Sommerhus i Løkkeby

Cirka midt på Langelands østkyst ligger det lille, charmerende sommerhusområde, Løkkeby, hvor den kilometerlange sandstrand strækker sig i begge retninger nærmest lige uden for døren. Kysten ud for Løkkeby er også et af Langelands mange populære hotspots for lystfiskeri, og der er god mulighed for at dyrke den skønne natur, der ikke bare et af kendetegnene for området omkring Løkkeby, men på hele Langeland. 

Stik nord for Løkkeby kan man opleve et vaskeægte stykke danmarkshistorie i form Oehlenschläegers Bøg, som Adam Oehlenschläeger eftersigende sad under, da han skrev nationalmelodien. Historiens vingesus mærkes tydeligt på både Langeland og Tåsinge, hvor de to slotte, Valdemars Slot og Tranekær Slot også er blandt områdets mest populære seværdigheder. I den mere nutidige ende af skalaen er det værd at besøge den hyggelige handelsby, Svendborg, der venter lige på den anden side af Tåsinge og Svendborgsund.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Løkkeby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Løkkeby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Løkkeby

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Løkkeby

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Løkkeby. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Løkkeby og oplev alt, hvad Langeland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Løkkeby

1. Tæt på børnevenlige badestrande

2. God plads hele året rundt

3. Ø-stemning på magiske Langeland

3 populære attraktioner i nærheden af Løkkeby

1. Café- og kulturliv i Svendborg

2. Koldkrigsmuseum Langelandsfort

3. Vildheste-safari ved Dovns Klint

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.