Sommerhus i Rudkøbing

Lej sommerhus i Rudkøbing med en chamrende bymidte

Sommerhus i Rudkøbing

Velkommen til Rudkøbing; Langelands største by og en skøn feriedestination i det idylliske Sydfynske Øhav. Rudkøbing ligger i umiddelbar forlængelse af Langelandsbroen, der fører til naboøen Tåsinge og videre til Fyn på den anden side af Svendborgsund. Når du lejer et sommerhus i Rudkøbing, kan du glæde dig til at opleve en spændende by, der ligger i naturskønne omgivelser på en af Danmarks dejligste øer. Tæt på stranden, vandet og et helt (ø)hav af spændende oplevelser for hele familien. Læs mere om Rudkøbing og Langeland herunder.

Populære feriehuse i Rudkøbing

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rudkøbing

Loading...

Feriehuse med sauna i Rudkøbing

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rudkøbing

Loading...

Ferie i Rudkøbing

Når du lejer et sommerhus i Rudkøbing, anbefaler vi, at du bruger en dag på bare at slentre rundt i selve byen og på havnen. Rudkøbing er en meget hyggelig by med gamle bygninger, grønne områder og en god handelsgade, og på din tur rundt i byen og på den gamle industrihavn, kan du blandt andet se hvordan byen har udviklet og ændret sig igennem historien.

Derudover er du helt automatisk tæt på stranden og havet, når du holder ferie i Rudkøbing. Blandt andet Bellevue Strand og den gamle badeanstalt, der ligger midt i byen. Langs kysten på begge sider af Rudkøbing er der også masser af gode og børnevenlige strande, hvor der både er mulighed for afslapning og forskellige vandsportsaktiviteter som kajakroning og windsurfing. Eksempelvis Rifbjerg Strand, der ligger nord for Rudkøbing.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Rudkøbing siden 1968

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af unikke ferieboliger og sommerhuse i Rudkøbing og omegn. Vi har noget for enhver smag og til ethvert behov, så du kan opleve Rudkøbing og Langeland på din måde og i private omgivelser. Centralt i Rudkøbing kan du blandt andet leje moderne ferielejligheder og idylliske byhuse i de små brostensbelagte gader, og langs kysten finder du masser af forskellige bud på klassisk sommerhusidyl i vandkanten. Book dit sommerhus i Rudkøbing i dag, og glæd dig til at opleve alt hvad Langeland har at byde på.