Kør selv ferie til Tyskland

Kør selv ferie er noget os danskere er rigtig gode til - og det er der god grund til! Her er I garanteret en hyggelig tur med hele familien, hvor friheden virkelig skinner igennem. Tag på Kør selv ferie til Tyskland og oplev landets varierende landskaber, kulturelle tilbud i de storslåede byer eller den rene afslapning i de famøse badebyer. Hvis I ikke kan overskue en lang køretur, bør I bestemt overveje en kør selv ferie til Nordtyskland og eksempeltvist nyde en badeferie ved Østersøen. Hvis I gerne vil opleve lidt udover horisonten, kan I glæde jer over de fantastiske oplevelser der venter i Sydtyskland, hvor det eventyrlige landskab sætter præg på ferien!

Kør selv ferie til Tyskland

Feriehuse til kør selv ferie i Tyskland

Loading...

Kør selv ferie til Tyskland - nemt og spændende

Tyskland er meget mere end blot et gennemfartsland, når I overvejer en kør selv ferie. Her kan I se frem til et oplevelsesrig ferie med aktivitetstilbud for hele familien, uanset hvor jeres bilferie ender. Kør mod havet i nord, tag mod bjergene i syd og øst og besøg varierede og altid spændende byer på vejen. Udvalget af feriehuse i Tyskland er varieret og udvides konstant, så der er muligheder for en kør selv ferie til Tyskland for enhver smag. Med en kør selv ferie følger der mange fordele i form af frihed, økonomiske fordele og plads til at tage mere med ud og på vej hjem igen.

Kør selv ferie til feriehus i Nordtyskland

Kør selv ferie Nordtyskland

Tag hele familien med på en enestående kør selv ferie i Nordtyskland! I den nordlige del af Tyskland findes intet mindre end kilometervis af hvide sandstrande, store vandland og forlystelsesparker, skønne naturseværdigheder og et væld af middelalderbyer samt storbyer, der indbyder til en kulturel ferie. En kør selv ferie til Nordtyskland er en ferie for familier med børn der ønsker uforglemmelige oplevelser både ved vandet og i mere kulturelle omgivelser. Det bedste ved en kør selv ferie til Tyskland er, at man kan nyde de smukke landskaber og attraktioner i sit helt eget tempo.

Kør selv ferie til Schleswig-Holstein

Det nordligste af Tyskland ved Schleswig-Holstein byder på børnevenlige ferietilbud i verdensklasse. Her er først og fremmest kort afstand hjemmefra, hvilket gør bilferien mere overskuelig for børn. Naturelskere og vandhunde vil endvidere elske denne region, da her aldrig er langt til en fin strand der inviterer til en tur i havet. Tysklands største nationalpark finder I også her, netop Vadehavet som strækker sig fra Elbens munding i syd til den danske grænse mod nord. Uanset hvad I er ude efter på jeres kør selv ferie i Nordtyskland kan et feriehus i Schleswig-Holstein anbefales.

Kør selv ferie ved Østersøen

På ”den anden side” ved Østersøen kan I leje feriehus i Mecklenburg-Vorpommern, hvor endnu flere sandstrande, samt Tysklands største sammenhængende sø-landskab venter. Dette landskab indbyder til udforskning i nærmest eventyrlige skove, samt sejlture der bringer jer forbi slotte og klostre i Müritz Nationalpark. En af de mest populære destinationer i Mecklenburg-Vorpommern er og forbliver dog øen Rügen. Her kan I hoppe ombord det lille damptog, der forbinder øens mange badesteder, som alle er præget af hvide sandstrande og kridtklitter. Længere inde på fastlander mod vest er landskabet præget af et romantisk hedelandskab, der står i flor i august og september. Byen Lüneburg og omkringliggende landsbyer byder på hyggelige og charmerende stunder for hele familien. Det er bare om at komme afsted!

