Feriehuse i Schwarzwald

Har I været på ferie i Tyskland - sådan for alvor? De fleste af os har primært brugt Tyskland som stop på vejen mod de sydligere destinationer, for at holde ferie. Men Tyskland er et meget spændende ferieland og et oplagt valg for en kør-selv ferie. 

I det sydvestligste Tyskland, finder I området Schwarzwald. Et området som primært er kendt for en skøn natur med bjerge, grønne enge, store skovområder og vinmarker. En ferie i Schwarzwald er desuden for alle, for oplevelser for både unge og ældre findes i hele området.

Kør selv ferie Tyskland

Populære feriehuse i Schwarzwald

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Schwarzwald

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Schwarzwald

Loading...

Ferie med ro og tid til jer

Når ferien står for døren, så ser vi både frem til en masse nye oplevelser,men bestemt også til at slappe af og være sammen med dem vi holder af. Sætter I kursen mod Schwarzwald, så vil I først og fremmest kunne finde ro i den feriebolig I har lejet. I kan benytte ferieboligens faciliteter som I har lyst til, og skal ikke tænke på faste spisetider eller andre fastlagte aktiviteter. Har jeres feriebolig en terrasse eller altan, så kan I fra morgenstunden sætter jer her og nyde den meget skønne natur som møder jer overalt i Schwarzwald. Måske bor I i en af de mindre landsbyer og kan fra ferieboligen følge med i livets gang i byen - mere autentisk bliver det næppe. Schwarzwald er også kendt for et godt udvalg af kursteder og bade, for i området er der mange kilder, som danner grundlag for de forskellige kurophold.

Feriehus i Schwarzwald

Oplevelser i Schwarzwald

Naturen i Schwarzwald er helt klart områdets kendetegn. De store skove, floderne og bjergene laver en ganske særlig kulisse, som både kan bruges til masser af aktivitet og rendyrket afslapning. I området er der rigtig mange gode stier, hvor der både kan vandres og køres på mountainbike. En rigtig god familieattraktion, som også har sit omdrejningspunkt i naturen, er klatreparken Hochseilgarten Triberg. Her er forskellige baner, som snor sig mellem træerne og som både giver massr af sjove fælles oplevelser og smukke udsigter. 

Når I bevæger jer rundt i området, vil I opdage at der i Schwarzwald dyrkes rigtig meget vin. På de stejle skråninger har vinen gode betingelser for at gro, f.eks. på bjergene Kaiserstuhl og Tuniberg. I området Glottertal kan I sågar gå ad en vinsti, som går gennem vinmarkerne med udsigt til dalen. Køber I lidt af den gode vin med hjem, så skal I nyde den til den gode middag i feriehuset. Holder I ferie i Schwarzwald i løber at april, så lander I midt i højsæsonen for de lækre hvide asparges, som om noget passer godt til et glad køligt hvidvin. 

Til minde om ferien i Schwarzwald er det oplagt at købe et kuk-ur, for dem er der mange af i området. I byen Triberg finder I f.eks. "Haus der 1000 Uhren". Navnet på butikken siger alt om udvalget i butikken. Her er ure i alle størrelser, former og farver. I Triberg kan I også besøge det flotte Schwarzwald Museum, som fortæller om historien i området.

Vinmark i Schwarzwald

NOVASOL Feriehusudlejning i Tyskland

NOVASOL udlejer ferieboliger i hele Tyskland, fra de skønne Østersø-kyster til de smukke skoveområder i Sydtyskland.  Fælles for alle ferieboligerne i Tyskland er, at de er privatejede. Det betyder at I kommer til at holde ferie i helt private omgivelser, hvor feriehuset eller ferielejligheden er indrettet helt efter ejerens egen smag. Så her kan I få et indblik i den lokale stil og kultur. En lejet feriebolig giver jer friheden til at planlægge lige den ferie I ønsker jer og I får omgivelser hvor I kan være sammen i ro og fred. Tag et kig på det store udvalg af ferieboliger i Tyskland hos NOVASOL Feriehusudlejning og glæd jer til en skæn ferie med nærvær og nye oplevelser.