Feriehuse i Baden-Württemberg

Hold ferie i idylliske omgivelser, omgivet af bølgende skove og grønne enge. Det vidunderlige område Schwarzwald ligger i den sydlige del af Tyskland og byder på alt hvad hjertet kan begære til en rekreativ ferie. Den enestående natur, pittoreske småbyer og befolkningens varme og hjertelighed, gør stedet til noget helt specielt. Regionen har desuden et rigt tilbud af termiske bade, wellnesscentre og idylliske badesøer, så her er noget for både krop og sjæl. De romantiske feriehuse i Baden-Württemberg er den perfekte ramme om en afslappende ferie med tid til nærvær og hygge. Blandt de mange skønne destinationer i Baden-Württemberg finder I Bodensee og Baden-Baden, men også små maleriske landbyer med en afslappende atmosfære. Når I lejer feriehuse i Tyskland er I ikke langt fra jeres hjem, men alligevel meget langt fra hverdagens trummerum.

Feriehus Baden-Württemberg

Populære feriehuse i Baden-Württemberg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Baden-Württemberg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Baden-Württemberg

Loading...

Hold ferie i Baden-Württemberg og få ny energi til krop og sjæl

Baden-Württemberg er kendt i folkemunde som ”Bäderland” med baggrund i de mange spa- og wellness tilbud. Området er spækket med termiske bade, duftende dampbade og rekreative saunaer. Naturen byder også ind med masser af helbredende kilder og smukke ”hemmelige” badesøer. I Baden-Baden finder I nogle af Europas smukkeste kurbade, bl.a. det morderne Caracalla Terme og det historiske Friedrichsbad. En badeferie ved Bodensee er ren afslapning og også her finder I masser af lækre spa- og wellness centre. Uanset om I vælger en ferielejlighed i Baden-Baden eller et feriehus ved Bodensee har I altså rig mulighed for at dyrke både krop og sjæl.

Oplevelser nær feriehusene i Baden-Württemberg

I Baden-Baden venter der jer et hav af kulturelle oplevelser. Slip jeres indre spillefugl løs, i et af Europas smukkeste kasinoer, eller oplev en opera, ballet eller koncert i det berømte ”Festspielhaus” som har et alsidigt og varieret program af meget høj standard.  Den smukt beliggende by har desuden flere vidunderlige parker, der ligger som oaser spredt mellem de historieske bygninger. Nyd en slentretur i den storslåede Lichtentaler Alle-park, den romantiske Dahlia Have, eller den paradisiske middelhavsagtige florentinske bakke, hvor I har en betagende udsigt over byen. Noget der måske også er værd at vide, når I lejer feriebolig i Tyskland er, at landet er kendt for at være meget hundevenligt, så hvis I har familiens firbenede medlem med på ferien – er et feriehus i Baden-Württemberg et super godt valg. Hos os finder I mange feriehuse med hund tilladt - for hunden skal da også med på sommerhustur. 

Den helt urbane stemning findes i områdets hovedstad Stuttgart, hvor I blandt mange unikke tilbud finder fantastiske indkøbscentre, den vidunderlige markedsplads ”Merz & Benzing” og masser af hyggelige fortovscafeer og restauranter. I kan også shoppe amok i den store Outletby Metzingen, hvor alverdens mærkevarer kan købet til langt under markedspris.

Skal det være en badeferie med mulighed for at dase og slappe af, bør I vælge en feriebolig ved Bodensee. På Søens skønne bredder kan I tilbringe drømmeagtige dage i solen og det klare vand indbyder til en forfriskende dukkert og masser af timer med sjov og leg. Rundt om søen ligger de små pittoreske badebyer som perler på en snor og familiens yngste vil elske klatreparken AbenteuerPark Immerstaad og Funparken Ravensburger Spieleland.

Attraktioner i Baden-Württemberg

Lej feriehus i Baden-Württemberg sommer og vinter

Udover de mange spa- og wellness muligheder, er Schwarzwald et mekka for vandrere og naturelskere. Der findes masser af vandre- og cykelruter som fører jer igennem den mest betagende natur med bløde bakker, forrevne klipper, grønne enge, skove og spejlblanke søer. I har også mulighed for at klatre i bjergene med instruktør, eller prøve kræfter med kajak eller kano på nogle af de mange floder og søer.

Også om vinteren er en feriebolig i Baden-Württemberg et oplagt valg. Efter en vandretur i det sneklædte landskab, er det skønt at komme hjem til feriehuset og tænde op i pejsen eller brændeovnen. Der findes også flere fine alpinområder og gode muligheder for at stå på langrendsski. En skiferie i Baden-Württemberg er især egnet for familier med små børn, da områderne er relativt lette at overskue. Der er flere muligheder for, at tage på ski og vinterferie med NOVASOL.

Uden mad og drikke…

Det tyske køkken er ikke bare pølser og sauerkraut. Som I mange andre lande har gastronomien holdt sit indtog og sat sit præg på de lokale retter. Man kan heldigvis stadig få nogle af de lækre, lokale specialiteter som dumplings, Spätzle, Schwarzwalder skinke, og kirsebær pie. Maden er til den tunge side og portionerne rigelige. Er I mere til Gourmet retter, byder området på mange forskellige gourmet restauranter, bl.a. i Baiersbronn hvor I finder op til flere legendariske Michelin restauranter. Til maden kan I vælge friske lokale vine, eller det allestedsnærværende hjemmebryggede øl. Der er altså ingen fare for,at I kommer til at mangle gode madoplevelser i løbet af jeres ferie i Tyskland

En feriebolig i Baden-Württemberg er det perfekte valg for jer, der vil nyde livet og få gode ferieoplevelser i vores spændende naboland. Den skønne natur, de historieske byer og de mange wellness tilbud, gør området oplagt til både sommer og vinterferie samt for en lille ekstra miniferie.