Feriehuse i Erzgebirge

Området ved bjergkæden Erzgebirge mellem Tyskland og Tjekkiet er et spændende feriemål, oplagt til en god kør-selv ferie. Fra en af vores ferieboliger kan I rigtig opleve det smukke landskab og udforske de smukke bjerge. I området er der også mange attraktioner, som kan bidrage med spændende oplevelser og masser af ny viden.

Ferie i Erzgebirge

Populære feriehuse i Erzgebirge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Erzgebirge

Loading...

Feriehuse med pool i Erzgebirge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Erzgebirge

Loading...

Attraktioner nær feriehusene i Erzgebirge

I Erzgebirge er der et væld af attraktioner, seværdigheder og museer, der passer til både børn og voksne. Her venter masser af oplevelser hele året rundt. Ved at leje et feriehus i Erzgebirge kan I se frem til et udvalg på mere end 100 museer, historiske bjergbyer med imponerende kirker, borge og slotte. Langt de fleste af disse attraktioner er åbne for gæster.  

Byer som Freiberg, Schneeberg og Marieberg er i dag kendt for deres juletraditioner og håndværk, som har udviklet sig henover hundreder af år. Her kan I stadig opleve hvordan de gamle håndværkstraditioner benyttes.  

Minedrift fylder også meget i Erzegebirge. Intet andet sted i Tyskland er der så mange bygninger og kunstværker med minedrift. Her er flere gamle jernbanespor, brugt til at fragte malm fra minerne og flere udstillinger hvor der fortælles om minedriften i området.

Feriehus i Erzgebrige vinter

Ud i den smukke natur i Erzgebirge

Når pulsen trænger til at komme lidt op, så er det ud i den smukke natur. I finder et fremragende net af ruter med en samlet længde på 5.000 kilometer. Disse ruter er ideelle til både vandreture og cykelture, hvor I nyder naturen og den forfriskende motion.  Har I valgt at holde vinterferie i Tyskland, så er Erzgebirge også et godt valg. I området er der et væld af skiløjper og bakker til alle slags vintersportsgrene, og de smukke bjergrige omgivelser giver ferien et ekstra pift. Forelsker I jer helt i områdets skønhed, kan I tage et kig på vores mange andre feriehuse i Sachsen. Erzgebirge er en del af det større område Sachsen, hvor I finder et fint udvalg af forskellige feriehuse og lejligheder. 

Blandt vores ferieboliger i Erzgebirg er der både ferielejligheder, feriehuse og hytter. Lejlighederne er rigtig gode til jer som rejser to sammen. Her er fin plads og ofte en altan eller balkon, hvor I kan kigge ud og de smukke omgivelser, mens I nyder ferien sammen. For større familier eller vennepar, der holder ferie sammen er der mange feriehus med plads til flere. Her er der plads inde og ude, og muligehd for, at være sammen om de mange oplevelser og de praktiske opgaver. I finder også flere mere simple hytter i området.

Leje af feriehuse i Tyskland

Hos NOVASOL er det ikke kun i Erzgebirge vi kan tilbyde leje af feriehuse i Tyskland. Der er kommet mange forskellige ferieboliger til udlejning i hele Tyskland de sidste par år - og det er vi galde for. Tyskland er nemlig blevet et mere og mere populært rejsemål. Fra at være et lidt utjekket rejsemål, har fler eog fler efået øje på Tysklands mange kvaliteter. 

Langs kysten bygges der mange nye og moderne feriehuse. Disse ligger ofte i såkaldte feriehusbyer, hvor flere boliger samles på et område ofte med flere fælles faciliteter. De tyske feriehusbyer er i særdeleshed populært blandt børnfamilierne. Afstanden fra Danmark er kort og med faciliteter som legepladser, fiskesøer eller polls lige om hjørnet, er det helt perfekt for en familieferie. Langs kysten er der mange gode strande med fint badevand. 

I store dele af Tyskland er det store områder med skov og flere smukke nationalparker. Her er der virkelig mulighed for, at komme på gode og smukke vanmdreture i det tyske indland. Og sidst men ikke mindst har det kære gamle Harzen fået en genoplivning. Her lokker de smukke bakker, dale og enge sammen med de hyggelige byer, fulde af tysk historie og nostalgi. Hos NOVASOL finder I b.la. en find feriehusby i St. Andreasberg.