Sommerhuse i Spodsbjerg

Tilbring sommeren i et sommerhus i Spodsbjerg! Lejer du et feriehus i Spodsbjerg vil du få god tid til at udforske hele Langeland. NOVASOL er Danmarks største udlejer af sommerhuse, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige feriehus på Langeland. Beliggende på Langelands østkyst, er Spodsbjerg den største havn på kyststrækningen, samt en stemningsfyldt fiskerby, men der er også hyggelige strande i området, der er værd at besøge, når man lejer et feriehus i Danmark. Hos NOVASOL kan I vælge mellem mange forskellige sommerhuse i Spodsbjerg, i alle størrelser og prisniveauer, til en drømmeferie på Langeland.

Tag på cykelferie på Langeland

Populære feriehuse i Spodsbjerg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Spodsbjerg

Loading...

Feriehuse med sauna i Spodsbjerg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Spodsbjerg

Loading...

Udflugtsmuligheder nær jeres sommerhus i Spodsbjerg

Omkring Spodsbjerg ligger det store sommerhusområde, som er nær en række af Langelands spændende udflugtsmuligheder. Spodsbjerg ligger lige på den anden side af kysten i forhold til Rudkøbing, som er spækket med seværdigheder og aktiviteter for hele familien. Her udstiller bl.a. Langeland museum en række oldtidssamlinger og byen er også en seværdighed i sig selv, med sine brostensbelagte gågader og smukke små huse, der leder hen til havnen og det hyggelige cafémiljø. Nord for Spodsbjerg finder I Tranekær Slot og museum, hvor I får en formidabel udsigt over det naturskønne område og byens bindingsværkshuse. Her ligger også den fredede Trankær Slotsmølle fra 1846, som stadig idag er i drift og maler økologiske korn når vinden står rigtigt. I bil kommer I nemt til Tåsinge, hvor I kan nyde de idylliske små landbyer med de mange flotte bindingsværkshuse og smukke haver. En tur til Valdemar Slot skal I også gøre plads til i ferieprogrammet. På en tur rundt på Langeland vil I garanteret komme forbi en masse andre mindeværdige seværdigheder, så I vil nødigt løbe tør for udflugtsmuligheder på denne fantastiske ferie-ø.

Lej sommerhus i Spodsbjerg nær havnen

Ferieoplevelser i Spodsbjerg

Du kan leje mange forskellige sommerhuse på Langeland, men området ved Spodsbjerg er noget specielt. Byen er en hyggelig gammel fiskerby på Langelands østkyst. Mange kender den især på grund af færgeruten Spodsbjerg-Tårs, som i årevis har forbundet den langstrakte ø med Lolland i øst. Fiskerihavnen og lystbådehavnen er også med til at placere byen på landkortet. I Spodsbjerg er det ingen sag at hygge sig i ferien. Udover den spændende lystbådehavn er her gode indkøbsmuligheder og hyggelige spisesteder. I kan leje cykler, så I nemt kan komme rundt i området, f.eks. Rudkøbing eller til Tranekær Slotsby, der er en særlig unik oplevelse: Lensgreven Frederik Ahlefeldt-Laurvig ønskede sig en by lig et tysk fyrstendømme, så han byggede en lang række bygninger, nogle med hjælp fra udenlandske håndværkere. De særligt bemærkelsesværdige bygninger er selvfølgelig selve slottet, Tranekær slot, Tranekær slotsmølle og Tranekær kirke, hvis ældste del er helt tilbage fra år 1450. Naturen på øen er pragtfuld og muligheden for at følge naturen og dyrelivet på øen giver ro i sjælen og vi anbefaler derfor leje af cykler, så I kan opleve det hele på vejen. 

Hvis du holder af sol og badning, vil du uden tvivl også nyde et sommerhus i Spodsbjerg. Nærliggende er fine strande med fløjlsagtigt sand og roligt vand. Ungerne vil elske at bygge sandslotte og lege i havnefronten, mens de voksne kan slappe af med en god bog i skyggen. Skulle vejret vise sig fra sin værste side, kan du leje et sommerhus i Spodsbjerg med fri adgang til det nærliggende badeland.

Afslappet sommerhusferie i Spodsbjerg

Sommerhuse til jeres ferie

I Spodsbjerg kan I leje de herligste lokale sommerhuse gennem NOVASOL. Vi har et stort og varieret udvalg, og du finder med garanti også noget, der falder i din smag. Søg online, hvor du finder billeder og beskrivelser af alle vores ferieboliger. Det er nemt, og det er hurtigt. Det svære bliver at vælge! I kan også gå på opdagelse blandt de mange andre feriehuse i Danmark, hvis I ikke lige finder jeres drømme sommerhus i Spodsbjerg, for Langeland har mange andre skønne sommerhusområder, som inviterer til en skøn ferie. Skal hunden med i sommerhus, skal I huske at søge efter vores husdyrvenlige feriehuse, hvor hunden er velkommen uden ekstra omkostninger.

NOVASOLs sommerhuse i Spodsbjerg

NOVASOL har eksisteret siden 1968, og vi har derfor mange års erfaring med sommerhusudlejning i Spodsbjerg. Er du interesseret i at leje en feriebolig på Langeland, kan du tage et kig i vores udvalg her på hjemmesiden. Vi har blandt andet simple sommerhuse, luksuriøse ferieboliger og sågar feriehuse, der specielt tilpasset fiskerientusiaster – når du bestiller et af vores fiskehuse, har du ofte adgang til en båd, samt en fiskerensningsplads. Har du allerede fundet din favorit blandt alle vores feriehuse i Danmark? Book online eller ring til vores kundeservice, så hjælper vi dig med glæde.