Sommerhus i Stoense Udflytter

Velkommen til Langeland og det charmerende sommerhusområde, Stoense Udflytter. På trods af det lidt spøjse navn byder Stoense Udflytter på helt igennem klassisk sommerhusidyl midt i den smukke natur på Langelands nordspids, kun et stenkast fra Stoense Udflytter Strand og Storebælt. Stranden er særdeles børnevenlig, da vandet først bliver dybt et godt stykke ud fra kysten og vindforholdene som regel er rolige på Langelands vestkyst, hvor Stoense Udflytter ligger. 

Der er mere end almindeligt smukt i det Sydfynske Øhav, og Langeland er ingen undtagelse. Den langelandske natur byder både på vidtstrakte marker, kuperet terræn, og på grund af øens smalle udformning er kysten aldrig særlig langt væk. På den anden side af Langelandsbroen ligger den mindst lige så charmerende og naturskønne ø, Tåsinge, der ligesom sin aflange storebror byder på den der helt særlige ø-stemning, som bare ikke findes på fastlandet.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Stoense udflytter

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Stoense udflytter

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Stoense udflytter

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Stoense Udflytter

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Stoense Udflytter. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Stoense Udflytter og oplev alt, hvad Langeland & Tåsinge har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Stoense Udflytter

1. Ø-stemning i det Sydfynske Øhav

2. Ferie i fredelige og rolige omgivelser

3. Tæt på gode og børnevenlige badestrande

3 populære attraktioner i nærheden af Stoense Udflytter

1. Tranekær Slot

2. Svendborg

3. Langelands vilde heste i Gulstav Mose

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.