Feriehuse i Hunsrück - Westerwald

Hunsrück - Westerwald bliver betegnet som et af de smukkeste områder i Tyskland grundet sine idylliske skove, marker og dale. Området strækker sig over ådalene Mosel, Nahe, Saar og Rhinen og udgør et fantastisk område for cykel- eller vandreferie med hele familien. På vejen gennem den idylliske region, vil I også komme forbi en masse historie og kultur i de små landsbyer der følger flodernes breder -  Oplev ”vin, kvinder og bægerklang” ved Moselflodens bredder. Book jeres næste ferie i Hunsrück ved Mosel floden og glæd jer til en skøn ferie i Tyskland for hele familien!

Lej feriebolig i Hunsrück

Populære feriehuse i Hunsrück - Westerwald

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hunsrück - Westerwald

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hunsrück - Westerwald

Loading...

Naturvidunder tæt på jeres feriehus

Landskabet i Hunsrück - Westerwald, samt naturparkerne Saar-Hunsrück og Soonwald-Nahe, er domineret af dybe men smale dale og bjerget Erbeskopf med sine 818 m, der gør det til det højeste bjerg i Rheinland-Pfalz regionen. Heriblandt kommer I forbi romantiske vandløb, bizarre klippeformationer og dybe mystiske skove, som inviterer til vandreture i området. I vil nemt kunne finde en dejlig plet i solen, hvor I kan sætte jer lidt og bare nyde de smukke omgivelser. En ferie handler jo også om at få slappet rigtig godt af, så husk endelig at benytte muligheden til det.

Aktiv ferie i Hunsrück

Byer og seværdigheder tæt på feriehuset

Hunsrück- Westerwald har noget for enhver smag, hvilket gør området perfekt til en afslappende ferie i sommerhus. Udover fritids- og vandrearealer bliver mange turister også tiltrukket af regionens mange smukke landsbyer, byer og hele seks vinregioner, hvor der hersker en helt unik atmosfære. Rheinland-Pfalz delstatens hovedstad Simmern ligger idyllisk i Simmerbach dalen, mens de nyere bydele ligger spredt på bakkerne omkring. Her finder i mange gode shopping-, spise- og aktivitetsmuligheder for hele familien. 

Regionen er hjem til over 200 slotte og paladser, som kun gør landskabet mere fantastisk og eventyrligt, end det allerede fremstår. Mange af disse slotte står åbne og giver en enestående udsigt over det smukke landskab. I bør også tage et smut forbi middelalderbyen Kastellaun, hvor I vil finde gamle bindingsværkshuse, kirker og gamle ruiner fra byens middelalder slot. En anden middelalderby, der er et besøg værd er Idar-Oberstein, hvor I kan se verdensberømte ædelsten og smykker på markederne og i byens slot, samt en masse museer om byen og områdets historie.

Sommerhuse i Hunsrück - Westerwald

I kan vælge mellem en bred vifte af sommerhuse i Hunsrück - Westerwald og de nærliggende områder hos NOVASOL sommerhusudlejning. Det er nemt og enkelt at booke online, hvor I garanteret kan finde præcis det hus, I er på udkig efter. Hvis I ønsker at tage hele familien med - også det firbenede familiemedlem - skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige ferieboliger. Det er helt oplagt at vælge Tyskland som ferieland, hvis I gerne vil have hunden med på ferie. I behøver nemlig ikke at køre særligt langt, førend at der venter masser af nye oplevelser for både Hund & Co.