Feriehuse i Weserbergland

Weserbergland er et afvekslende bjerglandskab i det sydlige Niedersachsen med snoende floder, skovklædte bakker og pragfulde slotte og landsbyer indimellem. Det er oplagt at stille bilen og udforske denne charmerende region på cykel eller med vandreskoene på. Her finder I endda en af Tysklands mest kendte cykelruter "Weser-Radweg", der følger Weser-floden gennem regionen. For aktive og naturglade feriegæster, er dette et skønt område at leje feriebolig i Tyskland!

Lej feriehus i Weserbergland

Populære feriehuse i Weserbergland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Weserbergland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Weserbergland

Loading...

Landskabet i Weserbergland

Weserbergland er et område af naturvidunder - så vidunderligt at landskabet har inspireret mange eventyr og fortællinger. Det er næsten et hemmeligt tip at have opdaget denne region som feriedestination. Her bliver alt stress til velvære og området åbner op for en ny følelse af afslapning og nysgerrighed. Landskabet består af dybe skove, store bakker og bjerge - det højeste med en højde på 528 meter. Naturparken Solling-Vogler mellem Harzen og Weserbergland er Nordtysklands største aflukkede skovområde, hvor I kan se vilde hjorte, muflon, vildsvin og en bred vifte af sjældne planter. Store floder flyder gennem regionen og de små landsbyer er anlagt som små perler langs flodernes bredde. Stierne indimellem fører til mange kulturelle og historiske seværdigheder, samt et væld af aktivitetsmuligheder. Et sommerhus i Weserbergland vil give det perfekte udgangspunkt for at opdage regionen mange glæder.

Aktiv ferie i Weserbergland

Kultur og historieoplevelser i Weserbergland

Weserbergland meget af sin berømthed til gamle fortællinger om bl.a. Baron von Münchhausen, historierne om Wilhelm Busch og legenden, Rottefængeren fra Hameln, Tornerose og Brødrende Grimm. Området er også præget af en storslået arkitektur fra en tidsalder, som Weser-floden har givet navn til, nemlig Weserrenæssancen i det 16. og 17. århundrede. I gamle dage investerede rige købmænd  og fyrster bl.a. i ny kunst fra Italien - fra renæssancen, hvilket inspirerede ny arkitektur og kultur i regionen. Det bedste tidspunkt at tage på ferie i Weserbergland er i foråret eller efteråret, når blomsterne springer frem over alt på landskabet eller når bøgens blade giver ny farve i skovene.

Aktiviteter og seværdigheder i Weserbergland

Hvis børnene ønsker mere fart og spænding over feltet, er her også rig mulighed for dette. Tag f.eks. på en dagstur til Torneroses slot 'Dornröschenscholl Sababurg', som kan udforskes udefra eller på guidede ture én gang om ugenfra april til oktober. I kan også besøge 'Wildpark Neuhaus', hvor I fra marts til Januar kan se regionens indfødte dyr, samt læse om området på det tilhørende museum. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Weserbergland, er der altså mulighed for at få skønne oplevelser med hjem. I kan vælge mellem en bred vifte af sommerhuse i forskellige prisklasser hos NOVASOL sommerhusudlejning. Lejer I et feriehus i Weserbergland vil I have adgang til en masse seværdigheder i nærområdet. Den bedste måde at lære området er kende, er langs en af Tysklands mest kendte cykelruter 'Weser-Radweg', som følger floden gennem regionen. Langs stien kommer man forbi smukke bindingsværksbyer som bl.a. Hameln, Höxter, Münden og Hannoversch, hvor I vil finde enestående slotte og borge, der udtrykker Weserrænessancen kendetegn i stor stil. Hvis I ønsker et lavere tempo på gåben, har I også mulighed for at gå langs imponerende vandreruter såsom 'Weserbergland-Weg' og 'Pilgerweg Loccum-Volkenroda'.