Ferieboliger i Hessen

Hvis I vælger at leje feriebolig i Tyskland og sætter kurs mod Hessen, kommer I til et meget spændende område, som byder på mange historiske oplevelser samt smuk og til tider barsk natur. Regionen Hessen imponere mange med den spændende historie og en fascinerende vifte af forskellige landskaber. Utallige slotte, uberørte landskaber med hedeområder, søer og floder, maleriske middelalderbyer og pulserende storbyer venter alt sammen på jer, hvis I vælger at leje en feriebolig i denne tyske region.

Lej feriehus i Frankfurt

Populære feriehuse i Hessen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hessen

Loading...

Feriehuse med pool i Hessen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hessen

Loading...

Ferie i Nordhessen

Nordhessen rummer mange højdepunkter Byen Kassel tilbyder slottet og spa-distriktet, hjemsted for mange museer og den verdensberømte udstilling Documenta. I byen finder I også mange gode museer og et hav af butikker. I Reinhardswald findes Dornröschens eventyrslot Sababurg, den 754 meter høje Meissner var det lokale bjerg af Frau Holle og I kan også tage på opdagelse blandt Nationalpark Kellerwalds mange unikke naturoplevelser. Den Waldecker Land tilbyder Ederstausee og National Park Kellerwald unikke naturoplevelser til jeres ferie i Tyskland.

Lej feriebolig i Nordhessen

Ferie i Oberaula

Hvis I gerne vil leje et sommerhus i et område, hvor I er langt fra trafik ol., så kan I med fordel kigge på ferieboligerne i Oberaula. Her vil I finde jer selv omgivet af skove og marker. Et meget godt markeret vandre-og cykelstinetværk inviterer til smukke cykel - og vandreture gennem det idylliske landskab. Stille skove, drømmende dale og panoramaudsigter fra Knüllgebirge. Et storslået landskab, hvor I naturligvis også kan finde steder til en frisk svømmetur.

Aktiv ferie i Tyskland

Ferie på vulkaner

Holder i ferie i Hessen kan I også besøge Vogelsberg, som er en gruppe af bjerge, som blev skabt efter vulkansk aktivitet i området, for omkring 19 mio. år siden. Her finder I samtidig Tysklands eneste skjoldvulkan. Rundt om bjergene er der enge og marker som er et sandt paradis for jer som godt kan lide at cykle og vandre. Taufstein er stedets højeste punkt på 773 m, samt Hoherodskopf på 763 m. Begge ligger de i den lukkede nationalpark Hoher Vogelsberg naturreservat. Uanset hvad der tiltrækker jer på ferien, kan I gennem NOVASOL sommerhusudlejning garanteret finde et feriehus, der passer til jeres behov og krav.