Feriehus i Teutoburger Wald

Har I bestemt jer for,at udforske vores naboland mod syd, Tyskland? Teutoburgerskoven er en bjergkæde i delstaterne Niedersachsen og Nordrhein-Westfalen, hvor I kan se frem til en rigtig skøn ferie i Tyskland, hvor naturligvis de smukke områder med skove og bjerge, vil præge jeres ferieminder.

Ferie i Tyskland

Populære feriehuse i Teutoburg Wald

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Teutoburg Wald

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Teutoburg Wald

Loading...

Oplevelser i naturen ved jeres feriehus i Teutoburger

Kan I godt lide at være lidt aktive, når I holder ferie og sætter i pris på smuk natur? Teutoburger Wald har mere uendelige muligheder for, både blot at nyde de smukke omgivelser ved jeres feriehuse og for at være aktive. Naturpark Teutoburger Wald/Eggegebirge er4 den største naturpark i Nordrhein-Westfalen og strækker sig over 2.700 km2. Landskabet består både af store egeskove, moseområder, sandklitter og vandløb. 

De uberørte og imponerende landskaber har også fundet interesse blandt sjældne og truede dyrearter. Tager I kikkerten med, kan I se f.eks. den sorte stork, hornuglen og vandrefalken. I kan også møde den den europæiske vildkat, som lister rundt mellem buske og træer. I naturparken er der også en stor bisonindhegning, hvor der arbejdes med bevarelsen af de store dyr. 

Det store område er kendt af mange vandreentusiaster og der er derfor også anlagt mange stier i parken. Oppe på bjergkammen i Teutoburger-skoven er der en enestående udsigt, som bestemt er værd at gå efter. Der er også plads til cykler og heste på forskellige stier, hvis I fortrækker denne form for aktivitet i løbet af ferien i Teutoburger området. 

Vil I gerne prøve klatring, så skal I tage til Teuto-Kletterpark, som I finder ved foden af Hermann mindesmærket. Dette er en af de mest kendte klatreparker i Tyskland. På de forskellige tovbaner, bevæger I jer rundt mellem trætoppene og fra platformene kan I nyde udsigten og få pusten, inden I klatre videre.

Vandreferie i Tyskland

Seværdigheder i Teutoburger naturpark

Blandt de vigtigste seværdigheder i Teutoburger naturpark er Hermanns-mindesmærket. Dette mindesmærke finder I i den sydlige del af Teutoburgerskoven. Monumentet er rejst som en hyldest til Hemann, som var den cheruskerhøvding, der slog romerne i Varusslaget i år 9 e.k.. Den kæmpe statue står på det øverste punkt i det skovklædte og 386 meter høje Teutberg.

En anden spændende oplevelse er de sagnomspundne Extern-klipper, Externsteine. Disse klipper består af fire forvitrede, naturlige klippesøjler, som står på rad og række. Klipperne har altid været genstand for megen mystik og keltere såvel som nazister, har tilbedt disse klipper. Alene klipperne formationer er imponerende, men endnu mere imponerende er det, når I ser de menneskeskabte grotter, som gemmer sig i klipperne. Her er et smukt udskåret relief i klippevæggen og et udhugget sarkofag. I må absolut besøge dette mytiske sted, mens I holder ferie i Teutoburger området.

Extern klipperne i Teutoburger

Attraktioner nær jeres feriehus i Teutoburger

Foruden de mange naturoplevelser, så er der også flere spændende attraktioner i området. Tag f.eks. til klosteret Corvey, som er det ældste kloster i Nordrhein-Westfalen grundlagt i 822 af benediktinermunke. Det var også fra dette slot at Ansgar blev udsendt  til Norden i 826, som missionær. Klosteret er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. 

En familievenlig attraktion er zoo- og safaripark Stukenbrock. De fleste familier elsker en tur i safariparken, hvor der er geparder, strudse, løver og mange andre flotte dyr. I parken er der også forskellige forlystelser og i løbet af året afholdes der mange forskellige events i parken. 

I Niedersachsen ligger også porcelænsfabrikken Fürstenberg, som er en af de ældste og mest berømte porcelænsproducenter i Europa. På det smukke hvide slot, som ligger i tilknytning til fabrikken, kan I se spændende udstillinger om porcelænsfremstilling. I har også mulighed for selv, at forsøge jer som porcelænsfabrikanter. 

I Adlerwarte Berlbeck kan I besøge den store ørnepark. Her kan I se de store rovfugle i forskellige shows og komme tættere på disse luftens konger. 

Omårdet er også til jer, som godt kan lide at forkæle jer selv med wellness. Her finder I nogle af Tysklands kendte kurbyer, som Bad Driburg, Bad Meinberg og Bad Pyrmont, der alle sammen byder på mange muligheder for rendyrket ferieafslapning. Helt oplagt efter masser af gode gåture rundt i de skønne naturomåder.

Feriehusby i Tyskland

Ferieboliger i Teutoburger området

Har I nu fået lyst til at besøge området ved Teutoburgerskoven, så kan I hos NOVASOL Feriehusudlejning leje mange forskellige feriehsue og ferielejligheder i området I kan f.eks. leje et feriehus i en af området feriehus-byer, hvor der er adgang til en fælles pool. Disse feriehus-byer er helt perfekte til jer, som rejser flere familier sammen. Her kan I bo i hver jeres feriehus, men kan nemt samles og tage på ture sammen. Rejser I to, og har I derfor ikke brug for et stort feriehus, så kan I også leje en hyggelige ferielejlighed.