Feriehuse i Sachsen

Lejer I feriehus i Sachsen vil I befinde jer i det østlige Tyskland ved grænsen til Polen og Tjekkiet omringet af natur, byer og kultur i verdensklasse. Her kan I blande en aktiv ferie med wellness ophold og byrejser uanset årstid. Vil I på ferie i sommerhus i Tyskland, bør Sachsen bestemt overvejes som feriedestination, hvis I ønsker utallige aktivitetsmuligheder med base i et skønt feriehus!

Feriehus Sachsen

Populære feriehuse i Sachsen

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sachsen

Loading...

Feriehuse med pool i Sachsen

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sachsen

Loading...

Feriedestinationer i Sachsen

Når du vil holde ferie i Sachsen, så er valget meget svært, for her er alle regioner interessante og tillokkende. I Erzgebirge har du det bedste udgangspunkt for udflugter i vandreområder og ikke mindst den traditionelle træskærerkunst, som beundres af gæster fra hele verden. Det maleriske Vogtland derimod er meget kendt for den århundrede lange tradition af fine musikinstrumentmagere. Nydere af vidunderlig musik og skønne landskaber vil her føle sig særligt godt tilpas.

I det Sächsische Schweiz, der også er kendt som Elbsandstensbjergene, kan du vandre gennem romantiske dale og slugter eller i en aktiv ferie klatre på de bizarre og rå klippevægge. Den største del af Sächsische Schweiz er udlagt som naturpark, og derfor er det ingen stor overraskelse, at de fleste af vores feriehuse er placeret i særdeles idylliske omgivelser.

Aktiv ferie i Sachsen

Byer og kultur

Kulturarven i Sachsen er over 1000 år gammel og man kan i denne ferieregion besøge over 500 museer. Byerne i regionen er kendt for deres gamle torve, historiske bygninger og deres kulturelle liv. Her kan I besøge byer såsom Dresden og Lipzieg, hvor I vil finde alt fra hyggelige markeder til vinmarker og aktiviteter for børnene. Tag en tur til Bad Schandau eller Naturschutz Tierpark Görlitz og slip de små løs blandt actionfyldte legepladser eller dyr fra hele verden. Book jeres sommerhus i Sachsen gennem NOVASOL sommerhusudlejning og få en afvekslende familieferie.

Lej sommerhus nær Dresden

Aktiv ferie i Sachsen

Sachsen ligger op til en aktiv ferie på cyklen eller med vandreskoene på. I det Sächsische Schweiz kan I også klatre eller forsøge at bestige de høje bjerge og stenformationer. De højeste punkter her er Fichtelberg og Klínovec, som begge rejser sig over 1200m over havet. Hvis I gerne vil se udsigten, men ikke gider den lange vandretur, er det også muligt at tage svævebanen til toppen af Fichtelberg, hvor man kan se både Tjekkiet og Polen på en skyfri dag.