Kør selv ferie til feriehus i Tyskland

Kør selv ferie Sydtyskland

Det sydlige Tyskland er for mange en lidt ukendt størrelse. Her springer Alperne op ad et varieret landskab og danner rammerne om dybe skove, frodige vinmarker og spejlblanke bjergsøer. Indimellem finder I romantiske slotte, små landsbyer og kurbyer, samt levende storbyer hvor de tyske traditioner virkelig skinder igennem. På en kør selv ferie til Sydtyskland kan I tage på cykel- og vandreture i Alperne, opleve de kulturelle tilbud i de mange byer eller blot nyde det lune klima fra jeres feriehus med pool, måske med en lokal vin ved siden.

Kør selv ferie til Bayern

Lejer I en feriebolig i Bayern bør I bestemt overveje at besøge nationalparken Bayrischer Wald, der gemmer på naturskønhed og en masse aktivitetsmuligheder for hele familien. Dette naturskønne område ligger nord for Passau og grænser op mod Tjekkiet mod øst. Her kan man virkelig nyde stilheden og friheden i naturen, som I kan indtage i jeres helt eget tempo. På kør selv ferie til Bayern kan både børn og voksne nyde naturen fra helt nye vinkler. Prøv f.eks. en af de mange Tree Top Walks hvor I bevæger jer gennem skoven på op mod 25 meter over jordens overflade, hvilket yderligere giver nogle skønne udsigtpunkter langs ruten. I kan også tage børnene med på en af de to 1000 meter lange sommerkælkebaner nær Sankt Englmar, hvor I virkelig kan få adrenalinen op og pumpe. Det fede ved en kør selv ferie er, at I selv vælger hvilke aktivitetstilbud I vil kaste jer ud i, og så bliver transporten lidt mere overskuelig.

Kør selv ferie til Schwarzwald

Schwarzwald byder på et særdeles kontrastrigt landskab og er et ideelt feriemål for jer der ønsker en aktiv ferie i Alperne eller en afslappende ferie i de sydtyske kurbyer. Dette naturskønne og lune hjørne af Tyskland grænser op til Frankrig og Schweiz og byder på bølgende bakker spækket med vinmarker, et væld af vandrestier og cykelruter, og selvfølgelig bjergrige horisonter. Hvis I lejer et feriehus i Schwarzwald nær Baden-Baden befinder I jer også midt i Tysklands nok bedste vinområde. Her byder de mange vinslotte på velsmagende dråber og nye sanselige oplevelser. Når det er tid til et break fra den aktive feriestil, kan I roligt bevæge jer mod kurstederne i Baden-Baden, Bad Wildbad, Badenweiler og Bad Herrenalb – idylliske spabyer som alle samtidig byder på kultur, kunst og historie. For en mere eventyrlig oplevelse kan I f.eks. besøge slottene Sigmaringen og Hohenzollern, der står og skuer over landskabet fra deres bakketoppe.

Se alle feriehuse i Tyskland

Praktiske oplysninger til kør selv ferie til Tyskland

Når I har fundet jeres destination i Tyskland og står klar til at tage afsted, er der her et par praktiske oplysninger, som vil være gode at have med på jeres kør selv ferie til Tyskland: 

  • Det er lovppligtigt at medbringe en advarselstrekant og refleksveste til alle bilens passagerer.

  • Der er indført miljøzoner i flere tyske byer, som kræver et miljømærke. Dette kan købes på nettet eller i et af de mange TüV-centre i Tyskland.

  • Den tyskle Autobahn er kendt for sine høje hastigheder, store kødannelser og utallige lastbiler. Her kræves derfor en særlig opmærksomhed! Det er altid en god idé at følge den generelle trafik omkring dig, holde god afstand til andre billister og så vidt muligt at holde sig ude af yderbanen.

  • Medbring underholdning og snacks til passagererne og hold godt med pauser!

  • Tjek at bilens sikkerhedsudstyr og forsikring er i orden, inden I tager afsted.

Læs flere gode råd til kør selv ferie!

Der venter en bred vifte af feriehuse i Tyskland til enhver smag. Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I alt fra enkle ferieboliger og ferielejligheder til luksuriøse feriehuse med alt hvad hjertet begære af faciliteter.  Vi har flere kontorer i Tyskland, hvos vi kan få gode tips og vejledning til et ophold i Tyskland, som præcis passer til de forventninger og drømme I har til en ferie i Tyskland.