Feriehuse i og nær Berlin

I har måske været her før - i den populære storby Berlin? Og ved at byen er et sandt mekka for storby-fans. Der er så meget at opleve i Berlin, så mange vælger også at holde en storbyferie i Berlin flere gange. Nogle vælger også at tage en enkelt eller to dage i Berlin, enten på til eller hjem fra ferie i Tyskland.

Ferie i Berlin

Populære feriehuse i Berlin

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Berlin

Loading...

Oplevelser nær ferielejlighederne i Berlin

I kender nok godt nogle af Berlins seværdigheder og der er mange af dem, så I kan med fordel surfe lidt rundt på nettet, inden I tager til Berlin,så I får en lille ide om, hvad I helt sikkert gerne vil nå at se. 

Berlins museumsø ligger på den nordlige spids af Spreeinsel i Berlin centrum. De fleste som holder en ferie i Berlin, vælger også at beøsge Museumsøen og de museer, som tiltaler dem. Museerne er ført helt up to dste, så når I besøger dem, kan I godt se frem til en masse gode oplevelser. Hele øen blev i 1999 optaget på UNESCOs verdensarvsliste. I kan b.la. besøge Alte Muesum, Pergamonmuseum, Alte Nationalgalerie og Bodemuseum. 

Når I lejer en feriebolig i Berlin, så vil I hurtig fornemme historiens vingesus, når I bevæger jer rundt i byen. Ikke mindst begivenhederne omkring 2. verdenskrig står stærkt i Berlin. To af de mest kendte attraktioner ift krigen, er Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie, som er den mest kendte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin, da Berlinmuren stadig delte byen i to. Ved Checkpoint Charlie ligger også et museum, hvor I kan se udstillinger om tiden med Berlinmuren og læse autentiske beretninger fra de folk, som forsøgte at flygte til Vsten fra det øststyske område. 

På Alezanderplatz, i det gamle Østberlin, rejser det 368 meter høje Fernsheturm sig over byen. I kan komme helt til tops i tårnet,hvor der er en flot 360 graders udsigt over Berlin. Det er meget populært at tage op i tårnet, så det er en god ide, at bestille billetter hjemmefra. 

Berlin Wall Memorial museum blev opført i forbindelse med 25-års dagen for Berlinmurens fald. På museet kan I få en meget ægte fornemmelse af, hvordan det var at leve i Berlin frem til Murens fald. På museet er der genskabt et stykke af Berlinmuren både med pigtråd og vagttårne.

Ophold Berlin

Specielle oplevelser og shopping i Berlin

De fleste af os, tager gerne en stak Rittersport chokolade med hjem , når vi handler ind i de tyske grænsebutikker. I Berlin kan I få en ekstra vhokoladeoplevelse ved at besøge chokolademuseet i Französ. Str. i Berlins Mitte. Her kan der for alvor købes ind af de firkantede chokoladeplader - til priser på omkring 10 kr. pr. plade. Men I kan sågar også lave jeres helt egen Rittersport variant. Her er der ingen grænser for sammensætningen af smage. et stensikkert hit hos alle slikmunde. 

Det er nok lidt overraskende, at Berlin er by fuld af vand, når nu der er mange kilometer til havet. Men ikke desto mindre er der 180 km vandløb og floder i byen. Der er derfor også et stort udbud af forskellige bådture rundt i byen, hvor I kan opleve byen fra vandsiden. Tag en tur på en time og få de vigtigste high-lights med eller tage på en halvdagstur, hvor der også er tid til at nyde solen fra bådens dæk eller til lidt frokost. 

Eftersom Berlin er en meget international storby, så er der også mulighed for, at besøge et væld af butikker, med både tysk design og kendte modemærker. Gaden Kurfürstendam eller Ku’damm, som tyskerne kalder den, kan sammelignes med Strøget i København, og det er især her at mærkevarebutikkerne ligger. Shoppingcenter KaDeWe er et andet shoppingmekka, som mange besøger, også bare for at opleve det legendariske shoppingcenter. 

Der er også uendeligt mange små butikker, som sælger mere unikke ting og tøj. Mange af de nye, hotte designer er startet i Berlin. Loppemarkeder er også et hit i Berlin. Det største loppemarked finder I i Mauer Park. Hver søndag bugner det med boder, som sælger alt lige fra vintagetøj, møbler og smykker. Et sjovt sted, hvor I kan finde de helt unikke feriesouvenirs. 

Husk også at opleve de mange parker i byen, som Tiergarten og Tenmpelhofer Park, som er bygget på det område hvor Tempelhofer lufthavn lå. Det er i dag Berlins største rekrativeområde med sportsbaner, grillområde og rundvisninger i flere af de gamle lufthavnsbygninger.

Oplevelser Berlin

En rigtig currywurst

Berlin opfylder alles ønsker, bestemt også når det gælder mad og drikke. Her kan I få alt ligefra den kendte currywurst til internationale specialiteter - byen har det hele. Fordelt i hele byen finder i et utal af restauranter, barer, ølhuse og selvfølgelig den gule Imbiss på hvert gadehjørne. Det er dog især i områderne ved Prenzlauer Berg, Kreuzberg, Schöneberg og Charlottenburg I finder de fleste restauranter samt klubber, hvis I gerne vil ud og hører musik en aften, mens I holder ferie i Berlin.

Lej ferielejligheder i Berlin

Vi oplever bestemt også, at Berlin er en meget populært destination, når der skal holdes storbyferie i Tyskland. Derfor har vi også fokus på, at få nogle af byens mange ferielejligheder på programmet. De ferielejligheder som NOVASOL Feriehusudlejning udlejer i Berlin, ligger både i centrum af byen og ude i de forskellige kvartere, som hver osær byder på forskellige oplevelser og grønne parker. I kan også vælge at leje et feriehus udenfor Berlin f.eks. med et feriehus ved Müggelsee, hvor I kan kombinere storbyferien med ren afslapning ved skov og sø - men med kun en halv times kørsel til Berlin.