Sommerhus i Råbjerg

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus i Råbjerg

Den danske natur er måske ikke så varieret og dramatisk, men i Råbjerg kan I opleve den vandrende sandklit Råbjerg Mile, der vel bedst kan beskrives som en mini-ørken midt i Nordjylland. Rundt om den enorme sandklit ligger sommerhusene spredt med løs hånd i det barske, men smukke klitlandskab, Bunken, der strækker sig på tværs af det smalle stykke land mellem Skagerrak på den ene side og Kattegat på den anden. Området omkring Råbjerg er unikt for vores breddegrader, og derudover et skønt sted at holde ferie. 

I skyggen af Skagen får I feriestemning for alle pengene. Udover den populære by på toppen, byder det nordligste af Nordjylland på et hav af oplevelser, især af den naturlige slags, hvor geografien gør, at I altid er tæt på masser af gode badestrande på begge sider. Herunder Kandestederne, der er særlig af den grund, at man må tage bilen derned og køre en søndagstur på den brede og lange sandstrand. Ja, der er mange gode grunde til at besøge Råbjerg og Nordjylland. Hvordan ser jeres ud?

Populære feriehuse i Råbjerg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Råbjerg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Råbjerg

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Råbjerg

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Råbjerg. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Nordjylland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Råbjerg

1. Midt i fascinerende klitlandskab

2. Fredelige omgivelser tæt på Skagen

3. Tæt på flere gode sandstrande

3 populære attraktioner i nærheden af Råbjerg

1. Råbjerg Mile

2. Den Tilsandede Kirke 

3. Skagen og Grenen 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.