Sommerhus i Slettestrand

Kendskabet til den lille fiskerby Slettestrand overstiger velsagtens, hvad man kunne forvente af en by af den størrelse. Den mest åbenlyse grund er naturligvis den unikke beliggenhed lige bag ved klitterne og vilde, vidunderlige Vesterhavet, men Slettestrand er også blevet lidt af et tilløbsstykke på grund af byens kystfiskere og deres lyseblå kuttere, der hver dag bliver slæbt af og på stranden. En fiskeritradition, der i dag kun eksisterer få steder langs Vesterhavet. Der er garanti for lokal og autentisk stemning, når turen går til Slettestrand.

Hele vejen langs kysten fra Hanstholm til Hirtshals ligger de populære feriebyer og små, søvnige sommerhusområder side om side bag de ikoniske klitter. Det er blandt andet dem, der hvert år er med til at tiltrække tusindvis af turister til Nordjyllands Vestkyst hvert eneste år, og få steder på landkortet emmer mere af sommerferie og sommerhus end lige her. Her finder i nogle af Danmarks bedste og bredeste badestrande, der strækker sig så langt øjet rækker i begge retninger og agerer kulisse for Blokhus, Løkken og alle de andre populære feriebyer.

Sommerhus i Slettestrand

Populære feriehuse i Slettestrand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Slettestrand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Slettestrand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Slettestrand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Slettestrand, der alle ligger et stenkast fra vilde, vidunderlige Vesterhavet. Book dit sommerhus i dag, og oplev alt, hvad Nordvestkysten har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Slettestrand

1. Under 500 m. til Vesterhavet

2. Åndehul mellem kystens populære feriebyer 

3. Midt i det smukke klitlandskab

3 populære attraktioner i nærheden af Slettestrand

1. Svinkløv Badehotel

2. Fårup Sommerland

3. Vejlernes Naturcenter

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.