Kør selv-ferie

Vi elsker kør selv-ferie, og hvert år pakker tusindvis af danskere bilen og sætter kursen mod sol og sommer i Sydeuropa. Når du vælger kør selv-ferie bliver turen en del af ferien, og udover de mange oplevelser undervejs, giver bilen dig masser af frihed og fleksibilitet, når du endelig når frem. Planlæg din kør selv-ferie sammen med NOVASOL, og glæd dig til at udforske Europa og opdage dets mange vidunderlige regioner, spændende byer og populære seværdigheder. Du kan læse meget mere om mulighederne for kør selv-ferie herunder.

Lei hytte i Norge og opplev Atlanterhavsvegen

Kør selv ferie til Italien

Loading...

Opdag vores mest populære kør selv-destinationer

Kør selv-ferie er den perfekte måde at komme frem til din feriebolig på. Her er det jer der sætter kursen, og undervejs kan du køre af Autobahn og tage på de der små afstikkere og omveje, der er med til at gøre sommerferien endnu mere mindeværdig. Hos NOVASOL kan du vælge imellem mere end 50.000 unikke ferieboliger på tværs af 19 lande i Europa, der kan lejes i helt ned til én dag ad gangen. Gør drømmen om kør selv-ferie til virkelighed sammen med NOVASOL, og find inspiration til den perfekte kør selv-destination herunder.

Kør selv-ferie i Italien

En af de mest populære lande for kør selv-ferie er Italien, der charmerer med masser af sol, gode strande og mad og drikke, der får munden til at løbe i vand. De fleste sætter GPS’en mod de mange populære destinationer i Norditalien, herunder de norditalienske søer med Gardasøen som den mest kendte. Andre populære kør selv-destinationer i Italien er Ligurien, Toscana og Lidoen i Veneto.

Kør selv-ferie i Tyskland

Tyskland er spækket med store ferieoplevelser, der uden tvivl er en omvej værd. Her kan du både opdage spændende metropoler og vaskeægte bondeidyl, og især i Sydtyskland, der ligger for foden af Alperne, gemmer der sig skjulte perler bag hver eneste afkørsel. Uanset om Tyskland bare er et stop på vejen eller slutdestinationen, så kan du glæde dig til at gå på opdagelse i landets mange spændende kør selv-destinationer som vinregionen Mosel, naturskønne Schwarzwald eller Bayern og dens idylliske bjergbyer.

Kør selv-ferie i Kroatien

Mange tror, at der er for langt til Kroatien til at køre selv, men sandheden er, at der faktisk ikke er længere til Kroatien end der er til Italien og Sydfrankrig. Derfor er Kroatien et oplagt valg til en kør selv-ferie, og du kan blandt andet glæde dig til kridhvide strande, krystalklart vand og historiske byer langs Adriaterhavet. Alt sammen til den halve pris. Sæt eksempelvis kursen mod de mange populære destinationer i Istrien og Kvarnerbugten i den nordlige del af Kroatien.

Kør selv-ferie i Frankrig

Frankrig er en af de allermest populære kør selv-destinationer blandt danskerne, og det er der mange gode grunde til. Her kan du glæde dig til at udforske de franske provinser og opdage kunst, kultur og historiske byer på din vej ned mod Middelhavet. Nyd det gode liv i en af Côte d’Azurs populære kystbyer, oplev de ikoniske lavendelmarker i farverige Provence, eller mærk historiens vingesus i Normandiet. Ja, mulighederne er mange, når du tager på kør selv-ferie i Frankrig.

Kør selv-ferie i Østrig

Glæd dig til at indånde den friske bjergluft og de spektakulære alpelandskaber, når du tager på kør selv-ferie i underskønne Østrig. Alpelandet er et populært pitstop på vej mod sol og sommer i Sydeuropa, og der er masser af gode grunde til at bruge et par dage eller tre på at udforske Østrigs smukke natur. Blandt andet i Salzburger Land og Tyrol, hvor du kan snøre vandrestøvlerne og tage på vandretur i det kuperede, men naturskønne terræn.

Tag på kør selv-ferie med ro i sindet

NOVASOL er Europas største udlejer af sommerhuse og feriebolig, og derfor kan du trygt planlægge din kør selv-ferie sammen med os. Vi har mere end 50.000 unikke ferieboliger i 19 forskellige lande i Europa, og altid noget for enhver smag og til ethvert behov. De fleste af vores ferieboliger tillader også kæledyr, så du kan få plads til hele familien på din kør selv-ferie. Derudover kan du booke mange af vores ferieboliger helt ned til én dag af gangen, så du nemt og fleksibelt kan skræddersy din kør selv-ferie ned igennem Europa. 

En af de helt store fordele ved at tage på kør selv-ferie, er den store frihed som følger med. Her bestemmer du helt selv tempoet, antallet af pauser, afstikkere og omveje, og det er ofte de små ting, der er med til at gøre en ferie ekstra mindeværdig. Derudover er det også skønt at have en bil til rådighed, når du når frem til din endelige feriebolig, og når du kører selv, slipper du for at bruge penge på at leje en bil eller være afhængig af offentlig transport.NOVASOLs fleksible lejevilkår og kør selv-ferie passer sammen som hånd i handske, og det eneste du skal gøre, er at finde din perfekte vej ned igennem Europa. Så klarer vi resten.