalpark Thy

2. Spøttrup Borg

3. Limfjordsøen Fur

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.