Feriehuse i Lüneburger Heide

Tætte bjergskove, bizarre klippeslugter, farverige bjergmarker og højmoser er kendetegnende for denne region. Den højeste bjergformation i Midttyskland har ikke kun ideelle forudsætninger for vinterferien men tilbyder oplevelser hele året. Nyd bare den vidunderlige natur på vandreture, bliv fortryllet af de berømte eventyr og sagn om Hameln og ”Brocken”. Tag på udflugt til Lüneburger Heide og glem heller ikke at tage på indkøb i de charmerende byer på heden. Lejer I et feriehus i Tyskland får I de bedste forudsætninger for en skøn ferie på jeres egen akkord.

Lej feriehus i Lüneburger heide

Populære feriehuse i Lüneburger Heide

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lüneburger Heide

Loading...

Feriehuse med pool i Lüneburger Heide

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lüneburger Heide

Loading...

Byer og kultur

Landsbyerne ligger spredt på hederne med typiske vindmøller, gårde og hyggelige gader. I de større byer vil I se mere om regionens rige historie på de mange museer og udstillinger. Hovedstaden i regionen er Lüneburg, som kom uskadt gennem Anden Verdenskrig og idag er blevet en uniersitetsby, hvilket skaber en fantastisk atmosfære og livsglæde. Byen siges også at have landets største koncentration af værtshuse. Byen har siden historiens morgen udvindet salt og I kan idag lære meget mere om det på Deutsches Salzmusuem i det gamle saltudvindingsanlæg. I kan også tage på en dagstur til enten Hamburg eller Bremen, hvor I vil finde utallige aktivitetsmuligheder. Området indbyder dog til at lade bilen stå og tage vandreskoene på eller finde cyklen frem. I Lüneburger Heide er omkring 2.000 km cykelstier og endeløse vandrestier, som gør det nemt at nyde landskabet.

Lej sommerhus i Lüneburger Heide

Landskabet omkring feriehuset i Lüneburger Heide

Landskabet i Lüneburger Heide er domineret af heder, som strækker sig mellem floderne Elbe, Aller og Weser og mellem byerne Bremen, Braunschweig, Hamburg og Hanover. Udover de store heder, vil I også komme forbi dybe skove, glaciale dale og moræner. Idag har landbrug gjort heden mindre dominant og en idyllisk scene er fremstået med enebær og lavendel lunde omringet af birk-foret stier. De beskyttede heder blomstrer i august og september, hvor blomsterne lægger sig som et lilla tæppe, hvilket bliver fejret i byerne omkring med festivaler og parader. Naturelskere vil blive overvældet af landskabets enestående skønhed, så lej et sommerhus i Lüneburger Heide nyd regionens mange glæder.

Ferie i Lüneburger heide

Seværdigheder og aktiviteter

Lejer I et sommerhus i Lüneburger Heide vil I finde masser ro, museer og naturvidunder. Familier med børn har heller ingen grund til at kede sig på ferie i  denne region. I kan tage på ture til alt fra forlystelsesparker til safariparker i Lüneburger Heide - besøg f.eks. Heide-Park, Serengeti-Park, Vogelpark eller Otterzentrum, hvor alle kan slå sig løs. I kan finde sommerhuse i Niederscahsen for enhver smag, som kan tilfredsstille præcis jeres behov og krav, når I lejer sommerhus gennem NOVASOL, så skynd jer ind og find jeres drømmehus.