Feriehuse i Bayern

Bayern er tyskerne egen fortrukne feriedestination og det er helt forståelig. En enestående kombination af bjergtagende natur, spejlblanke søer, kulturelle højdepunkter og romantisk atmosfære er kendetegnede for dette vidunderlige område. I den Bayerske skov finder I endeløse vandreruter, hvor I kan opleve den betagende og uberørte natur, mens I spejder op til de 4 berømte bjergtoppe: Rachel, Lusen, Falkenstein og Arber. Gå på opdagelse i nogle af de mange middelalderslotte eller nyd at slentre en tur gennem de solrige vinmarker.  De små pittoreske middelalderlandsbyer er som tidslommer med en skøn atmosfære af ren hygge. I Bayern kan I selvfølgelig også nyde den lokale øl, som er kendt i hele verden - her finder I alt hvad der er godt ved at leje et feriehus i Tyskland.

Bayern ferie

Populære feriehuse i Bayern

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bayern

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bayern

Loading...

Frisk luft og smukke oplevelser i Bayern

I kan vandre langs de mange glasklare floder og søer, udforske nationalparkerne og de talrige fredede natur- og landskabsområder. Når I begiver jer ind i de fortryllende skove eller traver på de solrige bjergskråninger med vinstokke, så ved I, at I er landet i paradis. Omgivet af vilde, romantiske bjergområder og majestætiske alpetoppe bl.a. Tysklands højeste top, Zugspitze, er Bayerns natur helt enestående. Tag en af de populære vandreruter som for eksempel den romantiske stil, borgvejen eller den tyske alpevej.

Vinterferie i Bayern

Kultur og seværdigheder nær feriehuset i Bayern

Med over 100.000 arkitektoniske monumenter, 1200 museer og 40 teater- og operascener, er Bayern en mekka for kulturelskere. De maleriske middelalderlandsbyer er spækket med seværdige kirker og smukke middelalderborge. Besøg Eventyrslottet Neuschwanstein med en fantastisk idyllisk beliggenhed. Slottet er bygget til Kong Ludvig II og blev åbnet for offentligheden i 1886, kort efter kongens død. Slottet er et af de mest besøgte i Europa, man skønner at det årlige besøgstal er ca. 1,4 million. Også valfartskirken ”Die Vies” er et besøgt værd. Den smukke rokoko kirke har bl.a. et enestående loftmaleri i kirken kuppel. Kirken er på UNESCOS verdensarv liste. Overalt er I omgivet at prægtige slotte, baroksmykkede kirker, middelalderlige klostre og knejsende borge.

Besøg spændende München på ferien i Bayern

München er Bayerns hovedstad og vil I krydre ferien med urbane er oplevelser og shopping i verdensklasse er et besøg her et must. Hæng ud på Marienplatz, som er en af Tysklands ultimativt smukkeste pladser og lyt til det gamle klokkespil. En slentretur på Viktualienmarkt er en sansernes fest, her findes simpelthen alt – fra urbayersk til ny-eksotisk. I kan slappe af i Englischer Garten, som er Münchens fritidsoase, der ligger mellem Isar-floden og centrum. Her hersker en afslappet atmosfære og ofte er der underholdning og optræden. Brug eftermiddagen i en af de legendariske ølhaver, der ligger malerisk ved søen og det kinesiske tårn, og indsnus den magiske stemning.

Vinter i Bayern

Bayern er ikke kun vidunderligt om sommeren. Området er super velegnet til familiens første skiferie, da pisterne er lette og områderne overskuelige. I kan samtidig hygge jer med kælketur eller en tur i kane gennem det sneklædte landskab. Nogle af de mest populære skiområder er: Fahrenberg - Freyung – Wendelstein.  Gå ikke glip af det det strålende julemarked Christkindelsmarkt som I finder i den berømte Lichtentaler Allee og med det oplyste Kurhaus som kulisse. Endelig kan I vælge at lægge ferien i oktober, hvor den berømte oktoberfest løber af stablen med bægerklang og litervis af frisktappet fadøl. NOVASOL Sommerhusudlejning udlejer feriehuse på alle tider af året i hele Europa, så I kan få præcis den ferie I ønsker.

Mad og drikke i Bayern

Øl og Bratwurst hører sammen med Bayern, men området har meget andet at byde på inden for gastronomien. Der findes et utal af lækre oste og mange fine specialiteter for kødelskere. De lokale vine skal man heller ikke kimse af og så er der selvfølgelig øllet…Der findes restauranter i alle prislejer, så lad feriebudgettet bestemmer menuen.  Når I lader en feriebolig i Tyskland danne rammen om jeres ferie, kan I tilberede jeres egne måltider hjemme og på den måde spare lidt penge og samtidig nyde jeres måltider i ro og mag.