Sommerhuse i Ålbæk til leje

Tag hele familien med på sommerhusferie i det nordlige Danmark til et sommerhus i Ålbæk. Her kan i opleve en fantastisk kombination af fred, ro og skøn natur. Her er der plads og tid til alle, uanset om man er til en afslappende eller en aktiv ferie i Danmark. Hals, Hou og Ålbæk er nogle af de mere populære destinationer når det kommer til sommerhusudlejning i Nordjylland. Hou og Hals ligger i begyndelsen af limfjorden og ud mod Kattegat, hvorfor netop strandene her, er velegnet til badeferier. Ålbæk ligger lidt længere nordpå i Ålbæk Bugt. Især Hou og Hals er yderst charmerende byer, de gamle fiskerlejer har noget specielt over sig, som er svært at beskrive med ord. Ålbæk er en smule større og har en skøn lystbådhavn. Fra et sommerhus i Ålbæk, er der rig mulighed for at gå på cafe, shoppe og deltage i masser af spændende aktiviteter. Lej et af vores mange sommerhuse i Nordjylland og se hvorfor så mange turister hvert år holder deres ferie her.

Sommerhus Ålbæk

Populære feriehuse i Ålbæk

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ålbæk

Loading...

Feriehuse med spa i Ålbæk

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ålbæk

Loading...

Lej sommerhus i Ålbæk og smut i Fårup Sommerland

Lejer I et sommerhus i Nordjylland, er I tæt på Fårup Sommerland. Her er der nok at opleve og prøve, uanset hvor stor man er. Her er store udfordringer til større børn og barnlige sjæle - og små udfordringer til de mindste af vores gæster - så alle er garanteret en skøn dag. Action, fart og spænding i Actionland, gode oplevelser til alle vandhunde i Aquaparken og masser af andre oplevelser og attraktioner er i vente i Fårup Sommerland. I får som gæster hos NOVASOL rabat på entréen, når I lejer sommerhus i Nordjylland.

Der er mange andre rigtig gode attraktioner i Nordjylland, som kan være sjove og spændende for hele familien. Brug lidt tid på at udforske de mange muligheder inden ferien starter og I er sikre på, at I får brugt jeres ferie på det helt rigtige. Der er også ofte mange events i byerne langs kysten, særligt om sommeren.

Vindsurfing Nordjylland

Aktivitetsmuligheder ved dit sommerhus i Ålbæk

I dette smukke område i Nordjylland er der masser at se og give sig til blandt de mange seværdigheder og attraktioner .  Hvis man er sporty eller drømmer om en aktiv ferie, er der her rige muliheder for cykling (både MTB og tour-cykel), golf, ridning, vandring og ikke mindst vandsport! En af de større byer ved Østkysten er Frederikshavn. Byen er en attraktiv handelsby med mange spændende specialforretninger, caféer og restauranter, der om sommeren er med til at give byen et næsten sydlandsk præg. Fra Ålbæk er du kun små 20 km fra Skagen der emmer af kultur, hygge og international ferieby. I kan også besøge ålborg - også kaldet Nordens Paris, med en større gågade samt et fantastisk hyggeligt cafe-miljø og natteliv. I må ikke snyde jer selv for en tur til Råbjerg Mile, vandreklitten der bevæger sig 15m mod nordøst, hver år. De tre byer Ålbæk, Hou og Hals er gamle fiskerlejer og alle har en hyggelig lystbåd samt fiskeri-havn, hvor der er masser af liv og hygge om sommeren.

cykeltur på strand Nordjylland

Sommerhuse ved gode badestrande i Nordjylland

Flere af vores sommerhuse i Danmark ligger tæt på strand og havet, men få steder er vandet, så velegnet til børnefamilier, som ved Kattegat i Nord. Den milde østkyst fra Skagen i nord til Hals i syd er ideel som feriemål for familier. Kyststrækningen mellem Skagen og Frederikshavn er børnevenlig med fine, hvide sandstrande, hvoraf de fleste er bilfri. Vandet er rent, lavt og roligt og der er fine muligheder for at finde læ i klitterne. Kystområdet i den sydlige del af regionen, mellem Frederikshavn og Hals, bærer præg af fladere sandstrande uden større klitter, men også her gælder det, at man skal et stykke ud i vandet før det bliver dybt. I dette område ligger de fleste huse i god læ mellem træer og du har mulighed for at leje flere huse med panoramaudsigt over havet. På hele egnen er det desuden muligt at dyrke fritidsaktiviteter ved vandet som surfing og alle former for fiskeri. Ønsker I en ferie med fokus på lystfiskeri, skal I huske at se vores lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og tilstrækkelig frysekapacitet. Det er muligt at cykle mountainbike både på stranden og nogle steder i klitterne, hvorfor det anbefales at man enten lejer eller medbringer cykler.

God service hos NOVASOL

Når I vælger at leje et sommerhus hos  NOVASOL sommerhusudlejning, så kan I være sikre på, at vi vil gøre vores bedste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.