Sommerhus i Tranekær

I den historiske slots-by Tranekær, emmer det af idyl og romantik. Det smukke, røde Trankær Slot er byens naturlige vartegn og dens store stolthed. I Tranekær finder I stemningsfulde bindingsværkshuse, flere butikker og spisesteder samt den romantiske slotspark. Et sommerhus i Tranekær er det ideelle udgangspunkt, når I vil opleve Langelands smukke natur og de mange, spændende seværdigheder.

Lej sommerhus i Tranekær med hele familien

Populære feriehuse i Tranekær

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tranekær

Loading...

Feriehuse med pool i Tranekær

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tranekær

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Tranekær

  • Idyllisk atmosfære og fred og ro

  • Korte køreture til strande på begge sider af øen

  • Mange seværdigheder og aktiviteter i området

  • Skøn, uberørt natur

  • Lystfiskerens paradis

Hvad kan man opleve i Tranekær?

Mange af Tranekærs seværdigheder har forbindelse til slottet. Tranekær Slots historie går helt tilbage til 1200-tallet. I dag er slottet beboet af grevefamilien Ahlefeldt – Laurvig og deres 6 børn. Slottet ligger højt over byen, med udsigt over de smukke, gamle bindingsværkshuse. Gå på opdagelse i medicinhaverne og se de mange spændende planter og blomster, der stadig bruges til forskellige medicinske formål. Besøg også Trankær Slotsmølle og den spændende natur kunstudstilling Tickon. På Cafe Orangeriet og i Restaurant Generalen, kan I nyde et lækkert måltid mad i hyggelige omgivelser.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Tranekær

Når I lader et sommerhus på Langeland danne rammen om jeres ferie, er der garanti for masser af sjove aktiviteter. Oplev den skønne ø på cykel eller på vandreture. Tag på guidede rideture i den afvekslende natur, eller nyd en stille stund med fiskestangen – Langeland er et sandt paradis for lystfiskere, med både havfiskeri og flere Put and Take søer. I kan også få en sjov oplevelse på Segway, udfordre elementerne i Havkajak, eller opleve havet under overfladen på arrangerede dykkerture.

5 fede attraktioner tæt på Tranekær

  • Tranekær Slot

  • Langelandsfortet

  • Langelands vilde heste

  • Købstaden Rudkøbing

  • Medicinhaverne

Der findes masser af skønne udflugtsmål på Langeland. Lad turen gå til Koldkrigsmuseet Langelandsfort og få indblik i en spændende og hemmelig del af vores historie. Her finder I både fly, en udbåd og store kanoner. Der findes også flere spændende museer og historiske herregårde på øen, som fortjener et besøg. På Sydlangeland kan I opleve enestående natur og Langelands berømte vilde heste. I bør selvfølgelig også besøge den 700 år gamle købstad Rudkøbing, der emmer af idyl med bindingsværkshuse og toppede brosten i den små gader. I Rudkøbing finder I masser af shopping muligheder og flere hyggelige spisesteder, cafeer og barer.

En tur i sommerhus i Tranekær er for hele familien

En sommerhusferie på Langeland er også et hit for familiens yngste. Langeland bugner af sjove oplevelser for børn, så det er bare at lade sig inspirere. Gå ombord i Rasmus Klump Skibet, Mary, der ligger i Bagenkop havn. Her kan I lege og fange krabber. Besøg en af de mange besøgsgårde, hvor I kan klappe dyrene og sidde på en rigtig traktor, eller hvad med et besøg på  ”Kys frøen” aktivitetscentret på Skovsgaard? I kan også spille fodbold- eller minigolf, fiske og bygge flotte sandslotte ved stranden. Sommerhusferie er ferie i børnehøjde.

Sommerhusudlejning i Tranekær - hele året

I kan leje sommerhus på Langeland hele året. Hver årstid har sin egen charme og den enestående natur indbyder til aktivitet, uanset om skoven lige er sprunget ud, er iklædt efterårspragt, samt når sneen lægger sig på grenene. Hold en efterårsferie med traveture langs vandet og masser af hyggestunder i stearinlysenes skær. Fejr påsken med dem I holder af, eller snup en forlænget weekend i tosomhed, hvor romantikken er i højsædet. I kan benytte jer af sommerhusudlejning i Danmark hele året og præcis så længe som det passer jer. Skal det være en uge eller bare et par dage? Det er op til jer. Hos NOVASOL finder I et udvalg af ferieboliger, som vil matche jeres næste ophold i Danmark.