Ferieboliger i Thüringen

Lej sommerhus i Thuringen

Ferieboliger i Thüringen

Vil I gerne leje en feriebolig i Tyskland til jeres næste ferie, så vil vi anbefale jer at kigge på et af de mere ukendte Bundesländer, Thüringen. Selvom Thüringen er ukendt for mange, så er det et bundesland som vil berige jer med maser af kulturhistorie, store historiske personligheder og masser af smuk natur.

Populære feriehuse i Thüringen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Thüringen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Thüringen

Loading...

Følg i Luthers fodspor

Når I lejer et feriehus i Thüringen kommer det til at handle meget om Luther, da I bare behøver åbne døren for, at træde i den store reformators fordspor. I 2017 markeres 500 året for Reformationen og i den forbindelse er flere gode tiltag blevet lavet. Det drejer sig b.la. om den såkaldte Lutherweg, som på en 2.000 km lang strækning fører jer gennem Thüringen, Sachsen og Sachsen-Anhalt. På denne rute kommer I forbi mange seværdigheder som har relation til Luther, såsom Erfurter Augustinerkloster, Wartburg og Lutherhaus i Eisenach. Et andet tiltag er de såkaldte Lutherfindere. Det er særlige guider som netop er uddannet til at formidle den spændende historie om Luther. I flere byer kan I tage på en tur med en Lutherfinder, hvis viden og kærlighed til historien, helt sikkert vil smitte af på jer.

Aktiv ferie i Thuringen

Ferie tæt på store historiske personligheder

I Thüringen kan I besøge mange af byerne, hvor de helt store i Europas kunst og kulturliv virede og boede: Bach, Goethe, Schiller, Liszt og mange andre. I byen Weimar kommer alverdens feriegæster, der interesserer sig for kunst, kultur og musik. I byen boede Goethe i mange år som digter og tænker. På Frauenplan kan I se barokhuset hvor Goethe boede i 50 år. Komponisterne Johann Sebastian Bach og Franz Liszt boede også begge i Weimar, dog med en stor tidsmæssig afstand. Vores feriehuse i Tyskland ligger næsten altid tæt på storslåede kulturelle seværdigheder og attraktioner til jeres fornøjelse!

Lej feriehus i Thuringen

Thüringens byer gemmer på utallige oplevelser

Gør som Martin Luther og tag på besøg i Weimar, Jena, Gotha og Erfurt, som alle vil gøre indtryk på jer. I Weimar kan I glæde jer over mange grønne parker og anlæg, som f.eks. Belvedere, Ettersburg og Tiefurt, der alle indbyder til besøg og afslapning. I parken ved Ulm kan I se Goethes lille havehus. I Gotha kan I opleve mange gamle borgerhuse, hvor de historiske berømtheder engang boede og arbejde. Schloss Friedensstein og museum Gotha kaldes for Tysklands Louvre og er bestemt et besøg værd. På bymuseet i Jena kan I se både kunst og spændende udstillinger der viser byens udvikling. I må bestemt heller ikke snyde jer selv for et besøg i Erfurt, som er Thüringens skønne hovedstad. Den gamle middelalderby er meget charmerende med smukke patriciervillaer og bindingsværkshuse. Foran Kaufmannkirchen møder I Marin Luther med biblen i hånden.

Tyskland grønne hjerte

Thüringen er ikke uden grund Tysklands grønne hjerte. De smukke skove og bjerge åbner op for helt fortryllende ferieoplevelser. I Nationalpark Hainich kan I gå oppe mellem træernes toppe og opleve denne skov, der besidder urskovens karakter, fordi den har fået lov til at gro uberørt af menneskehånd og motorsav. I Thüringen kan I også gå på opdagelse i rigtig mange drypstenshuler og sågar også I Saalfelder Feegrotten som hører til Tysklands mest populære drypstenshuler. Hvordan fegrotterne er blevet til, kan I se på museet Grottoneumi Saalfeld. De mange skove og bjerge er også perfekte til jer som gerne vil være aktive i naturen enten på en mountainbike eller med vandrestøvlerne på. I kan f.eks. begive jer ud på den historiske bjergvandresti Rennsteig, som skærer gennem Thüringer Wald. Med NOVASOL sommerhusudlejning har I de ideelle forudsætninger for at holde en aktiv ferie i jeres eget tempo.