Feriehuse i Mosel

Tyskland er et stort land og derfor er der også mange forskellige ferieoplevelser at hente her. En ferie i Tyskland er nemlig langt mere end et stop ved grænsebutikkerne og måske en tur langs kysten. Et område som er tætpakket med oplevelseraf forskellige slags, er Moselområdet.

Vinmarker i Mosel området

Populære feriehuse i Mosel

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mosel

Loading...

Feriehuse med pejs i Mosel

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mosel

Loading...

Ferieboliger i Tysklands smukkeste vinområde

Når I holder ferie i Mosel, så kommer I til det, som mange kalder for det smukkeste vinområde i Tyskland og det er vi sikre på, I vil være helt enige i. Der har været dyrket vin i Moselområdet siden romertiden, hvor de første vinstokke blev sat i jorden. Siden da er det kun kommet flere og flere vinmarker til. Den mest kendte druesort fra området er Riesling. I løbet af ferien, så tag ud og besøg de lokale vinbønder, hvor I kan få en smagsprøve på de forskellige vine.

Trier i Tyskland

Spændende byer nær feriehusene ved Mosel

Har I valgt at leje et feriehus i Moselområdet om sommeren, så kan I se frem til mange solskinstimer. Denne region har nemlig mere sol end de fleste andre områder i Tyskland. Det gode vejr gør det til en ren leg at tage på udflugt i området, hvor der er rigtig mange gode seværdigheder og attraktioner i byerne langs Mosel.

Cochem er hovedbyen i den nordøstlige del af Moselområdet. På Markedspladsen er der en meget charmerende stemning mellem de flotte bindingsværkshuse og det gamle rådhus. Byens vartegn er borgen Reichsburg. På en bjergside tårne borgen op over byen og I kan derfor nyde en flot udsigt over byen, bjergene og Mosel. Særligt i sommermånederne summer Cochem af liv og glade dage, for på trods af et relativt beskedent indbyggertal på omkring 6.000, så er det byen at tage til, hvis I gerne vil have lidt fest i løbet af ferien.  

Rüdesheim ere n af de mest besøgte byer I området. Byen ligger ved floden Rhinen, som er en vigtig fragtvej for de mange pramme, der sejler forskelligt gods på floden. Byen er meget hyggelig og på gaden Drosselgasse er der altid mennesker. Her finder I en lang rækker butikker, ikke mindst butikker som sælger kuk-ure, som er hittet blandt feriegæsterne i området. På samme gader er der også flere ratsuranter og ølstuer, hvor der naturligvis også serveres lokal vin. For rundt om Rüdesheim er der mange vinmarker. En anden meget kendt seværdighed i Rüdesheim er Klippen Lorelei.  Klippen er opkaldt efter figuren Lorelei, som eftersigende ledte søfolk i ulykke, med sin skønhed. I kan også vælge at tage med på en sejltur på floden, hvor I virkelige får et godt indtryk af det smukke landskab.

I må endelig også tage turen fre feriehuset i Mosel området til byen Trier. Dette er den ældste by i Tyskland, så det i sig selv er jo lidt en attraktion. I byen er der flere spor efter romernes tid i byen for et par tusinde år siden. I parken Palastgarten ses b.la. et amfiteater og romerske badeanstalter. Triers byport Porta Nigra er bestemt også meget seværdig.

Feriehus i Mosel området

Den smukke natur i Mosel - lige ved feriehuset

Der er så umådeligt smukt i Moselområdet og uanset hvor I lejer et feriehuse eller en ferielejlighed, vil I kunne nyde smukke udsigter. I er omgivet af skråninger med vinstokke i uendelige rækker, grønne skovområder som gemmer på middelalderborge, hvor I kan fornemme historiens vingesus. Det er nærmest som om, man er meget længere væk fra Danmark end de omkring 700 km der er til Moselområdet. Der er en langt mere sydlandsk stemning, end de fleste nok forestiller sig.

De bakkede områder og bjergene bruges konstant af aktive feriegæster, som sætter pris på en god vandretur eller mountainbiketur. Der er mange ruter I kan følge, og der er noget for ethvert kondiniveau. Der er også længere ruter med temaer som f.eks. vin – meget oplagt netop her.

Efter en hel dag ude i den friske luft og med masser af smukke feriefoto på mobilen, så går turen tilbage til jeres private feriebolig. Så er det tid til at forkæle jer selv med et glas af den lokale hvidvin, som naturligvis er lagt på køl inden I smuttede på tur. Med udsigt til de grønne landskaber og måske en bjergtop, kan benene få hvile og I kan planlægge hvor turen skal gå hen næste dag.

Kør-selv ferie til Moselomårdet

Moselområdet er en rigtig oplagt kør-selv destination. Fra grænsen til Tyskland er der ca. 700 km til Mosel, som nemt tilbagelægges på de tyske veje. I kan tage turen via motorvejen, men I kan også med fordel vælge de mindre veje, hvor I får ekstra ferieoplevelser med på vejen. Det gode ved en kør-selv ferie er også, at I helt selv bestemmer tempoet på turen. I holde r de pauser der er brug for, og kommer I forbi en by eller seværdighed I gerne vil se nærmer på, så svinger I bare af vejen og holder et pit-stop.

NOVASOL Feriehusudlejning kan derudover tilbyde forskellige slags ferieboliger til jeres ophold I moselområdet. Her er mange gode ferielejligheder, som er helt perfekte for par eller for to par som rejser sammen. I de større feriehuse er der plads til flere og mulighed for også, at nyde feriedagene i den tilhørende have.