Feriehuse i Sauerland

Sauerland, ”De 1000 bjerges og vandets Land”, er et bjergområde i det vestlige Centraltyskland. Området er tyndt befolket og præget af skøn natur med skove, bjerge og idylliske floder. Ferieboligerne og egnen omkring centrum af Hochsauerland er velegnede for familier med børn, da der findes et bredt udvalg af sports- og fritidsanlæg. Dette område er et yndet feriemål for naturelskere, der ønsker en aktiv ferie i enestående omgivelser med base i et af vores skønne feriehuse i Tyskland.

Aktiv ferie i Sauerland

Populære feriehuse i Sauerland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sauerland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sauerland

Loading...

Landskabet i Sauerland

Lejer i et feriehus i Sauerland vil I være omgivet et varieret landskab fyldt med store naturparker såsom 'Naturpark Diemelsee' og 'Naturpark Eggegebirge',  der inviterer til vandre- og cykelture. Her kan I opleve over 2000 bjerge på over 400 meter, mystiske skove og romantiske dale indimellem. Et feriehus i Sauerland er altså det idelle udgangspunkt for omfattende udflugter i den bjergrige tyske natur. Det er også oplagt at tage jeres firbenede familie medlem med i sommerhus - jeres hund vil garanteret elske at gå ture i det skønne terræn - husk blot at søge efter vores husdyrvenlige feriehuse i Sauerland.

Ferie i Sauerland

Aktiv ferie i Sauerland

Vores feriehuse i Sauerland er meget populære blandt aktive feriegæster, både om vinteren og om sommeren. Om sommeren drager mange cyklister hertil for at forføre deres lidenskab i skønne omgivelser. Det kan også være jeres sommerhus befinder sig nær en badesø med krystal-klar vand, hvor det varme sommervejr byder på en dukkert. Om vinteren er her mulighed for alpint skiløb på veludviklede pister og især storslået langrend på skovstierne. Om vinteren forvandler det varierede landskab til et helt nyt syn, som bestemt også er et besøg værd.

Kulturelskere vil bestemt også nyde en ferie i sommerhus i Sauerland, da der er mange kulturelle skatte gemt omkring i regionen. I bør besøge en eller flere af de 1000 huler og grotter eller tage et kig forbi Tysklands største grotte museum i Iserlohn. Man kan lære mere om historien og kulturen ved at tage på ekskursion til et af de mange slotte eller klostre i Sauerland. NOVASOLs sommerhuse i Sauerland er et godt udgangspunkt for spændene udflugter, uanset hvad I er ude efter på jeres ferie.

Ferie i Tyskland

Tyskland er et meget spændende og alsidigt ferieland, som både byder på skønne badestrande ved Østersø-kysten, endeløse vidder ved Vadehavet og forrevne bjerge og fossende floder inde i landet. Desuden er der flere spændende storbyer i Tyskland, som er oplagte til en miniferie. Gennem NOVASOL sommerhusudlejning kan I leje et sommerhus i den del af Tyskland, der passer til netop jeres ferieønsker. Med en smuk og varieret natur, gode shoppingmuligheder og en solid gastronomi er Tyskland et levende land, uanset om I er til badeferie, storbyferie eller på naturvandring. Tyskland er desuden et nemt land at rejse i. Alt fungerer, som det skal. Det er ikke kun de store tyske byer som BerlinHamborg og München, der har noget at tilbyde feriegæsten, men faktisk kan I sagtens tage på en sjov storbyferie med et feriehus i resten af Tyskland. De mange grønne omgivelser og de fantastiske muligheder og attraktioner i de store som små byer tiltrækker folk og uanset om de er på udkig efter aktivferie eller afslapning er Tyskland perfekt. Tyskland er perfekt, hvis i er til smuk natur og har alt fra bjerge i syd til smukke kyster i vest og mod nord. I finder også mange smukke nationalparker I Tyskland.