Sommerhus på Læsø

Giv efter for den helt særlige ø-stemning! Når du lejer et sommerhus på Læsø får du idyl, lokalsamfund, ro, sammenhold og flot natur for alle pengene. Sol kan du også glæde dig til - Læsø er nemlig den ø med flest solskinstimer i hele Danmark. Alle har vi fejlagtigt gået og troet, at det var Bornholm, der var hele Danmarks solskinsø, men nej - det er på Læsø, at solen skinner!

Læsøs små hyggelige byer byder dig på både særegen kultur og gastronomi med råvarer dyrket på øen og hentet fra det omkringliggende hav. Samtidig er Læsø også kendt for et rigt kunst- og kulturliv, hvilket betyder, at du også kan få tanket op på den kulturelle konto under dit sommerhusophold. 

Når du holder ferie på Læsø, så kan du glæde dig til et ophold, hvor du sætter dagsordenen. Sommerhusudlejning giver dig nemlig mulighed for at gribe dagen og fylde den med lige dét du vil. Kort sagt er det ferie med frihed som fortegn!

Lej sommerhus på Læsø og nyd en ferie i idylliske omgivelser. Besøg Vesterø Havn og meget mere

Populære sommerhuse på Læsø

Loading...

Dyrevenlige sommerhuse på Læsø

Loading...

Sommerhuse på Læsø med pejs

Loading...

Sommerhuse på Læsø med fleksibel ankomst

Loading...

Ferie i sommerhus på Læsø

Læsø, som ligger udenfor Nordjyllands kyst, er den største ø i Kattegat. Hvert år lokker Læsø besøgere med sin unikke blanding af uberørt natur, kulturel rigdom og afslappende atmosfære. Og med de korte afstande, er det nemt at udforske hele øen. Øen, kendt for sin historiske saltproduktion, byder på en skattekiste af oplevelser for enhver smag. De dejlige badestrande indbyder til afslappende dage ved havet, mens de høje sandklitter er perfekte til vandreture og fuglekiggeri. Læsøs charmerende landsbyer, med deres bindingsværkshuse og idylliske gader, inviterer til udforskning af øens rige historie og kultur. Her kan du smage på lokale delikatesser, opleve traditionel håndværk og besøge museer, der fortæller historierne om øens fortid. Uanset om du søger ro, eventyr i naturen eller kulturelle indtryk, er Læsø et skatkammer af muligheder, der vil berige enhver besøgendes oplevelse. I et sommerhus på Læsø, kan du skabe uforglemmelige ferieminder, mens du nyder den enestående atmosfære, som Læsø har at byde på.

Aktiv ferie ude i naturen på Læsø

Læsøs natur, med sin uspolerede skønhed og mangfoldighed, er et sandt paradis for naturelskere. Uanset om du er til actionfyldte aktiviteter eller rolige naturoplevelser, har Læsø noget for enhver smag. Naturen er ganske alsidig - de skønne naturområder byder på alt fra frodige skovområder til høje sandklitter langs kysten, mens havet indtræder i en helt naturlig hovedrolle. Der er et væld af aktiviteter og oplevelser at udforske i den smukke natur, fra et sommerhus på Læsø:

Vandreture

Opdag Læsø med vandrestøvlerne på! Læsø byder på mange vandrestier, der fører gennem skove og langs kysten, som du kan opdage i dit eget tempo. Du kan også tag på guidede naturture og lære mere om øens flora, fauna og geologi. Dygtige guider vil vise dig de skjulte perler og fortælle fascinerende historier om Læsøs natur.

Sol og hygge på stranden

Nyd solen på Læsøs dejlige strande. Hele øen er selvsagt omgivet af det brusende Kattegat, hvilket også betyder, at du kan finde de smukkeste, hvide sandstrande overalt. På Læsø finder du hele 25 km ren strand for familiens badenymfer, hvoraf Stokken er helt særlig. Her skal du nemlig vade 50 meter gennem vandet for at komme ud på den populære sandrevle. 

Fuglekiggeri

Læsø er et paradis for fugleelskere. Læsø klitplantage skaber et unikt levested for et rigt dyreliv, herunder mange sjældne fuglearter. Tag dine kikkerter med og spot de forskellige fuglearter i deres naturlige levesteder. På Læsø finder du også naturområdet Rønnerne. Disse strandenge er også et godt sted for fuglekiggeri.

Cykel- og rideture

Udforsk Læsø på to hjul. Du kan nemt leje cykler på Læsø for eventyr langs de smukke cykelruter og opdage skjulte perler langs vejen. Men vidste du, at du også kan udforske Læsø med en ridetur? De islandske heste er næsten synonyme med Læsø, og en ridetur vil helt klart være en unik oplevelse, du ikke må gå glip af.

