St. Andreasberg - feriehusby i Harzen

Aktiv ferie i Harzen

St. Andreasberg - feriehusby i Harzen

I idylliske omgivelser i Sankt Andreasberg i Harzen, kun ca. 4 timers kørsel fra den danske grænse, har NOVASOL nu åbnet et første klasses ferieparadis med en fantastisk udsigt over bjerg- og skovlandskaber, skiløjper og vandreruter. Beliggende i hjertet af landet, er dette et dejligt sted at leje feriehus i Tyskland.

Populære feriehuse i St. Andreasberg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i St. Andreasberg

Loading...

Feriehuse med sauna i St. Andreasberg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i St. Andreasberg

Loading...

Feriehusene i St. Andreasberg

De veludstyrede feriehuse i Harzen har et moderne skandinavisk design og rummer enten 2 eller 4 personer, med plads til yderligere 2 opredninger. Alle huse er komfortabelt indrettet med sauna, bio kamin og skirum og er således en god kombination af de velkendte danske feriehuse og en ski- eller vandreferie i bjergene. Ferieparken har meget fleksible ankomst og afrejsemuligheder – det er således muligt at bestille miniferie helt ned til 2 overnatninger. Husk også at dette blot er én ud af vores mange feriehusbyer og ferieparker i Tyskland, hvor I kan leje feriehus eller lejlighed!

Vinterferie i St. Andreasberg

Aktiviteter fra et feriehus i St. Andreasberg

Når I lejer et feriehus i St. Andreasberg befinder I jer midt i naturskønne omgivelser. Byen ligger i 600-900 meters højde og lige ved siden af Harz Nationalpark. I kan vandre frit i det vidunderlige landskab eller finde cyklen frem og måske forsøge at bestige et bjerg på en af de mange cykelruter i området. Byen er kendt for sine kurbade og det sunde klima som danner kurmuligheder og naturhelbredsmetoder. De små vil garanteret elske en tur ned af den 550 meter sommerkælkebane eller et besøg i St. Andreasbergs sølvmine 'Grube Samson', som idag er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På vinterferie i St. Andreasberg vil I finde hele 44 kilometer skiløjper i alle sværhedsgrader, som er omgivet af en fantastisk infrastruktur, der gør det nemt at bevæge sig rundt i området. Book jeres feriehus i St. Andreasberg hos NOVASOL feriehusudlejning og glæd jer til en skøn ferie uanset årstid.