Sommerhus på Falster

Glæd dig til unikke naturoplevelser, hyggelige byer, og lokal stemning i vandkanten på Falster. Her finder du bogstavelig talt et hav af oplevelser, og den charmerende Sydhavsø er fyldt med oplevelser for hele familien. Øen er især kendt for sine gode strande og den hyggelige feriestemning langs kysten, der hvert år tiltrækker tusindvis af gæster til Falster, og den unikke og rummelige natur. Start dit helt eget eventyr syd på, og book et sommerhus på Falster lige her. 

Der er højt til himmelsen på Falster. Her ses det smukke landskab ved Birkemose Strand; en af mange skønne strande på Falster.

Populære feriehuse på Falster

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Falster

Loading...

Feriehuse med spa på Falster

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Falster

Loading...

Vaskeægte Vandkantsdanmark

Falster er en af de mest populære sommerhusdestinationer i Danmark, og det forstår vi sådan set godt. Den charmerende Sydhavsø er fyldt med store og små oplevelser, men den er især kendt for sine mange gode badestrande og populære sommerhusområder. I alt har Falster mere end 250 kilometer kystlinje, så der er masser af plads til at slappe af og nyde livet i vandkanten eller tage på eventyr i øens smukke og alsidige natur. Den kan du blandt andet opleve på cykel eller via øens mange vandreruter og stier. 

Når du lejer et sommerhus på Falster, er du altid tæt på sjove aktiviteter og spændende attraktioner. Blandt andet Knuthenborg Safaripark, der ligger på naboøen Lolland og det store middelaldercenter ved Nykøbing Falster. Derudover sker der altid noget på Danmarks 6. største ø, især i sommermånederne, hvor Falster forvandler sig til en vaskeægte ferieø med en lang række events, festivaler, og meget, meget mere. Uanset om du er til sol og strand, kultur og historie eller sjove aktiviteter for hele familien, så er der altid noget for enhver smag på den smukke sydhavsø.

3 gode grunde til at leje et sommerhus på Falster

Falster er især kendt for det store og populære sommerhusområde, Marielyst, der ligger ved en af Danmarks bedste strande. Ja, faktisk er den flere gange blevet kåret til den bedste. Men Falster er meget mere og andet, og du kan blandt andet besøge Danmarks sydligste punkt, Gedser, eller den charmerende købstad Stubbekøbing på Nordfalster. Derudover bør du leje et sommerhus på Falster, hvis du holder af: 

Gode strande: Der er ingen vej udenom. Falsters kyster byder på en lang række gode strande, der især udmærker sig ved sine relativt høje badevandstemperaturer.

Hyggelige byer: Falster er rig på historie, og det kan man tydeligt se i øens mange hyggelige byer, der charmerer med bindingsværkshuse og brostensbelagte gader.

Et hav af aktiviteter: Falster er fyldt med spændende og sjove aktiviteter for hele familien. Både til lands og til vands.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Falster siden 1968

Sammen med NOVASOL finder du altid et stort udvalg af unikke ferieboliger og sommerhuse på Falster. Når du lejer et sommerhus får du det perfekte udgangspunkt for at udforske alt hvad Falster har at byde på. Derudover kan du slappe af i private omgivelser, tæt på naturen og øens mange gode strande. Vi har noget for enhver smag, til enhver lejlighed og  ethvert budget, og du kan se alle sommerhuse på Falster lige her. Du kan også browse vores mest populære kollektioner her på siden.