Ferieboliger i Eifel

Med et variationskabinet af seværdige skabningssekvenser, fremstår højlandet Eifel i rektanglet mellem byerne Aachen, Köln, Koblenz og Trier i det vestlige Tyskland; dette landskab har helt frem til i dag bevaret sin naturlige skønhed, og det er netop dette som udgør områdets tillokkende charme. I kan gennem NOVASOL leje feriehus i Tyskland i flere dele af Eifel, alt efter hvilke naturvidunder der lokker.

Aktiv ferie i Eifel

Populære feriehuse i Eifel

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Eifel

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Eifel

Loading...

Landskabsbeskrivelse

Landskabet i regionen domineres af vulkanismen fra kenozoikum (i.e. den nyere tid i jordens historie), hvor de utroligt voldsomme kræfter fra jordens indre i sin tid trængte op til overfladen og jordskorpen. Eifel blev perforeret gennem et tæt net af kratersøer som på sin side i eftertiden har fået tilnavnet Eifels Blaue Augen (da.: Blå øjne). Flere floder flyder gennem dalene og byerne og bringer et nyt liv til området. Fra jeres sommerhus kan I tage en dagstur til Efiel Nationalpark, som udgør et stort område af regionen. Her finder I over 460 beskyttede dyre- og plantearter, som I kan nyde når I er på opdagelse.

Lej feriehus i Eifel

Byer og seværdigheder i Eifel

Eifel er blevet et vigtigt turistområde, grundet det skønne landskab, de mange kurbade og de små byer i dalene. Monschau har f.eks. noget for alle aldre. Her kan I slendtre rundt i byens brostensbelagte gader og nyde de mange shope- og spisemuligheder blandt charmerende bindingsværkshuse. For de små findes her også et område med en stor legeplads og en sommerkælkebane "Sommerbobbahn Rohren", hvor der virkelig kommer fart over feltet. Ønsker de fartglade voksne i familien et sus i maven, kan I tage et kig forbi den kendte Nürburgring. I kan også tage en tur forbi Parc Eifel, som er et stort suptropisk vandland, hvor dagen vil stå på fuld afslapning. Når I lejer feriehus i Eifel vil i garanteret komme forbi mange flere charmerende byer og sjove aktivitetsmuligheder - her findes noget for enhver smag!

Sommerhuse i Eifel

Det er nemt og sikkert at leje et sommerhus gennem NOVASOL sommerhusudlejning. I vil finde sommerhuse i alle prisklasser, som kan tilfredsstille præcis jeres behov, når I skal på ferie i Tyskland. I kan også tage jeres firbenede familiemedlem med på ferien, I skal blot huske at søge efter en af vores husdyrvenlige ferieboliger, så kan hele familien samles på ferien! Uanset hvad I er ude efter, er vi sikre på vi kan hjælpe jer med at finde noget der passer jer.

Ferielandet Tyskland

Tyskland er, som de fleste der har kørt til Sydeuropa ved, kæmpe stort! Næsten 900 km er der fra det nordligste punkt på øen Sild til de sydligste punkt ved Allgäu Alperne. På tværs er Tyskland hele 640 km fra den hollandske og til den østligste grænse ved Neisse. Der er altså mange områder at udforske på jeres ferie i Tyskland, og med et ophold i feriebolig Tyskland, er der de bedste muligheder for, at opleve det spændende rejseland som Tyskland bestemt er. Kan I godt lide ture i bjerge og bakkelandskaber, er Tyskland stedet for jer. Her finder I imponerende højder. For eksempel kan I udforske Zugspitze på 2.962 meter, der er det højeste bjerg i Tyskland, efterfulgt af Watzmann i Berchtesgardener Land, der stikker hele 2.713 meter over havets overflade. Langs kysterne er der mange sommerhuse og lejligheder, som I kan leje. Her kan I holde en rigtig badeferie om sommeren, hvor de dejlige strande indbyder til feriesjov i vandet og afslapning under solen. Kort sagt er Tyskland stort og her kan alle finde den rigtige feriedestination for hele familien.