Feriehuse i Niedersachsen

Lige der mellem de uendelige vidder ved Nordsøen og de skønne landskaber ved floderne Weser, Elben og Ems ligger delstaten Niedersachsen, der er et af Tysklands ældste ferieområder. Vil du bare slappe af i det åbne land, være aktiv ved havet eller betragte naturen i Emsland eller Ostfriesland, så er du under alle omstændigheder sikker på vidunderlige indtryk når du lejer feriehus i Niedersachsen. Regionen rækker helt fra Hollands grænse til Nordsøen og videre ned til Kassel, hvorfor regionens natur og kultur varierer meget fra by til by.

Lej feriehus nær Bremen

Populære feriehuse i Niedersachsen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Niedersachsen

Loading...

Feriehuse med pool i Niedersachsen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Niedersachsen

Loading...

Seværdigheder og aktiviteter i Niedersachsen

Lejer I et sommerhus i Niedersachsen, vil I finde utallige aktivitetsmuligheder og seværdigheder, der inviterer til en hyggelig ferie i Tyskland for hele familien. Her finder I alt fra vidunderlige strande, charmerende byer og aktiviteter for de små. Besøg f.eks. Bremen, Hamburg eller find glæden i vandlandet Nautimo Willhelmshaven og Zoo am Meer i Bremerhaven. I kan også leje et sommerhus i Lüneburger Heide og nyde regionens naturskønhed, samt Nordtysklands største folystelsespark Heide-Park, hvor hele familien kan slå sig løs. Uanset hvad I ønsker på jeres ferie i Niedersachsen, vil i garanteret finde noget når I lejer sommerhus i det nordlige Tyskland.

Badeferie i Tyskland

Aktiv ferie i Nordtyskland

En ferie i Niedersachsen inviterer til skønne omgivelser og masser frisk havluft. Her kan I roligt solbade på stranden, mens børnene bygger sandslotte eller lejer i Vandet - eller opleve synet af sæler der boltrer sig i vandet. Her er også rig mulighed for at dyrke en bred vifte af forskellige vandsport, hvis I ønsker mere action i ferien. Fra jeres sommerhus i Niedersachsen kan I også tage på vidunderlige cykel- eller vandretue langs kysten eller regionens mange søer og floder og nyde friheden og den friske havluft. Vadehavet ligger nærmest på jeres dørtrin i Niedersachsen, hvilket bestemt er et besøg værd på ferie i sommerhus.

Sommerhuse i Niedersachsen

Hvis I ønsker en fantastisk ferie i Niedersachsen, er det oplagt at leje et sommerhus, som giver jer frihed til selv at bestemme tempoet og dagsordenen på jeres ferie. Hos NOVASOL sommerhusudlejning har I et bredt udvalg at vælge imellem og I kan helt sikkert finde et hus, der lever op til jeres behov og ønsker. Ønsker I at tage jeres hund med på ferie, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger, hvor der er plads til hele familien. Glæd jer til en uforglemmelig ferie i Nidersachsen!