Feriehuse ved søen Müritz

Tag imod det smukke ved Müritz, Tysklands største sø! Vi inviterer dig til en dejlig ferie ved dette naturskønne sted. Ved Müritz venter ikke bare en fantastisk natur på dig, men også et imponerende udvalg af skønne feriehuse og ferielejligheder. Uanset om du drømmer om et feriehus direkte ved søbredden, en ferie med din firbenede ven, eller en lejlighed med en fortryllende udsigt over vandet, så er NOVASOL klar til at opfylde dine ønsker og sikre dig den perfekte bolig til din næste pause fra hverdagen.

Feriehuse ved søen Müritz - nyd den smukke udsigt i rolige omgivelser

Populære ferieboliger ved Müritz

Loading...

Dyrevenlige ferieboliger ved Müritz

Loading...

Ferieboliger ved Müritz med sauna

Loading...

Ferieboliger ved Müritz med fleksibel ankomst

Loading...

Ferie ved Müritz

Vores skønne feriehuse og ferielejligheder ved Müritz ligger på de mest betagende steder i området og har Tysklands største sø lige ved hånden. Tag et velfortjent pusterum i et hyggeligt feriehus i Rechlin, nyd roen i en komfortabel ferielejlighed i Waren eller bliv fortryllet af atmosfæren i en af vores boliger i Priborn eller Röbel.

Vores boliger ved Müritz er perfekt placerede og udgør ideelle udgangspunkter for eventyr og aktiviteter. Lad dig fordybe i den betagende skønhed ved Mecklenburgs søer på din næste ferie! Vælg blot din foretrukne destination ved Müritz og book dit drømmehjem til din næste ferie i Mecklenburg-Vorpommern.

Feriehuse til aktiv ferie ved Müritz

Med en ferielejlighed ved Müritz kan du få det bedste fra begge verdener: afslapning og spændende aktiviteter. Det fantastiske landskab omkring Mecklenburgske Sølandskab byder på et væld af muligheder for både sport og sjælefred.

Uanset om du er til en aktiv cykeltur, en forfriskende vandretur, sjov på sommerkælkebanen eller en afslappet ridetur, eller hvis du foretrækker at udforske vandet med kano, vandski, fiskeri eller bare en svømmetur - ved Müritz får enhver aktiv feriegæst en uforglemmelig oplevelse både på land og i vandet.

Seværdigheder ved Müritz

Brug dit feriehus eller din ferielejlighed ved Müritz som base for spændende eventyr i området. Der er masser af seværdigheder for alle aldre! Besøg historiske byer som Waren eller Neustrelitz, eller udforsk de mange slotte og museer i nærheden.

Nogle særlige højdepunkter inkluderer Müritzeum - et naturhistorisk museum i Waren - og Slot Mirow, der imponerer med sin imponerende samling af møbler og kunstværker. For dem, der elsker naturen, er Müritz Nationalpark Tysklands største naturreservat. Tag ud og udforsk området efter lyst, og opdag fra dit feriehus ved Müritz charmerende landsbyer, historiske byer og den fortryllende natur!