Sommerhus i Skallerup Klit

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus i Skallerup Klit

Skallerup Klit er meget mere end bare badelandet af samme navn. I skyggen af det populære resort gemmer der sig et hyggeligt, lille sommerhusområde i de ikoniske klitter, der så smukt indrammer den nordjyske vestkyst. Skallerup Klit ligger i første parket til Vesterhavet og desuden tæt på en række af områdets mange populære feriebyer, herunder Lønstrup, Løkken og Blokhus. Derudover er det værd at nævne, at man kan betale sig fra at bruge vandlandet og de øvrige faciliteter i Skallerup Klit Resort.

Den nordjyske vestkyst tiltrækker hvert år tusindvis af gæster, og derfor er området selvsagt et overflødighedshorn af populære attraktioner og seværdigheder for både store og små. Klitterne, strandene, bunkerne og det vilde og voldsomme Vesterhav er selvfølgelig en attraktion i sig selv, men langs kysten i begge retninger finder I bogstavelig talt et hav af ting at lave og steder at besøge. Trænger I til lidt by-stemning, er der ikke langt til Vendsyssels ‘hovedstad’, Hjørring.

Populære feriehuse i Skjallerup Klit

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Skjallerup Klit

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Skjallerup Klit

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Skallerup Klit

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Skallerup Klit. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Skallerup Klit og oplev alt, hvad Nordjylland og Vesterhavet har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Skallerup Klit

1. Perfekt beliggenhed ved Vesterhavet

2. Tæt på populære badebyer

3. Tæt på mange spændende attraktioner

3 populære attraktioner i nærheden af Skallerup Klit

1. Rubjerg Knude Fyr

2. Fårup Sommerland

3. Restaurant Villa Vest

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.