Feriehuse i Brandenburg

Med mere end 3.000 søer og 33.000 km vandløb er Brandenburg stedet for jer, som gerne vil nyde feriedagene i smuk natur. Området kan både opleves til fods, på cyklen og på vandet. Store dele af regionen er beskyttet, for at bevare den unikke natur. Brandenburg er den tyske delstat med det størst skovareal, så der er rig mulighed for at få nogle virkelig skønne ferieminder med hjem fra jeres ferie i Tyskland. 

I kan også besøge de storslåede paladser og parker i Potsdam, som er med på UNESCO verdensarvsliste. Hvis I vil kombinere by og land, så vælg en feriebolig i Brandenburg og tag på dagsudflugter til Berlin centrum og få mange gode og spændende ferieoplevelser for hele familien.

Lej feriehus i Brandenburg

Populære feriehuse i Brandenburg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Brandenburg

Loading...

Feriehuse med pool i Brandenburg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Brandenburg

Loading...

Feriehuse ved Tropical Islands

Tag til Brandenburg og hold en tropisk ferie. Det lyder måske lidt underligt med tropisk ferie i Brandenburg, men det kan sagtens lade sig gøre i Europas største tropiske ferie verden, Tropical Island Resort. Hos NOVASOL kan I leje et dejligt og komfortabelt feriehus i Tyskland lige ved siden af det store badeland. Fra feriehusene er der ikke langt til varmen og tropestemningen, i det imponerende store badeland. For NOVASOL gæster er entreen til Tropical Islands inkluderet i lejeprisen. Læs mere om Tropical Islands  og book jeres tropeferie i Brandenburg.

Lej feriehus ved Tropical Islands

Husbåde til ferien i Brandenburg

Vil I have en helt særlig ferieoplevelse med NOVASOL sommerhusudlejning i Brandenburg, så tag lige et kig på de flydende feriehuse. Med udgangspunkt fra Berlin kan I sejle rundt på de mange søer og vandløb - Mod nord via Rheinsberg og Kleinseeplatte til Müritz eller til Havelberg, mod vest til Wannsee, til Potsdam eller videre mod byen Brandenbrug eller mod sydøst over Dahme søområdet til Bad Saarow og Scharmützelsee eller til den nærliggende Spreewald. De flotte og moderne husbåde har alt hvad I skal bruge til en ganske særlig ferie.

Ferie i Berlin

Ferieboliger i Berlin

Hod ferie i en af Europas mest spændende og historiske metropoler. Tag på en forlænget weekend til Tysklands hovedstad Berlin og nyd det pulserende byliv. Vores ferieboliger er et særdeles godt alternativ til dyre hotelværelser og befinder sig i forskellige bydele, med den fællesnævner, at placeringen er central, men alligevel i rolige omgivelser. I har derfor det bedste udgangspunkt for at udforske alle dele af Berlin, både om dagen og om aften.

Berlin er en fantastisk by og et paradis for kultur og historie interesserede. Shopaholics og madglade vil også finde masser af muligheder for at få dækket disse behov. Oplev denne by til fods, gå rundt og kig på den imponerende arkitektur og de mange historiske monumenter. Hold en dejlig pause i en af de mange parker og grønne områder. Besøg nogle af de vigtige seværdigheder, herunder resterne af Berlinmuren, Brandenburger Tor, eller tilbringe en eftermiddag med shopping i designerbutikker på den legendariske Kurfürstendamm. Spis frokost på en cafe, på et af de smukke torve og nyd livets gang i en af Europas mest spændende og alsidige storbyer.