Lystfiskeri

Kast linen ud fra en af de gode fiskepladser langs kysten, eller tag ud på en guidet fisketur. I vandet rundt Læsø findes masser af fisk, og en af de lokale fisketraditioner er fiske af jomfruhummer. Og efter turen, kan du se frem til at nyde de friskfangede jomfruhummere med et koldt glas hvidvin ude på terrassen ved dit sommerhus.

Fra et sommerhus på Læsø kan du besøge de traditionelle tanghusene, som er helt unikke for Læsø

Attraktioner og seværdigheder på Læsø

Vi ved godt, at man oftest lejer et sommerhus på Læsø for at få kvalitetstid med hinanden og slappe godt af, mens hverdagen fortsætter derhjemme. Det skal du nok få masser af mulighed for, men du må ikke snyde jer selv for nogle af øens alle seværdigheder og attraktioner. Fra et sommerhus på Læsø, kan du blandt andet besøge:

Læsø Kunsthal

Kalder alle kunstelskere. Læsø Kunsthal er øens kardinalpunkt for samtidskunst og en dag her byder på inspiration og refleksion. Tag familien eller vennerne med og nyd synet af nogle af Asger Jorn og Peter Kirkebys bedste værker.

Læsø Kur

Man må aldrig gå ned på følelsen af luksus. Og den kan du ellers lige få toppet op på, når du besøger Læsø Kur - et moderne kurbad, der har til huse i øens tidligere kirke. Her bruger de øens varemærke - salt - i deres behandlinger, og sørger for, at du går derfra med glød i kinderne og sænkede skuldre.

Tanghusene

Fortiden møder fremtiden lige her på Læsø, hvor flere af husene har tage af tange - som de eneste i verden. Tag på én af de to tanghuseruter på øen og oplev noget af det allermest bæredygtige byggeri, der tilmed rummer en vild historie. 

Fennemandsfærgen

En børnevenlig seværdighed er Fennemandsfærgen, hvor hele familien kan prøve kræfter med den selvbetjente færge, der tager jer fra den ene side af Fennemands Kanal til den anden. Oplevelsen er for både voksne og børn, der har brug for en ganske analog oplevelse i naturen i en ellers højteknologisk tid.

Læsø Saltsyderi

Læsø Saltsyderi er et historisk ikon på øen, hvor besøgende kan opleve den traditionelle metode til saltproduktion, der har været praktiseret i århundreder. På Saltsyderiet kan man få et fascinerende indblik i processen bag håndlavet salt og endda prøvesmage de forskellige varianter, der spænder fra klassisk havsalt til aromatiseret gourmetsalt. Et besøg på Læsø Saltsyderi er en smagsfuld rejse gennem øens kulinariske arv og en unik mulighed for at bringe en bid af Læsøs smag med hjem.

Læsø museum

Læsø Museum er et kulturelt centrum, der dykker ned i øens fascinerende historie og traditioner. Med en imponerende samling af genstande og udstillinger giver museet et indblik i Læsøs fortid, fra saltproduktionens æra til livet i de gamle landsbyer. Besøgende kan udforske museumets mange rum, der fortæller historierne om øens befolkning gennem århundrederne.

Disse seværdigheder og aktiviteter er blot nogle af de mange ting, du kan opleve på Læsø. Øen byder på en fantastisk kombination af natur, kultur og afslapning, der vil gøre dit besøg uforglemmeligt.

NOVASOL - Sommerhusudlejning på Læsø siden 1968

Når du lejer sommerhus på Læsø, kan du udforske øens mange oplevelser og skønne natur. Sammen med NOVASOL Sommerhusudlejning finder du altid et godt udvalg af unikke sommerhuse i Danmark, som skaber den perfekte ramme for en dejlig ferie. Vi har noget for enhver smag og til ethvert behov, så du kan opleve Læsø på din måde og i private omgivelser. I et sommerhus på Læsø har du friheden at opdage øen i dit eget tempo. Med et sommerhus er du 100% uafhængig af tidsplaner, guides og fastlagte programmer. Glæd dig til en ferie fuld af nærvær, i lige præcis det sommerhus, som du har forelsket dig i. Her er det plads og frihed til selv at bestemme hvad din ferie skal indeholde. Du vælger selv, hvad du vil opleve i lokalområdet, om du vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden.

At leje sommerhus på Læsø tilbyder en unik mulighed for at opleve øens charme. Vores Læsø sommerhus er ofte beliggende i smukke og naturskønne omgivelser tæt på stranden eller omgivet af idylliske marker og skove. Sammen med NOVASOL kan du finde dit perfekte sommerhus, som passer dine ønsker, uanset om du er ude efter et sommerhus med havudsigt, eller et mere klassiskt sommerhus i rolige omgivelser. Alle sommerhuse er udstyret med alt, hvad du har brug for til en god ferie. Ved at leje sommerhus på Læsø får du en autentisk og afslappet ferie. Lej sommerhus på Læsø allerede i dag, og glæd dig til at opleve alt hvad Læsø byder på.