Feriehuse i Nordrhein-Westfalen

Eifel, Ruhr og Rhinen – der venter jer masser af skønne oplevelser i det relativt ukendte Nordrhein-Westfalen. Når I gerne vil bo i egen feriebolig i Tyskland og samtidig opleve vidunderlig natur i rolige omgivelser, er Nordrhein-Westfalen det helt perfekte valg. Her finder I både flade områder, med højt til himlen, og høje bjerge med betagende natur. Når I lejer feriebolig i Nordrhein-Westfalen, kan I vælge mellem 12 regioner, der hver især byder på enestående oplevelser og unikke attraktioner. Nogle områder er paradis for naturelskere, og de der gerne vil være aktive i naturen. Andre området har et overvældende tilbud af historie og kultur med urbane toner. I Nordrhein-Westfalen er der noget for enhver smag.

Ferie i Nordrhein-Westfalen

Populære feriehuse i Nordrhein-Westfalen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nordrhein-Westfalen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nordrhein-Westfalen

Loading...

Kultur og historie – fra Rembrandt til japanske kopper

Når I lader en ferielejlighed i Nordrhein-Westfalen danne rammen om jeres ferie i Tyskland, er I aldrig langt fra et væld af kulturelle oplevelser. Med ca. 300 musik- og kulturfestivaler om året, er der altid noget spændende på tapetet. I kan også vælge mellem 900 museer og ikke mindre end 5 seværdigheder fra UNESCOs verdensarvslisten. Besøg katedralen i Aachen, som allerede i 1978 kom på verdensarvslisten. Den smukke katedral kan føres helt tilbage til 800-tallet og er et betagende syn. En anden katedral på verdensarvslisten er Cologne Katedralen, som er en af Tysklands mest populære attraktioner. Benediktiner klostret ved Corvey, er et andet ”must see” og endelig må I ikke gå glip af de Barokke slotte Augustusburg og Falkenlust. Og når vi nu er ved slottene - Anholt Slot i Münsterland er et af de mest imponerende slotte i Tyskland. Blandt slottes mange skatte, finder I både Rembrandts malerier og en unik samling af porcelæn fra Japan, Kina og Holland.

I Sauerland kan I besøge Atta-Höhle-Hulen, der er skabt for flere millioner år siden. Her kan udforske de imponerende stalaktitter og stalagmitter.

Er I på jagt efter tradition og hygge? Så sæt GPS´en til at finde vej til den maleriske by Einbeck. Her kan I udforske den fantastiske middelalderby med over 400 farverige, restaurerede bindingsværkshuse. Einbeck har samtidig en lang tradition for brygning af øl, og her har I mulighed for, at komme på rundtur med øl-smagning og følge de forskellige faser af øl-brygning.

Ferie Nordrhein-Westfalen

Ud under åben himmel i Nordrhein-Westfalen

I Siegen-Wittgenstein finder I fremragende vandrestier, hvor I undervejs kan møde vilde bisonokser. I samme område findes en Skovkultursti, som er den eneste af sin art i Tyskland. Besøg Sauerland og føl jer på toppen – bogstavelig talt. Regionen har nemlig 2.711 toppe, som ligger mere end 400 m. over havets overflade. Det er også derfor, at Sauerland er kendt som ”quality Hiking region”. Her møder I enestående natur og masser af panoramaudsigter. Den ultimative naturoplevelse venter jer, når I lejer feriebolig i Eifel. I Eifel Nationalpark kan I følge det 85 kilometer lange vildmarkspor i en enestående natur. Nationalparken er hjemsted for mere end 1.800 truede dyre- og plantearter og er I heldige, kan I se og høre rådyrene kalde og møde den sjældne sorte stork.

Overalt i Nordrhein-Westfalen venter der betagende naturopleverser og I kan følge spændende vandreruter som f.eks. River Sieg Nature Trail, Bergisch Trail, Eifel Trail og mange andre. En anden fordel ved at leje feriehus i Tyskland, er den store kærlighed landet udviser i forhold til familiens firbene medlemmer. Hunde er stort set velkomne overalt, og blandt NOVASOLs feriehuse i Nordrhein-Westfalen, findes en del hvor hund er tilladt.

Feriehus Nordrhein-Westfalen

Vild med shopping? Se her..

I kan vælge mellem alt fra små hyggelige special butikker til gigantiske shoppingcentre i Nordrhein-Westfalen. Tag på en hyggelig dagsudflugt til de berømte shopping-miljøer i Schildergasse i Köln og Kö i Düsseldorf. Et veritabelt shopping -tempel venter jer i Centro, der ligger i Oberhausen. 220 butikker med alt hvad hjertet kan begære og til priser, der generelt ligger under det danske niveau. Når I vælger ferielejligheder i Nordrhein-Westfalen, har I mulighed for at bo helt centralt i de store shoppingbyer.

Aktiviteter i Nordrhein-Westfalen - I kommer ikke til at kede jer

For jer der elsker at komme ud på to hjul og udforske et område, er en feriebolig i Nordrhein-Westfalen det perfekte valg. Her finder I et netværk af tusindvis af kilometer afmærkede stier og ruter. Fyrre temaruter bringer jer gennem hyggelige landsbyer, historiske steder, floddale og uberørt natur. Skal det være fladt eller stejlt? Vil I cykle igennem idylliske vandmarker, bølgende skove, høje bjerge eller langs rivende floder? Valget er jeres, og når I bruger et feriehus i Nordrhein-Westfalen som udgangspunkt, kan I slappe af i hjemlige rammer, efter en skøn dag på to hjul.

På en varm sommerdag, kan I tage en tur til nogle af de mange badesøer og få en forfriskende dukkert. Der arrangeres masser af udflugter i området. I kan f.eks. tage på afslappende sejltur på Rhinen. Ride på æsel op af de smukke skråninger ved Siebenbirge, eller rafte på en af de mange floder.

Lad en NOVASOL feriebolig i Nordrhein-Westfalen danne rammen om jeres næste ferie i Tyskland og få en anderledes oplevelse i en del af Tyskland, som ikke er overrendt af turister og hvor atmosfæren er autentisk og hyggelig.