Sommerhus i Struer

Ferie med fjordudsigt, gastronomiske perler og unikke egnsoplevelser. Det er lige præcis, hvad der venter jer, når I lejer et sommerhus i Struer. 

Netop dette er med til at gøre både byen og hele Vestjylland til yderst populært ferieland, og vi har derfor også et solidt udvalg af sommerhuse i Struer og omegn. Alle er de stereotypen på den danske sommerhusdrøm, og I kan være både par, mindre og større familier eller grupper, der elsker at rejse sammen. Vil I gerne holde ferie med jeres hund eller kat, så er de også velkomne i langt de fleste af vores sommerhuse i Struer. Nærmest alle af vores sommerhuse på egnen er beliggende ved fjordene, så I er altså i gåafstand til vand, ligesom naturen venter lige udenfor døren. Vil I gerne forsøde jeres ophold lidt ekstra, er det også muligt at leje sommerhuse med spa, sauna og pool. 

Når I lejer et sommerhus i Struer i Vestjylland, stempler I ind til en ferie med frihed som fortegn. I bestemmer selv, hvordan jeres dage skal udfyldes og i hvilket tempo de skal foregå. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark; I er herrer i eget sommerhus!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Struer

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Struer

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Struer

Loading...

Nyd den smukke natur

Naturen omkring Struer er ganske unik og kalder på at blive udforsket. Det gør I glimrende på cykel eller mountainbike. Der findes også mange afmærkede vandreruter i området og Toftum Bjerge nord for Struer er bestemt et besøg værd. Her kan i bestige det bakkede landskab og nyde udsigten over Limfjorden, mens I også kan bade ved stranden. Samtidig bør I også besøge Baunehøjene, der udover at fortælle Danmarkshistorie også byder på udsigt ud over Struer. 

Når I ferierer I Struer, er I ligeledes tæt på den lille perle Venø, der ligger i Venø Bugten. Med et færgesejlads på bare 2 minutter venter et lille øsamfund med de dejligste kartofler, de berømte Venø-steaks og gåtur rundt om øen på bare 7,5 kilometer. 

Elsker I livet på havet? Så er Struer noget nær en perfekt feriedestination, idet der findes et væld af aktiviteter på vandet. I kan fx tage på sælsafari, bade ved de mange dejlige strande, sejle i kajak og få et adrenalinkick ved nogle af Struers vandaktiviteter. 

Et sommerhus i Struer er altså det helt rigtige for jer, hvis I elsker naturen!

Aktiviteter og seværdigheder i Struer

Vestjylland byder på masser af aktiviteter og seværdigheder for jer alle, og det bliver derfor ikke svært at komme tilbage fra ferien med nye oplevelser i bagagen. Når I nu har valgt at holde ferie i Struer, anbefaler vi jer særligt at besøge følgende: 

  • Venø Festival

Musik midt i fjorden. Hvert år byder Venø velkommen til Venø Festival, hvis erklærede mål er at skabe gode oplevelser for børn og voksne. Snyd ikke jer selv for denne oplevelse, hvis I lejer et sommerhus i Struer henover sommeren.

  • Danmarks største is

Bon appetit! På Humlum Camping kan I sætte tænderne i hvad, der bliver betegnet som Danmarks allerstørste is! At spise sådan en må være en sand sommerferiebedrift!

  • Danmarks mindste kirke

Lille og hvid står Danmarks mindste kirke og venter på jeres besøg på Venø. Henover sommeren kan I nyde solnedgangskoncerter herfra.

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.