Sommerhus i Væggerløse

Vand så langt øjet rækker ved en af Danmarks fineste badestrande. Havet udgør hovedattraktionen, når I holder ferie i et sommerhus i Væggerløse. Byen er nemlig placeret med Guldborg Sund til den ene side og de lækreste sandstrande til den anden, og er altså oplagt valg for vandhunde, badenymfer og strandløver. 

Ferieparadiset Væggerløse ligger nemlig  på øen, der med kærlighed, bliver refereret til som en af Danmarks sydhavsøer, og det er ikke uden grund.  Her kan I nemlig bade i havvand, der er så rent at det er markeret med det blå badevandsflag, mens Falster også byder på store naturoplevelser ved fjord, mark og skov. Området er også for jer, der gerne vil bruge afbrækket fra hverdagen til at få stillet jeres sult efter både kulturelle, historiske og gastronomiske indslag. Sagt anderledes er Falster ferie for hele familien, og et sommerhus i Væggerløse er et ideelt helle for jeres udflugter i det sydøstlige Danmark. 

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Væggerløse

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Væggerløse

Loading...

Feriehuse med spa i Væggerløse

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Væggerløse

Loading...

Natur, kultur, parat start

Marielyst Strand er i nogle øjne Danmarks svar på de helt klassiske badestrande fra Sydeuropa med kridhvidt sandstrand så langt øjet rækker, beach volley og picnickurve. Det er bestemt her, I kommer til at bruge meget af jeres tid, men området byder på et væld af andre store naturoplevelser, som I ikke må snyde jer selv for. Området er ideelt til en aktiv ferie og kalder på at blive udforsket enten i vandrestøvler eller på to hjul. Faktisk er Falsters østvendte kyst spækket med ruter, der tager jer gennem Bøtø-skoven og fuglereservatet Bøtø Nor, Bøgeskove Corselitze og Halskov Vænge samt naturparker. 

Hvis I elsker vandsport eller livet på vandet sådan generelt, så har I også rig mulighed for at udfolde jer inden for forskellige discipliner på disse breddegrader, mens handicappet også kan blive forbedret på en af områdets golfbaner.

Selvom en ferie i et sommerhus i Væggerløse på Falster bestemt står i naturens tegn, så er I ikke længere fra byer som Nykøbing Falster og Gedser til, at I også kan snuse lidt købstads-stemning til jer.

Attraktioner og seværdigheder i Væggerløse

Når I holder ferie i et sommerhus i Væggerløse er det jer, der sætter rammerne for, hvordan I skal gøre kål på dagene. Måske skal I dase og bade på strand, spille fodbold- og crocket-turneringer i haven eller noget helt tredje. En ting er i hvert fald sikkert; en ferie på disse breddegrader byder på store oplevelser, og vi anbefaler jer fx at besøge:

  • Dodekalitten

Gør jer selv den tjeneste at køre til toppen af “De Lollandske Alper” og se monumentet Dodekalitten bestående af 12 kæmpe stenfigurer, der bringer mindelser om de hvide figurer på Påskeøen. Det er et sandt kunstværk, der suppleres med musik afstemt efter årstiden, og står med det smukkeste kig ud over smålandsfarvand. 

  • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have

Rejs til fire forskellige kontinenter på bare én dag! I områdets zoologiske have kan I blandt mange andre møde kolibrien Ib og de to kapucineraber Mona og Knud, mens I også kan gå på opdagelse blandt de eksotiske planter i den botaniske have. I kan sagtens få hele dagen til at gå her, hvor børnene tilmed kan få brændt noget krudt af på den tilstødende legeplads med svævebane. 

  • Knuthenborg Safaripark

Har I stadig ikke set nok dyr? Når I lejer et sommerhus i Væggerløse er I heldigvis i  køreafstand til savannens big five i Knuthenborg Safaripark. Her er der oplevelser nok til en hel dag for hele familien. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.