Feriehuse i Rheinland-Pfalz

Det skønne Rhinland er kendt og elsket af mange danskere. Rhinlandet er et af de mest skovrige områder i Tyskland. Faktisk er over 42 % af området dækket af enten løv- eller nåleskov. Derfor er området også helt oplagt for naturelskere. Den romantiske atmosfære, og de maleriske småbyer, tilføjer en ekstra dimension til naturoplevelserne. Når I vælger en feriebolig i Rheinland-Pfalz, kan I glæde jer til pragtfuld natur, spændende udflugtsmål og et hav af wellness og aktivitetstilbud.

Ferie i Rheinland-Pfalz

Populære feriehuse i Rheinland-Pfalz

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rheinland-Pfalz

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rheinland-Pfalz

Loading...

Vandretur, vin og wellness i Rheinland-Pfalz

Der findes et utal af vandrestier i alle sværhedsgrader i Rheinland-Pfalz. Fælles for dem alle, er den rene, klare luft og masser af fabelagtige naturoplevelser. Vandrestier over floddalene i Ahr, Rhinen, Mosel og Lahn-floderne byder på vidunderlig udsigter og også lidt mere udfordrende ruter. I de lave bjergkæder, som Eifel, Westerwald eller Hunsrück, men også i Pfalz finder I fremragende vandrestier langs rislende bække og spejlblanke søer. I kan roligt snøre vandrestøvlerne og tage madpakken med i rygsækken, når I vælger et feriehus i Rheinland-Pfalz, som udgangspunkt for jeres ferie. Hos NOVASOL kan I faktisk finde ferieboliger til vandreferier overalt i Europa.

For vinelskere er Rheinland-Pfalz er mekka. De grønne vinmarker ligger som perler på en snor langs floderne Mosel, Ahr, Rhinen og Nahe. Der findes masser af små vinproducenter, der inviterer indenfor og gerne vil indvie jer i vinproduktionens hemmeligheder – og så er der selvfølgelig smagsprøver. Området er kendt for sine mange vinfestivaler og kulinariske arrangementer, hvor man kan nyde lidt godt til ganen i festligt lag. Vil I bo midt i vinparadiset, er en ferielejlighed i Rheinland-Pfalz det oplagte valg.

Som supplement til vin og vandreoplevelser, kan I nyde en dag med forken eller dampbadet, få en omgang massage eller en skønhed behandling, og glem alt om hverdagen i et par timer. Mange af de små idylliske byer er desuden rene kurbyer, med et væld af afslappende aktiviteter. I kan for eksempel tage på en romantisk ro-tur i Bad Bergzabern eller følge en udrensning- kur.

Ferie i Rheinland-Pfalz

Eifel – Nationalpark, vulkaner og bindingsværk

Tætte skove, uspolerede dale med slotte og klostre. Uddøde vulkaner og blå kratersøer. Eifel er natur for alle pengene.  Kronen på værket er nationalparken.  Den 110 kvadratmeter store nationalpark rummer en mangfoldighed af sjældne dyr og planter. Når I cykler eller vandrer i området, får I den ene unikke oplevelse efter den anden.  I bør vælge en feriebolig i Eifel hvis I gerne vil bo midt i den skønne natur og tæt på masser af spændende aktiviteter og seværdigheder.

Feriehus med hund

Kultur med romantiske penselstrøg

Med de romantiske floddale som baggrund, er de maleriske byer spækket med kulturelle tilbud. Gå på shopping i de pittoreske gader, eller slå jer ned på en hyggelig fortovscafe og betragt livet omkring jer. Mange af bygningerne bærer præg af romerne og kelternes herredømme. Keltiske gravpladser, imponerende romerske bygninger, skønne slotte og betagende katedraler, er bare nogle af de tilbud der venter jer. I har også mulighed for at vælge mellem et hav af museer med både kunst, historie og arkæologi. Besøg f.eks. de tre nationale museer i Koblenz, Mainz og Trier.

Vil I være aktive på ferien i Rheinland-Pfalz?

For jer der elsker at komme ud på to hjul og udforske et område, er en feriebolig i Rheinland-Pfalz det perfekte valg. Her finder I et stort netværk af afmærkede stier og ruter. Ruterne bringer jer gennem hyggelige landsbyer, historiske steder, langs romantiske floddale, gennem vinmarker og uberørt natur. Skal det være fladt eller stejlt? Der findes ruter for enhver smag i dette skønne område. Udforsk Rhinen eller nogle af de andre floder på en hyggelig bådtur. Vil I sejle i kano eller kajak er dette også en mulighed. En ekstra fordel ved at leje feriebolig i Tyskland er desuden den store tolerance over for familiens firbenede medlemmer.  Tyskland er et meget ”hundevenligt” land og I må stort set medbringe jeres vovse overalt. Hos NOVASOL finder I altid masser af ferieboliger hvor hund er tilladt.

Madoplevelser i Rheinland-Pfalz

Ligesom vinproducenterne har deres eget unikke præg, er der opstået en helt ny interesse for gastronomi i området. Unge, kreative kokke eksperimenterer med lokale råvarer og finder nye spændende variationer, der afløser tidligere tiders lidt tunge måltider. Man sætter en dyd i, at der skal være samspil mellem de lokale vine og retterne på menukortet, så I kan godt glæde jer. Når I lader et feriehus Rheinland-Pfalz danne rammen om jeres ferie i Tyskland, har I desuden mulighed for, selv at tilberede lækre måltider af egnes friske råvarer.

I skal vælge ferieboliger i Rheinland-Pfalz, hvis I ønsker en ferie i hjemlige rammer, med masser af naturoplevelser og spændende seværdigheder indenfor rækkevidde. Er I mange der skal på ferie sammen? Så tag et kig på vores store feriehuse for grupper – så er der plads til alle.