Sommerhus i Lyngså

Det skønne sommerhusområde ved Lyngså, er en idyllisk lille perle ved en dejlig badesandstrand. Området ligger lige syd for den charmerende købstad Sæby, hvor der venter en hyggelig, historisk bykerne, masser af kunsthåndværksbutikker og et godt udvalg af spisesteder og cafeer. I et sommerhus i Lyngså har I altså ikke blot en fantastisk badestrand lige uden for døren, men også en af Danmarks mest idylliske købstæder tæt på. I Sæbys dejlige havn findes fiskerestauranter og en flot strandpromenade, der indbyder til slentreture i den maritime atmosfære.

Nyd den smukke strand i et sommerhus i Lyngså

Populære feriehuse i Lyngså

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lyngså

Loading...

Feriehuse med pejs i Lyngså

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lyngså

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Lyngså?

  • Sommerhusene ligger ved en skøn badestrand

  • Tæt på charmerende Sæby

  • Unikke naturoplevelser

  • Sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle

  • Mulighed for dagsture til Skagen

En god ferie i Lyngså for store og små

Et sommerhus i Danmark er det ideelle valg for børnefamilien. Her er plads til hygge og leg, både ude og inde.

Når I vælger sommerhus i Lyngså kan I besøge Fårup Sommerland, som er et sandt eldorado for børn og barnlige sjæle. Når I har betalt entreen er alle forlystelserne gratis og der er nok at vælge imellem. Som NOVASOL gæster får I rabat på entreen til Fårup Sommerland.

I Sæby kan I udforske Minibyen, tage i svømmehal eller gå på skattejagt med geocaching. Også i Skagen er der noget for familiens yngste. I kan besøge et ægte Bamsemuseum og hygge jer på en af de sjove legepladser. Endelig er stranden altid et hit for familiens yngste. I kan bade, sole, soppe og bygge sandslotte. Udenfor sommersæsonen kan I samle skaller og rav eller flyve med drage.

Aktivitetsmuligheder ved jeres sommerhus i Lyngså

Stranden, nær jeres sommerhus i Lyngså, er en dejlig sandstrand med revler. Stranden er børnevenlig og super velegnet til lystfiskeri. I kan parkere ved stranden, dog ligger de fleste af sommerhusene i gå-afstand, så det er bare at tage tæppet og madkurven under armen og komme afsted. Stranden har toilet og en handikaptilkørsel.

Når I lader et sommerhus i Lyngså danne rammen om jeres ferie, har I en masse andre aktivitetsmuligheder i nærområdet, foruden den gode strand. For naturelskere er de mange vandre- og cykelruter det rene slaraffenland. Prøv f.eks. Kløverstierne med flere forskellige ruter, som går gennem det frodige landskab. I kan både vandre og cykle på Kløverstierne. Derudover findes der flere gode MTB spor i området.

Lyngså er et paradis for lystfiskere. I kan fiske direkte fra stranden, fra Molen i Sæby eller i nogle af områdets søer og åer. I har også mulighed for at sejle kano, robåd eller leje en vandcykel ved Riverside Voerså. Endelig findes der både golf, fodboldgolf og tennisbaner i området.

5 spændende oplevelser tæt på Lyngså

  • Sæbys charmerende bymidte

  • Herregårdsmuseet Sæbygård

  • Fårup Sommerland

  • Sæby havn med strandpromenade

  • Skagen med et hav af seværdigheder

På en udflugt til Sæby kan I bl.a. opleve den romantiske bymidte med små kulturperler, den livlige havn med fiskerestauranter og en skøn strandpromenade. Der ligger også flere spændende museer i byen.

Når I lejer sommerhus i Nordjylland, er det også helt oplagt med et besøg i Skagen. På den livlige gågade, ligger de små butikker som perler på en snor og her er samtidig et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer. Havnen i Skagen emmer af atmosfære og de hyggelige fiskerestauranter har masser af frisk fisk på menuen. Lad også turen gå forbi Skagen Kunstmuseum og Anchers Hus, hvor I kan opleve historiens vingesus. En tur på Grenen, der er Danmarks nordligste punkt, er et must når man besøger Skagen.

I Ørnereservatet ved Tuen, kan I opleve de majestætiske fugle helt tæt på og ved den tilsandede kirke findes helt særlige vandreruter i den unikke natur der omgiver kirken.

En tur i sommerhus i Lyngså er skønt året rundt

I kan leje sommerhus i Danmark hele året. Hver årstid har sin egen charme og en travetur i den friske havluft ved stranden, er balsam for sjælen både sommer og vinter. Med Sæby og Skagen så tæt på, har I mulighed for at opleve ikoniske seværdigheder hele året rundt. I et sommerhus har I masser af tid til hyggeligt samvær. Lej f.eks. et sommerhus i Lyngså med indendørs aktiviteter som billardbord eller bordfordbold - og der er lagt op til sjove familiedyster, mens efterårets vinde suser ind fra havet. 

Giv familien en pause fra hverdagen, eller hvad med et romantisk get a way, hvor romantik og tosomheden er i højsædet? Hos NOVASOL kan I leje sommerhus i Lyngså på ugebasis eller bare for et par dage eller en forlænget weekend – det er helt op til jer.